Brief aan mijn vrouw

Lieve schat,

Ik denk ik zal eens een stukje schrijven. Over hoe goed jij het de afgelopen 5 jaren met mij hebt gedaan. En hoe goed wij het samen voor onze kleine meid hebben gedaan. Maar vooral hoe goed jij het hebt gedaan.

Jij hebt voor mij gezorgd in het begin van onze relatie. Toen we net iets hadden moest ik 2 keer kort achter elkaar worden geopereerd aan mijn meniscus. Ik weet dat ik niet makkelijk ben als ik ziek ben. Dat vind ik vervelend en voel ik me heel afhankelijk. Daar heb je me enorm bij geholpen. We zijn samen naar Berlijn geweest toen we nog maar kort samen waren. We hebben daar een enorm leuke tijd gehad. We zijn dat jaar ook nog naar Spanje op vakantie geweest.

Bol AlgemeenBol Algemeen
brief aan mijn vrouw berlijn
In Berlijn

In 2012 heb ik jou ten huwelijk gevraagd. Daarna zijn we naar Euro Disney geweest waar we samen in de Tower of horror zijn geweest wat echt super gaaf was. Datzelfde jaar gingen we ook naar Londen i.v.m. het Nederlands paralympisch team waar ik deel van uitmaakte. Dit was weer een super mooie ervaring.

Vervolgens zijn we in 2013 getrouwd. De bruiloft was echt super. Eerst jou ophalen bij jouw ouders thuis in het mooie Someren-Heide, om daarna met de PSV bus naar het PSV stadion te rijden waar het huwelijk was. ’s Avonds het feest. Echt super. Met een lipdub en op het einde een mooi woordje van Guus Meeuwis zelf, en ook nog een stukje ton praten van Rob Scheepers, echt super. Onze huwelijks reis ging naar Mexico waar we echt alles hebben gezien en gedaan.

bruiloft philips stadion psv
Op onze bruiloft

Het jaar 2014 stond in het teken van onze Fay met name de geboorte. Ze belandde in het ziekenhuis. Wat was dat een zwart gat in onze geschiedenis. Gelukkig heeft dat ons ook sterker gemaakt en zijn we daar goed doorheen gekomen. 2015 stond in het teken van jouw ziek zijn. Er werd ontdekt dat je een postnatale depressie had, en even later ook slaap apneu. Door de medicatie die jij hebt gekregen i.v.m. de depressie, ben je vervolgens flink in gewicht toegenomen.

Dan zijn we nu beland in 2016. Het jaar van de veranderingen. Je amandelen worden binnenkort geknipt. Ik hoop dat je dan ook van je slaap apneu af bent, en vervolgens ook van je depressie. Die is op dit moment al een heel eind weg maar hoop dat die helemaal weg gaat en ook weg blijft. Dat je weer wat meer kan werken aan de gewicht, waar je overigens al goed mee bezig bent bij de Weight Watchers.

We hebben mooie tijden gehad, en wat mindere en donkere tijden. Uiteindelijk komen we er samen wel uit en blijven we nog lang samen. Want we zeggen het regelmatig tegen elkaar we kunnen niet zonder elkaar. Dat is ook zo. Een mens staat stevig op twee benen en komt met stappen vooruit, net zo als wij. Maar als er een weg valt dan kan de mens niet meer lopen en moet hij gaan hinkelen. Dat gaat nooit zo snel. Dus met andere woorden wij komen samen wel, waar we uiteindelijk willen komen

Hou van je

Veel liefs, je man Bart xx

18 reacties op “Brief aan mijn vrouw

Reageren is niet mogelijk.