Eigenwijs de week door: high tea, Brabantse kaortjes & vakantie!!

Er zijn twee weken voorbij dus hoog tijd voor een nieuw weekoverzicht. Dit keer een extra lange van maar liefst twee weken! Ik zal hierin zeker een aantal foto’s laten zien van vakantie en erover vertellen. Maar… er komt ook nog een apart verslag waarin ik nog veel meer foto’s (en een filmpje) met jullie deel. Houd dus ook daarvoor mijn blog goed in de gaten 😉

Knutselen met Poppy

Als je aan mijn dochter vraagt wat ze nu echt heel leuk vindt dan krijg je echt heel veel antwoorden. My Little Pony, mijn broertje, de hondjes, K3 en ook Trolls. Helemaal super dus dat er in haar Valentijn kids swap een knutsel Poppy zat. Het was een beeldje van Poppy die ze zelf kon verven. Geweldig vond ze dat dus op zondag 4 februari mocht ze dit doen. Ze was wel enorm verdrietig toen een paar dagen later het beeldje viel en er een stukje vanaf was.

poppy knutselen

My Nametag high tea bij pr4kids

Op dinsdag 6 februari bracht ik Milo al vroeg naar de opvang en reed ik daarna met Fay naar Amstelveen voor een high tea. We waren namelijk door PR4Kids & My Nametag uitgenodigd om daar de stickerlabels van My Nametag van een kritisch oog te voorzien 😉 De high tea was goed verzorgd en vooral heel lekker.. En het was ook enorm gezellig want we waren met een klein clubje. Dat ben ik niet gewend, meestal zijn het best massale events dus dit vond ik wel echt heel erg fijn. Zo is er meer aandacht voor elkaar en het product.

Op controle bij de kinderarts

De dag erop, op woensdag, moest Milo weer op controle bij de kinderarts. Ik moest vertellen wat hij allemaal al kon en wat niet en hoe het met hem ging. En in eerste instantie dacht de arts aan fysio zodat hij wat sterker zou worden. Milo houdt het namelijk amper een minuut vol op zijn buik bijvoorbeeld. Maar nadat ze naar zijn luchtwegen had geluisterd kwam ze tot de conclusie dat deze de oorzaak zijn van zijn mindere ontwikkeling. Ze zag ook een heel actief en levendig kindje dus haar conclusie was dat hij die ontwikkeling wel zou inhalen zodra het weer beter wordt.

Op controle kinderarts

Brabantse kaortjes

Ook kreeg ik hele leuke post binnen. Namelijk Brabantse kaortjes ontworpen door Moniek Vijfvinkel! Zij heeft haar passie voor handletteren en het Brabantse land gecombineerd in deze unieke set met kaortjes. Er zijn momenteel 6 verschillende ontwerpen waarbij er vijf standaard kaartjes zijn en het zesde kaartje is óf Ge kunt de groete uit Rooi krijge (Rooi = Sint Oedenrode) óf Ge kunt de groete uit Brabant krijge. Deze leuke kaartjes zijn te koop via deze link.

Brabantse kaortjes review

Carnavalsoptocht

Op vrijdagochtend stonden wij al heel vroeg in de kou, gelukkig waren we niet de enige want het was de carnavalsoptocht van onze school! Super leuk, de kinderen maken samen (met de ouders) hun eigen kleine optocht-wagens en samen met Prins Carnaval rijden ze een rondje door ons dorp. Samen met Fay, Milo en wat vrienden (hun dochter liep mee) gingen we hier natuurlijk naar kijken. Ik heb vele leuke foto’s gemaakt maar ivm privacy deel ik die niet.

Daarom slechts een aantal…

Mini vakantie naar Spanje

Tsjah en toen was het EINDELIJK zo ver! Samen met mijn vader en dochter vloog ik vanaf Eindhoven Airport naar het zuiden van Spanje: Andalusië. Daar had mijn vader een appartement (penthouse!) gehuurd in de stad Estepona. Echt, voor degene die mijn Insta Stories en Live tour hebben gemist: het was echt een prachtig en luxe vakantiehuis. Vanuit Estepona zijn we onder andere naar Ronda gegaan en hebben we een dagje Gibraltar bezocht. Ook zijn we naar het centrum van Estepona geweest en hebben we vooral genoten van de zon, de zee en.. ETEN!!

Oeps.. geen foto’s meer

Op dinsdagavond heel laat waren we weer thuis. De rest van de week was het weer even flink wennen aan de kou. Tijdens het maken van dit weekoverzicht kwam ik er dan ook achter dat ik verder helemaal geen foto’s heb gemaakt. Of in ieder geval geen foto’s die ik kan delen of interessant voor jullie zijn haha. Maar ik beloof komende week weer flink aan de slag te gaan met foto’s.

Fay gaat namelijk morgen voor het eerst wennen op school, op dinsdag heb ik mijn eerste sessie met Kimberly van NBFM, op woensdag is het tijd voor de Negenmaandenbeurs en zo zijn er nog veel meer leuke dingen komende week.

Hoe ziet jouw komende week eruit?

3 reacties op “Eigenwijs de week door: high tea, Brabantse kaortjes & vakantie!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *