Boys boys boys

Voordat ik zwanger raakte droomde ik van het hebben van een zoontje. Ik zou zulke stoere kleertjes kopen en zodra hij kon lopen ging hij op voetballes. Ja ik had het al helemaal bedacht. Totdat ik zwanger werd en het gevoel kreeg dat het wel eens een meisje zou kunnen zijn. Teleurgesteld was ik totaal niet, ik had dat gevoel gewoon en het bleek nog waar te zijn ook. Nu verdwenen de stoere kleertjes niet direct en op voetballes kan onze dochter ook nog. Maar het is toch anders dan een jongetje hebben. Daarom leek het me leuk om (mede voor mijn lezers met zoontjes) eens te gaan “shoppen” voor de boys. 

Boys will be boys

Ik zocht kleding uit bij de H&M, daar zie ik regelmatig wat leuks voorbij komen voor ons meisje dus was ik zeer benieuwd naar de jongensafdeling. Ik moet zeggen, ik ben trots op de collage. Ik maakte hem in Polyvore en hoe ik er in het begin niets van snapte weet ik nu hoe het werkt. En het is leuk!! Lekker creatief bezig zijn, daar hou ik toch wel van.

Als eerste vond ik de zwarte muts. Die klikte ik direct aan want hoe leuk is die! Daarna de jeans, want elke jongen heeft een goede en stoere jeans nodig. De zwarte schoenen passen perfect onder de jeans en bij de muts en door het klittenband is het ook makkelijker aan en uit te trekken. Dan het shirtje bovenaan, met de opgedrukte gilet en zonnebril. Heel stylish vind ik zelf. Ik fantaseer er nog een hoed bij en af is je outfit! De trui met ‘best kid ever’ is perfect want jouw zoon is toch de beste? Dan de joggingbroek die toch ook wel zo aan kan, met die donkere zakken. Een heerlijke speelbroek is dat. En tot slot de stoere pilotenjas. De nepkraag en het embleempje maken het gewoon af.

Wat vind jij van mijn bij elkaar gezochte items?

6 reacties op “Boys boys boys

  • Super leuke kleertjes heb je gematched! Ik vind jongenskleertjes vaak ook zo cool.Veel van Lola’s kleertjes komen van de jongensafdeling…Love it!
    Ik heb toevallig sinds een paar dagen ook Polyvore. Super leuk om zo je favoriete items bij elkaar te zetten. Al zie ik dat jij er beter in bent dan ik 😉 haha

  • Hier een jongetjesmama! Leuk setje heb je uitgezocht. Ik vind de jas heel gaaf! Het past alleen totaal niet bij Tristen vind ik, dus zelf zou ik het nooit kopen. Ik heb wel een paar ‘stoere’ shirtjes voor hem, maar dat staat echt voor geen meter 😛 Ik ben fan van tuinbroeken en bretels (<3) en blousjes vind ik ook superleuk!

  • ik heb het geluk met een meisje en een jongetje. Best of both worlds! Van stoere truitjes tot zoete rokjes.

Reageren is niet mogelijk.