Boys boys boys

Schermafbeelding-2015-08-18-om-17.50.49

Voordat ik zwanger raakte droomde ik van het hebben van een zoontje. Ik zou zulke stoere kleertjes kopen en zodra hij kon lopen ging hij op voetballes. Ja ik had het al helemaal bedacht. Totdat ik zwanger werd en het gevoel kreeg dat het wel eens een meisje zou kunnen zijn. Teleurgesteld was ik totaal niet, ik had dat gevoel gewoon en het bleek nog waar te zijn ook. Nu verdwenen de stoere kleertjes niet direct en op voetballes kan onze dochter ook nog. Maar het is toch anders dan een jongetje hebben. Daarom leek het me leuk om (mede voor mijn lezers met zoontjes) eens te gaan “shoppen” voor de boys. 

Boys will be boys

Ik zocht kleding uit bij de H&M, daar zie ik regelmatig wat leuks voorbij komen voor ons meisje dus was ik zeer benieuwd naar de jongensafdeling. Ik moet zeggen, ik ben trots op de collage. Ik maakte hem in Polyvore en hoe ik er in het begin niets van snapte weet ik nu hoe het werkt. En het is leuk!! Lekker creatief bezig zijn, daar hou ik toch wel van.

Als eerste vond ik de zwarte muts. Die klikte ik direct aan want hoe leuk is die! Daarna de jeans, want elke jongen heeft een goede en stoere jeans nodig. De zwarte schoenen passen perfect onder de jeans en bij de muts en door het klittenband is het ook makkelijker aan en uit te trekken. Dan het shirtje bovenaan, met de opgedrukte gilet en zonnebril. Heel stylish vind ik zelf. Ik fantaseer er nog een hoed bij en af is je outfit! De trui met ‘best kid ever’ is perfect want jouw zoon is toch de beste? Dan de joggingbroek die toch ook wel zo aan kan, met die donkere zakken. Een heerlijke speelbroek is dat. En tot slot de stoere pilotenjas. De nepkraag en het embleempje maken het gewoon af.

Wat vind jij van mijn bij elkaar gezochte items?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Janske op 20 augustus 2015 om 13:34

  Super leuke kleertjes heb je gematched! Ik vind jongenskleertjes vaak ook zo cool.Veel van Lola’s kleertjes komen van de jongensafdeling…Love it!
  Ik heb toevallig sinds een paar dagen ook Polyvore. Super leuk om zo je favoriete items bij elkaar te zetten. Al zie ik dat jij er beter in bent dan ik 😉 haha

 2. Puck op 20 augustus 2015 om 14:39

  Ik vind overalletjes altijd zo leuk voor jongetjes! Die staan zo lekker eigenwijs en stoer.

 3. Gerdien op 21 augustus 2015 om 07:27

  Hier een jongetjesmama! Leuk setje heb je uitgezocht. Ik vind de jas heel gaaf! Het past alleen totaal niet bij Tristen vind ik, dus zelf zou ik het nooit kopen. Ik heb wel een paar ‘stoere’ shirtjes voor hem, maar dat staat echt voor geen meter 😛 Ik ben fan van tuinbroeken en bretels (<3) en blousjes vind ik ook superleuk!

 4. angelique op 21 augustus 2015 om 08:25

  Prachtig! Zeker een hele stoere jongens outfit

 5. Marjon op 21 augustus 2015 om 21:24

  ik heb het geluk met een meisje en een jongetje. Best of both worlds! Van stoere truitjes tot zoete rokjes.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 22 augustus 2015 om 06:52

   Ja super gaaf!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje