Boektip: Vamp in Love + winactie! (gesloten)

“De jongen kijkt me wanhopig aan. Een shot… Ik sper mijn ogen wijd open. Ik zweet over mijn hele lijf. Het kleine beetje licht dat door een deur de kamer in komt doet pijn aan mijn ogen. Snel sluit ik ze weer. Ik voel me beroerd. Mijn maag gaat tekeer.” – Uit het boek: Vamp in Love.

Over het boek

Het boek is eigenlijk een deel twee maar daar merk je helemaal niks van. Ik had het tenminste in eerste instantie niet door. Het verhaal gaat over Angela die uit grote wanhoop een hoop geld jat van haar criminele vriend en op de vlucht slaat. Er is maar één iemand bij wie hij haar niet zal kunnen vinden en dat is haar vroegere beste vriendin Fieke.

Fieke woont sinds een jaar in een dorp samen met haar vriend en samen zijn ze eigenaar van een restaurant. Hun relatie zit nogal in een sleur en ook het leven van Fieke zelf is niet bepaald spannend. Echter met de komst van haar vriendin Angela komt daar verandering in!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Over de auteur

Het boek is geschreven door Marijke van den Elsen. Zij is geboren in Boekel, een klein dorp in Brabant en is inmiddels moeder van 3 kinderen. Je kent Marijke ook van het boek ‘Gek van jou’, ‘Leuk voor één nacht’ en de voorganger van dit boek: ‘Vamp on heels”.

Mijn mening

Ik hou echt van dit soort boeken. Het is namelijk een mix van humor, spanning en een traan. Soms denk je te weten hoe het verder gaat en dan loopt het toch weer anders. Dat vind ik erg knap van de schrijfster. Vooral het einde zorgt ervoor dat ik nu al niet kan wachten op deel drie. Als die komt, haha!

Aantal hartjes ♥ ♥ ♥ ♥ (4/5)

Waar te vinden?

Het boek is te koop bij bol.com voor €14,99.

Winnen!

Naast dat ik het boek zelf heb gekregen om te recenseren heb ik ook een boek ter beschikking gekregen om weg te geven aan één van mijn lezers! Daar hoef je niet veel voor te doen, namelijk:

* Like de Facebookpagina van Zomer & Keuning
* Like mijn Facebookpagina
* Laat een reactie achter met een geldig email adres zodat ik weet dat je mee doet!

De winnaar van het boek is Lies, er is contact opgenomen.

24 reacties op “Boektip: Vamp in Love + winactie! (gesloten)

Reageren is niet mogelijk.