Boektip: Ga voor mij

boektip

De negentien jarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden. Maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… Maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er teveel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem.
Kortom, het is tijd voor Plan B.

Ga voor mijOver het boek.

Ga voor mij is het langverwachte vervolgdeel van Wacht op mij. Uiteraard ook geschreven door J. Lynn. Echter kun je dit boek ook gewoon op zichzelf lezen. Ik heb het boek Wacht op mij wel liggen, maar nog niet uitgelezen. Dit maakte niets uit voor het lezen van dit boek.

Mij is verteld dat het boek ‘Ga voor mij’ een Young Adult boek is. Nu moet ik je echter bekennen dat ik geen idee heb wat het inhoud. Het lijkt me logisch dat ze ermee bedoelen dat het voor de wat jongere boekverslaafden is en niet voor dames zoals ik die al tegen de 30 aan zitten. Toch wilde ik graag dit boek lezen want ik hou juist enorm van dit soort boeken.

Mijn mening over Ga voor mij

Tenminste, als het zou waarmaken wat ik erbij bedacht had. Namelijk een boek waarin je jezelf gewoon even verliest en de tijd om je heen kwijt raakt. Een boek dat zomaar ineens in detail kan opgaan waardoor je rode koontjes krijgt maar dat verder lekker makkelijk leest.

En dit alles heeft het boek ook waargemaakt!

Aantal hartjes ♥ ♥ ♥ (3/5)

Waar te vinden?

Dit boek is tijdelijk tot 31 mei 2015 van €14,99 voor €9,99 te koop bij oa bol.com

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Jess op 2 april 2015 om 08:58

    De auteur ken ik niet maar je hebt me wel een beetje benieuwd gemaakt. Altijd leuk om nieuwe boeken te ontdekken. Young adult is een vrij nieuw genre en hangt tussen C-boeken en volwassen boeken in.

  2. Jenn op 2 april 2015 om 21:11

    Ik heb al meer over dit boek gelezen, lijkt me wel wat 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje