Boekenweekfeest bij bol.com

Ik had tickets voor het boekenweekfeest bij Bol.com, echter had ik die dag ook een afspraak staan in het ziekenhuis. Aangezien mijn gezondheid op dit moment iets belangrijker is besloot ik om een andere blogger te laten gaan. Samantha reageerde als eerste enorm enthousiast dus mocht zij van mij erheen samen met haar twee kids. Hieronder dus ook haar verslag van dit leuke uitje! Waarschuwing: veel leuke foto’s!

Samen met mijn gezin ben ik naar Utrecht gegaan om dit feest te kunnen beleven. De kinderen hadden er zin en ik was ook wel erg benieuwd.boeken

Toen we binnen kwamen keken de kids hun ogen uit. Overal kinderen, ballonnen, tafels waar je aan kon knutselen, veel lekkers en natuurlijk heel veel boeken. De kinderen kregen een stempelkaart waarmee ze hun activiteiten mee konden afstempelen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

boekenbalWe hebben, voordat we rond gingen lopen, lekker wat gedronken en wat gesnoept. Er stonden overal kraampjes met lekkers en er waren verschillende hoekjes ingericht waar de auteurs hun kinderboek presenteerden. Het leuke was dat je in ieder hoekje een leuke workshop kon doen en dat hebben we ook gedaan. We hebben kleurplaten gekleurd, een kijkdoos gefreubeld en diertjes die in de tuin leven bestudeerd. Voor de andere workshops waren Liam en Mila nog te jong

boeken 1Ook was er een tafel met Peppa Pig speelgoed, daar waren ze niet weg te slaan.

Er liepen ook een levens grote Peppa pig en Nijntje rond. Maar Mila moest er niks van hebben, ze gilde het hele feest bij elkaar en rende hard weg. Door haar reactie vond Liam het ook erg spanned en wilde ook niet op de foto met de grote vrienden. Maar gelukkig vonden de meeste kinderen ze erg interessant.

boeken 2Wat ook erg leuk was is dat Angela Groothuizen heeft voorgelezen uit haar kinderboek Paula en Khalilo. Ook heeft Wilfred Genee verteld over zijn nieuwe boek Wedden dat het lekker is. Hij had al een boek voeden of vullen, die ik heb ik daar toen meteen gekocht en door hem laten signeren.

12092617_10207495722854272_975139337_nHet kinderboekenweek-feest was een enorm succes voor zowel ouder als kind. Veel mensen, blije kinderen, lekker eten en drinken en stapels boeken. Wij zijn klaar voor de kinderboeken week!

Houd jij ook zo van boeken?

3 reacties op “Boekenweekfeest bij bol.com

  • Ik ben dol op boeken. Alleen ontbreekt het me meestal aan tijd om met het lezen van een boek te beginnen. Vakanties zijn voor mij het meest ideale moment. Als ik eenmaal ben begonnen, kan ik vaak niet meer stoppen.

  • Linda Pijnenburg zegt:

    Wij zijn er ook geweest, het was echt heel erg leuk!!! Hier is er eentje helemaal weg van de boeken van Stilton. De verassing was dan ook supergroot voor haar dat hij dr zelf was, op de foto mocht en als klappen ook nog een boek mocht uitzoeken, die hij dan zou tekenen voor haar (:

  • Oh dat ziet er wel heel gezellig uit allemaal! En die gigantische Peppa….mijn dochter zou dat ook heel cool vinden, van een veilige afstand natuurlijk… ­čśë

Reageren is niet mogelijk.