Where the magic all begins – mijn blogplek

Ons huis is niet spectaculair. Het is een oud huurhuis in een klein dorpje in Brabant. Maar het is wel ons huis, als in.. wij wonen er. We zijn erheen verhuisd op het moment dat ik ongeveer op de helft van mijn zwangerschap zat. De keuzes die wij toen hebben gemaakt, of beter gezegd die ik heb gemaakt, daar ben ik nu niet altijd even blij mee. We zijn dus, na bijna drie jaar, nog steeds bezig met het veranderen van ons interieur om het naar onze smaak en tevredenheid te maken. Maar mijn blogplek, daar ben ik inmiddels zeer tevreden mee. 

Mijn blogplek

Ik heb zowel een laptop als een iMac. Ondanks dat ik de laptop kocht zodat ik heerlijk op de bank kan zitten bloggen zit ik stiekem vaker op mijn blogplek dan van te voren gedacht. Heel bijzonder is die plek overigens niet hoor, tenminste ik heb geen speciale kamer ervoor of een bureau waar ik aan zit. Nee mijn iMac staat gewoon in de woonkamer op de eettafel. Maar ik heb er wel een bijzonder plekje gecreëerd door middel van vloerlampen en een mooie designer stoel. Het zorgt ervoor dat ik mijn blogplek echt enorm fijn vind om aan te zitten en ik dus gerust uren achter de pc kan zitten om foto’s te bewerken, artikelen te schrijven en online inspiratie op kan doen.

img_9793

Bol AlgemeenBol Algemeen

In het begin vond ik zitten aan de eettafel niet zo fijn. De tafel stond ook ergens anders en het was altijd rommelig op de tafel. Ik ga nu niet zeggen dat het nu op de nieuwe plek nooit meer rommelig is, ik ben rommelig haha dus de tafel ook. Maar het is vaker opgeruimd en ik zit hier gewoon echt lekker. Sowieso de stoel die ik gewonnen heb is echt eyecandy maar ook heerlijk om met mijn derriere op te zitten. Maar de vloerlamp die ik ontving van directlampen.nl maakt het hele sfeertje gewoon af.

Moderne driepoot Bronq Triangle

Deze moderne vloerlamp van Bronq heeft veel mooie details op de kap maar ook op de standaard. De chromen details en de zwarte kleur geven een chique uitstraling. De lamp is perfect te gebruiken als leeslamp doordat de lamp kantelbaar is! De kleur van de lamp zorgt dat deze lamp perfect in elk interieur past!

Er is ook een beige variant van deze driepoot, maar deze lamp mag zeker wel meer opvallen! Het fijne aan deze lamp vind ik dat je hem dus kunt kantelen. Hij staat meestal op het plafond gericht als extra sfeerlicht, maar ik zit ook graag op mijn blogplek met een goed boek en dan laat ik hem dus naar beneden schijnen.

Het is ook echt een eyecatcher in het interieur, wat super fijn is. Want we hebben nog wel eens dingen in huis staan die je liever achter een gordijn zet haha. Nou ja, dan wel achter andere gordijnen. Want dat deze gordijnen spuuglelijk zijn weten we. Maar we hebben gewoon nog steeds niets (betaalbaars) gevonden wat we er in de plaats willen hangen!

img_9792

De komende tijd zullen we in ieder geval nog de kale muur aanpakken en gaan we toch maar weer kijken voor gordijnen. Want ik wil dat ons huis echt als mooi en vooral als thuis aanvoelt. En dat doet het nu (nog steeds) niet.

Hoe ziet jouw favoriete (blog)plek eruit?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

testafbeelding

23 reacties op “Where the magic all begins – mijn blogplek

Reageren is niet mogelijk.