Sinterklaas Bloghop 2022: maak kans op de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

Het is Sinterklaastijd en dat betekent dat er ook weer een leuke bloghop wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal bloggers. Dit jaar maak ik ook deel uit van deze leuke bloghop en dus kun je ook bij mij kans maken op een hele leuke prijs.

Misschien ben je een vaste lezer en weet je al wie ik ben, maar wellicht ben je helemaal nieuw. Daarom zal ik mezelf en mijn blog eerst even kort introduceren.

Wie is Meisje Eigenwijsje

De blog Meisje Eigenwijsje is in september 2013 tot leven gekomen door mij, Nicole. In die periode was ik namelijk zwanger en besloot ik om hier over te schrijven. Ik was niet onbekend met het bijhouden van een blog want ik blog al sinds 2003. Meisje Eigenwijsje kreeg haar naam door mijn dochter, die op dat moment nog in mijn buik zat maar door de verloskundigen al gekscherend “Meisje Eigenwijsje” werd genoemd.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op het moment van schrijven is mijn gezin uitgebreid tot twee kinderen, een jongen en een meisje, en ik ben nog steeds getrouwd (sinds 2013) met mijn man. Je vindt hier op de blog een heleboel onderwerpen, waaronder over mijn leven als moeder van een kind met een beperking, over de combinatie van moederschap en ondernemerschap, maar ook over andere leuke dingen zoals de feestdagen, uitjes met kinderen en nog veel meer. De meeste blogs worden door mijzelf geschreven, maar ik heb ook een gastblogger die over haar ICSI traject en zwangerschap schrijft.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met blogs die je nog niet kent én daarbij ook nog eens kans te maken op leuke prijzen. Waarschijnlijk ben je via Amanda van Kiddowz naar mijn blog gehopt (dankjewel voor het doorsturen, Amanda). Amanda schrijft, net als ik, vooral over kindgerelateerde onderwerpen. Je vindt daar bijvoorbeeld leuke reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Bij Kiddowz kun je dan ook een dvd van Minions 2 – The Rise Of Gru (Blu-ray) winnen.

Het kan ook zijn dat je juist met deze Bloghop start op mijn blog. Dan kun je hierna doorhoppen naar de volgende blog. Wat goed is om te weten: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen heb je de hele Bloghop volbracht!

Dit kan je winnen: de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

Nog maar een paar weken te gaan en dan bezoekt Sinterklaas weer ons land. Voor iedereen die op zoek is naar een leuk Sinterklaascadeau presenteert Just Entertainment De Sinterklaas 4 in 1 spellenbox (lees hier meer). Een spellen box met maar liefst vier verschillende spellen, leuk voor jong en oud. Ontdek het avontuurlijke Pepernotenpad, onthoud waar alle cadeaus liggen tijdens Cadeau Memo, doorzoek de stad naar Schoorstenen en Ladders, of ga Pakjes Plakken. Pakjesavond is nog nooit zo leuk geweest met De Sinterklaas 4 in 1 Spellenbox!

Ik geef dan ook TWEE KEER een Sinterklaas Spellenbox weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is vertellen met wie jij Pakjesavond gaat vieren.

Laat wel een geldig email adres achter bij je reactie, want via de mail laat ik de winnaars weten dat ze gewonnen hebben. De winnaars zijn gemaild.

En weer verder hoppen…

Heb je meegedaan met de winactie? En Meisje Eigenwijsje opgeslagen als favoriete website? Mooi zo. Dan is het nu tijd om verder te hoppen naar Jasmina van Sparkles Inside. Zij heeft, zoals ze zelf zegt, een echte Lifestyle Mommy Blog, waar je zeker ook veel persoonlijke verhalen zult lezen. Maar ook leuke tips en lekkere recepten in de lifestyle sectie. Bij Jasmina kun je een lunchbon twv 19.90 van gift for you winnen!

Hopelijk zie ik je snel weer terug op mijn blog. Veel plezier met deze Sinterklaas Bloghop!

78 reacties op “Sinterklaas Bloghop 2022: maak kans op de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

  • Ik heb de bloghop trein gepakt vanaf MamaScrabble en ben nu hier beland. Niet alle winacties zijn voor ons bruikbaar, maar deze wel! We hebben al tamelijk wat spellen maar nog geen sinterklaas spellen. Dus hoe mooi is om dat te mogen winnen. Onze meiden uit 2015, 2017 en 2019 zouden dol verrast ermee zijn. Dat wordt duimen.

  • ik vier sinterklaasavond met mijn ouders en broertje met zijn gezin(schoonzus, neefje van bjjna 2 en neefje van 4).
   Volgend jaar met mijn kleine erbij, die word nu al verwend, maar word pas in april geboren.

 • Francis Akerboom zegt:

  Ik vier pakjesavond met mijn man onze 2 dochters en me schoonouders. Lekker met warme chocolademelk, kruidnoten en speculaas. En voor het eten zijn we nog aan het bedenken

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda zegt:

  Ik ga het vieren met onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn. En met nichtje Tess en neefje Sem 😀 Dit pakket zou dus geweldig zijn

 • melissa van stipdonk zegt:

  Wij vieren pakjesavond met ons gezin en opa en oma sluiten ook altijd gezellig aan. Eerst samen frietjes eten en dan wachten op Sinterklaas! Dit spelletje zou leuk zijn om de tijd ertussen in te doden, dan duurt het wachten minder lang 😉

  • Mariska Kools zegt:

   5 dec vieren we met ons eigen gezin. heerlijke avond met elkaar. cadeautjes open maken met wat lekkers op tafel.

 • Wat leuk! Wij vieren dit jaar voor het eerst Sinterklaas klein, omdat onze zoon de enige is die nog in het grote geheim gelooft en alle andere neefjes en nichtjes niet meer. Een klein sinterklaasfeest dus die jaar met alleen opa en oma, maar wel met alle aandacht voor hem alleen. Ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden!

 • Ik vier twee keer pakjesavond, ‘met mijn familieleden en ook nog een keer met de buren, ben samen met Sinterklaas al druk cadeautjes aan het uitzoeken. Deze spellenbox zou heel goed van pas komen, zodat de kinderen enigszins zijn afgeleid voordat de cadeautjes arriveren.

 • Super leuk dat hoppen!
  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Nina van 5. Sinterklaas vieren wij met de hele familie.

  • Ilse Kobus-Brinkhuis zegt:

   Ik vier pakjesavond met kinderen en kleinkinderen. Dus dit spel zou super zijn om te mogen spelen met de kleinkinderen.

 • Ik vier pakjesavond met mijn ouders en schoonmoeder.
  Gezellig in de middag met een heerlijke lunch

 • Leuk, wij doen mee. Wij gaan met ons gezin lootjes trekken. Ook met grotere kinderen is sinterklaas zo leuk 🙂

 • Dit jaar vieren we Sint met papa mama en evy en Liza !
  Het is ook druk zat want Liza ook nog eens jarig 5 december vandaar dat we het gewoon met ons viertjes vieren opa en oma en familie komen toch een andere dag al
  Groetjes familie broos

  • Wat een leuk idee zo!
   Wij vieren dit jaar pakjesavond met mijn schoonouders, ouders en het gezin van mijn zusje. Ik ga er vanuit dat het een hele gezellige chaos gaat worden.

 • Diana van Os zegt:

  ik ga pakjes avond vieren met mijn dochtertje Alisha ze is nu 1,5 jaar en met opa en oma lijkt me heel gezellig!

 • Stacey Katuin zegt:

  Oeh wat leuk, hopenlijk worden die 4 spellen een mooie, gezellige nieuwe traditie op 5 december.

 • erika panjer zegt:

  Helemaal leuk ik doe mee hoor wat een fijn bloghop en wij vieren het met ons gezin en opa en oma ze heeft er helaas maar 1 meer mijn ouders zijn al overleden maar wordt vast wel gezellig weer

 • wij vieren Sinterklaas met opa, oma en de nichtjes + het neefje 😁altijd een gezellige boel met 4 kleine stuiterballen tussen de 2 en 7 jaar 🙈

 • Wij vieren eigenlijk 2x pakjesavond. Een gezellige middag met opa & oma en de neefjes en dan nog eens pakjesavond zelf bij de andere opa en oma.

 • Sinterklaas blog hop, altijd weer gezellig.
  Graag doe ik mee voor deze Sinterklaas 4 in 1 spellenbox.
  Lekker spelletjes doen met mijn kleinkinderen.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje

 • Een bloghop! Jaren terug heb ik je blog zo gevonden en ben ik blijven plakken.
  Ik doe graag mee, de spellen lijken me leuk. Wij vieren de echte pakjesavond met ons gezin. Met familie hebben we al een paar cadeautjes uitgepakt, dat kwam dit jaar zo uit.

 • Leuke actie! Pakjesavond vier ik met mijn gezin, het gezin van mijn zus, mijn schoonouders en schoonbroer. Allemaal samen op zaterdagmiddag, supergezellig!

 • Leuk! Ik vier al jaren niet echt pakjesavond meer, meestal gaan we lekker met z’n tweeën gourmetten. Ik doe toch graag mee, ik zou hem graag winnen voor mijn nichtje.

 • Iris Veeken zegt:

  Leuk, ik doe graag mee. Wij vieren pakjesavond ‘gewoon’ op 5 december (ook al is dat nu maandag) en met ons gezin van 4.

 • Ipie Oudshoorn zegt:

  Wij vieren pakjesavond met heel de familie gezellig bij elkaar, dus ouders, broers/zussen, neefjes en nichtjes. Echt super gezellig!

 • Altijd leuk! Wij als gezin gaan pakjesavond vieren met opa en oma en met ons neefje en nichtjes en hun ouders natuurlijk. Altijd heel gezellig.

 • Anita te Gussinklo zegt:

  Wij vieren Sinterklaas met ons gezin, en een extra Sinterklaasfeestje is er bij mijn oppasmeisjes
  Leuk zo’n spellenbox, ben er gek op

 • Wijnanda Hoetmer zegt:

  Ik vier Sinterklaasavond op verzoek van mijn kleindochter Mila van 13 met haar broer, mijn zoon en schoondochter, mijn man en de andere Opa en Oma. Mijn schoondochter zei ja je bent nu toch een beetje te groot om van iedereen grote cadeaus te krijgen. meh Sinterklaas. Nee, het gaat me niet om de cadeaus. Ik wil gewoon weer een gezellige avond met hooguit iets kleins met de Opa’s en Oma’s. . Ik ga wel allerlei lekkere hapjes maken (daar is ze goed in) Voorheen vierden we het ook altijd bij hen , behalve tijdens de Corona. Ze wil die gezelligheid niet missen zegt ze 😊

 • Pakjesavond vieren we lekker met het eigen gezin. Iedereen heeft geknutseld aan een surprise en zitten zweten op een gedicht!

 • Lieke van Veen zegt:

  Ik vier pakjesavond met mijn vriend, neefjes, nichtje, schoonbroer/schoonzus en schoonouders.

 • JAA super leuk wij vieren Sinterklaasavond met de gehele familie ouders broers en neefjes en nichtjes

 • OoOOeeeehhhh!! Dat lijkt mij zo leuk! Wij vieren het (tegelijk met mijn verjaardag) op 3 december bij mijn familie en op 4 december bij de familie van mijn man! Heerlijke dagen!

 • Ik weet wel iemand die hier heel blij van gaat worden, ik doe mee!
  Wij mogen pakjesavond komen vieren bij het gezinnetje van onze dochter en schoonzoon, gezellig met de kleinkinderen.

 • Ik ga het samen met mijn kinderen en man vieren. Gewoon gezellig onder ons is voldoende voor ons. En misschien spelen we wel een spelletje. Ik doe graag mee.

 • Anna Wienen zegt:

  met mijn vriend en mijn dochter… spellenavond jaaaaa vinden we super leuk en lekkers erbij natuurlijk

 • Dian van Langen zegt:

  Ik ga sinterklaas vieren samen met mijn vriend, zoontje, ouders en het gezin van mijn zus!

 • Ik ga pakjesavond vieren met mijn gezin. Met deze Sinterklaas spellenbox zouden wij dolgraag spelen op 5 december!

 • Leuk weer deze Sinterklaas bloghop. Doe ieder jaar weer mee.
  Wij vieren bij ons thuis Sinterklaasavond met de kinderen en kleinkinderen. De Kleinkinderen krijgen dan van ons een paar cadeautjes.
  Altijd erg gezellig.
  Graag doe ik mee voor De Sinterklaas 4 in 1 spellenbox, omdat we allemaal van spelletjes doen houden.

  • Zoals je in de titel kunt zien is deze bloghop van 2022…
   Hoe je hier dus nu terecht bent gekomen weet ik niet, maar de winactie is dus allang voorbij.

Reageren is niet mogelijk.