Sinterklaas Bloghop 2022: maak kans op de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

Het is Sinterklaastijd en dat betekent dat er ook weer een leuke bloghop wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal bloggers. Dit jaar maak ik ook deel uit van deze leuke bloghop en dus kun je ook bij mij kans maken op een hele leuke prijs.

Misschien ben je een vaste lezer en weet je al wie ik ben, maar wellicht ben je helemaal nieuw. Daarom zal ik mezelf en mijn blog eerst even kort introduceren.

Wie is Meisje Eigenwijsje

De blog Meisje Eigenwijsje is in september 2013 tot leven gekomen door mij, Nicole. In die periode was ik namelijk zwanger en besloot ik om hier over te schrijven. Ik was niet onbekend met het bijhouden van een blog want ik blog al sinds 2003. Meisje Eigenwijsje kreeg haar naam door mijn dochter, die op dat moment nog in mijn buik zat maar door de verloskundigen al gekscherend “Meisje Eigenwijsje” werd genoemd.

Op het moment van schrijven is mijn gezin uitgebreid tot twee kinderen, een jongen en een meisje, en ik ben nog steeds getrouwd (sinds 2013) met mijn man. Je vindt hier op de blog een heleboel onderwerpen, waaronder over mijn leven als moeder van een kind met een beperking, over de combinatie van moederschap en ondernemerschap, maar ook over andere leuke dingen zoals de feestdagen, uitjes met kinderen en nog veel meer. De meeste blogs worden door mijzelf geschreven, maar ik heb ook een gastblogger die over haar ICSI traject en zwangerschap schrijft.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met blogs die je nog niet kent én daarbij ook nog eens kans te maken op leuke prijzen. Waarschijnlijk ben je via Amanda van Kiddowz naar mijn blog gehopt (dankjewel voor het doorsturen, Amanda). Amanda schrijft, net als ik, vooral over kindgerelateerde onderwerpen. Je vindt daar bijvoorbeeld leuke reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Bij Kiddowz kun je dan ook een dvd van Minions 2 – The Rise Of Gru (Blu-ray) winnen.

Het kan ook zijn dat je juist met deze Bloghop start op mijn blog. Dan kun je hierna doorhoppen naar de volgende blog. Wat goed is om te weten: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen heb je de hele Bloghop volbracht!

Dit kan je winnen: de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

Nog maar een paar weken te gaan en dan bezoekt Sinterklaas weer ons land. Voor iedereen die op zoek is naar een leuk Sinterklaascadeau presenteert Just Entertainment De Sinterklaas 4 in 1 spellenbox (lees hier meer). Een spellen box met maar liefst vier verschillende spellen, leuk voor jong en oud. Ontdek het avontuurlijke Pepernotenpad, onthoud waar alle cadeaus liggen tijdens Cadeau Memo, doorzoek de stad naar Schoorstenen en Ladders, of ga Pakjes Plakken. Pakjesavond is nog nooit zo leuk geweest met De Sinterklaas 4 in 1 Spellenbox!

Ik geef dan ook TWEE KEER een Sinterklaas Spellenbox weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is vertellen met wie jij Pakjesavond gaat vieren.

Laat wel een geldig email adres achter bij je reactie, want via de mail laat ik de winnaars weten dat ze gewonnen hebben. De winnaars zijn gemaild.

En weer verder hoppen…

Heb je meegedaan met de winactie? En Meisje Eigenwijsje opgeslagen als favoriete website? Mooi zo. Dan is het nu tijd om verder te hoppen naar Jasmina van Sparkles Inside. Zij heeft, zoals ze zelf zegt, een echte Lifestyle Mommy Blog, waar je zeker ook veel persoonlijke verhalen zult lezen. Maar ook leuke tips en lekkere recepten in de lifestyle sectie. Bij Jasmina kun je een lunchbon twv 19.90 van gift for you winnen!

Hopelijk zie ik je snel weer terug op mijn blog. Veel plezier met deze Sinterklaas Bloghop!

78 reacties op “Sinterklaas Bloghop 2022: maak kans op de Sinterklaas 4 in 1 spellenbox

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *