Eigenwijs de week door: start van de lente tijdens het bloggersweekend

Normaal gesproken geef ik op zondag een kijkje in de week ervoor. Echter heb ik vorig weekend echt een super leuk weekend gehad samen met negen andere bloggers. Dus dit keer geen eigenwijze week, maar een eigenwijs lang weekend. Nieuwsgierig naar wat er gebeurd als je tien bloggers bij elkaar in een Center Parcs huisje zet? Lees dan zeker even verder..

Bloggersweekend, even lekker ontspannen?

Samen met nog negen andere bloggers mochten we een weekend bij Center Parcs Het Heijderbos verblijven. Maar voor wie denkt dat dit een heerlijk ontspannen weekendje was, heeft het mis. We waren er namelijk niet alleen om even eruit te zijn, maar juist om van elkaar te leren. Vooral op zaterdag hadden we een strakke planning. Gelukkig waren we al vanaf de vrijdagmiddag welkom dus om 15.15 parkeerde ik mijn auto voor ons onderkomen.

Marije was als eerste en regelde alles bij de receptie en ik kon alvast mijn eerste zonnestralen tot me nemen op dit prachtige park in het Limburgse land. Niet lang daarna kwam Marije ook bij de huisjes aan en konden we met zijn tweetjes onze geweldige VIP cottages bewonderen. We hadden drie huisjes waarvan twee aaneengesloten waren en daardoor een grote ruimte was.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Center Parcs Het Heijderbos VIP cottage Center Parcs Het Heijderbos wirlpool

Omgooien van de planning: lekker uit eten

Van te voren hadden we bedacht om op de vrijdag de pizzarette aan te zetten, maar doordat er wat dingen anders liepen dan gepland en sommigen vrij laat in het huisje waren besloten we de planning om te gooien. We gingen lekker uit eten op het park zelf. Onze keus viel op Fuego omdat je daar voor iedereen wel iets hebt wat lekker is.

Zelf vond ik het wel lastig om te kiezen tussen vlees of vis, net zoals Miriam dus besloten we om lekker onze borden te delen met elkaar.

Het was echt heerlijk en vooral ook heel gezellig. En die gezelligheid zette zich natuurlijk terug in de huisjes voort. Het was een uur of twee voordat mijn hoofd eindelijk op een kussen lag.

Mijn biologische wekker

Ik was op zaterdag natuurlijk weer als eerste wakker want om 6 uur ging mijn biologische wekker. Lekker hoor na slechts vier uurtjes slaap. Maar het was in ieder geval een ononderbroken nacht en dat scheelt al heel was. Die nacht sliep ik overigens ook alleen want mijn kamergenootje Cassandra kon vrijdags nog niet komen.

Rara in welk bed heb ik geslapen? Haha. Rond een uur of 10 was Cassandra er ook en had ik samen met Charlotte geregeld dat we 6 fietsen mee konden nemen van het Cycle center en een golfkarretje. Dit omdat Marije bekkeninstabiliteit heeft en dus geen stukken kan lopen. Natuurlijk was zij niet de enige die van het karretje gebruik maakte. Iedereen deed wel een rondje 😉

Center Parcs Het Heijderbos fietsen huren
Fotocredits: Merel van Lotuswritings

De nieuwe plannen van Center Parcs

Rond half elf hadden we een afspraak met Janine van Newslab die ons allerlei ins en outs vertelde over de nieuwe plannen van Center Parcs. Zo komt er een geheel nieuw park aan in Duitsland, worden er weer een hoop parken vernieuwd en opgeknapt en wordt Center Parcs ook naar een hoger niveau getild de komende jaren qua luxe, activiteiten en ontspanning. Nu ben ik al een echte Center Parcs liefhebber, al vanaf jongs af aan kom ik er op verschillende parken. Maar door alle nieuwe plannen helemaal..

Center Parcs Het Heijderbos business

Leren van elkaar

Het doel van dit weekendje weg met de meiden was niet zo zeer ontspannen, maar vooral om van elkaar te leren. In onze groepsapp bespreken we ontzettend veel, maar echt bepaalde dingen uitleggen gaat toch het makkelijkste in real life. De zaterdag bestond dan ook vooral uit workshop waarin iedereen zijn of haar talent of expertise met elkaar deelde. Zo vertelde Charlotte over hoe zij haar flatlays altijd maakt en gaf ons daarbij wat tips. Merel is echt een kei in het schrijven van teksten voor Google en leerde ons de tricks. Van Miriam, onze huisjurist haha, kregen we informatie en wat tips voor de AVG die eraan zit te komen. En van Joyce en Linda leerden we een hoop over Pinterest en affiliate marketing.

Fleur hield de planning strak in de gaten (wat ook wel nodig is met tien vrouwen bij elkaar), maar toch hadden we af en toe nog even ruimte van lekker van de zon te gaan genieten!

Surprise… babyshower!

Na de workshops (en de nodige zonpauze) was het tijd om Marije weg te sturen met een smoesje en onze cottage klaar te maken voor haar surprise babyshower. Marije heeft nog nooit een babyshower gehad en verwachtte dit nu dus ook niet. Ze was dus echt verrast (zie reactie in de vlog) en er ook echt heel er blij mee!

bloggersweekend babyshower 1 bloggersweekend babyshower 1

Lekker borrelen – borrel eens anders

Nadat de babyshower voorbij was konden we even een uurtje lekker ontspannen. Daarna was het dan echt tijd om te gaan borrelen. (Wat hebben we het toch zwaar he!) Van Albert Heijn kregen we een prachtig pakket met allerlei borrelglazen, wijnglazen, glazen bakjes, waterkaraffen, een hoop alcohol vrije biertjes en natuurlijk een heleboel wijn. Al dit prachtig glaswerk kun je nu sparen bij de AH. Samen met de lekkere hapjes die we gehaald hadden was dit echt een feestmaal. We deden Ranking the Bloggers, wat vooral heel hilarisch was, en de verhalen en het gelach vloog om mijn oren.

Ook dit keer werd het laat, al ging ik redelijk op tijd naar bed (12 uur). Want mijn kamergenootje Cassandra was er natuurlijk en daarmee heb ik nog even gekletst.

Van eigen deeg

Op zondag openden we dan eindelijk de zakjes met koekjes die Marijntje van Van eigen deeg op zaterdag al had gebracht. De koekjes Van eigen deeg zijn heerlijke ambachtelijk gemaakt en zitten in een verpakking die je gewoon in de gft bak mag gooien. Heel bijzonder. Ik heb natuurlijk alle koekjes even moeten proberen en die van spelt en choco is het lekkerste, maar de honing amandel en vijg havermout zijn ook echt heel lekker.

bloggersweekend van eigen deeg van eigen deeg koekjes

Gelukkig mochten we ook allemaal nog een zakje mee naar huis nemen. Maar mijn zakje was diezelfde dag nog op (lees: de kleuter heeft er een boel op).

Ieder zijn eigen weg

De zondag was ook de dag van het afsluiten, even samen aan tafel wat dingen uitspreken (hoe kan dat ook anders met zoveel vrouwen) en van ieder zijn eigen weg gaan. De een wilde nog wat foto’s maken met Joyce voor de profielfoto, de ander nog een rondje rondom het park en weer anderen pakten liever meteen in om naar het gezin te gaan.

Zelf deed ik van alles een beetje; ik pakte wat in, maakte nog een laatste rit in het golfkarretje en ik ging samen met Cassandra, Joyce, Linda en Marguerita zwemmen bij de Aqua Mundo. Ik ben al in vele geweest, maar deze is toch ook echt prachtig. Vooral de wildwaterbaan is geweldig en nog niet overtroffen naar mijn mening. Wil je trouwens zowel Cassandra als mijzelf als een gek de wildwaterbaan trotseren? Check dan zeker de vlog…

Center Parcs Het Heijderbos aqua mundo

Geweldige goodiebag

Het weekend was, afgezien van een paar tranen, echt geweldig en ik ben zo blij dat we dit hebben gedaan samen. We hebben elkaar weer wat beter leren kennen plus veel van elkaar geleerd. Ook zijn we ontzettend verwend door zowel Center Parcs, Albert Heijn en Van Eigen Deeg. Maar ook Cosmetitext heeft een flinke duit in het zakje gedaan. Van hen kregen we (dat had Marije geregeld, lief he) een enorm volle goodiebag met de fijnste producten erin. De Bio Active Care 3 in 1 cleanser nam ik direct in gebruik en vind ik nu al een aanwinst!

goodiebag cosmetitextv
Fotocredits: Marije van Mrsmama

De veelbesproken vlog!

Tsjah en met zo’n weekend kan mijn vlogcamera natuurlijk niet achterblijven. Dus ik filmde een aantal dingen en maakte daar een leuke (al zeg ik het zelf) vlog van. Een filmpje met een kijkje achter de schermen van ons bloggersweekend, met onder andere de reactie van Marije bij haar babyshower en de wildwaterbaan in actie.

3 reacties op “Eigenwijs de week door: start van de lente tijdens het bloggersweekend

Reageren is niet mogelijk.