Bloggersdag: win een truitje van Noppies!

Vandaag hebben we voor jullie een super leuke bloggersdag georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn. Speciaal daarom is er een Bloghop georganiseerd. En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval voornamelijk mamablogs. Om het voor jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken iedereen langs te gaan hebben we allemaal een winactie georganiseerd. De waarde van de te winnen producten ligt tussen de €15,- en €27,50.

Je hopt tijdens deze bloghop van de ene naar de andere blog doordat iedereen een linkje plaatst naar de volgende blog. Eindig je bij de blog waar je bent begonnen dan heb je de hele bloghop volbracht!

Hoe kom je hier?

Als het goed is ben je via Thuisleven.com naar mijn blog gehopt. Thuisleven is een blog dat zich volledig richt op het leven in en rondom het huis. Opgericht door Linda en Miranda maar inmiddels flink uitgebreid met een hoop gastbloggers. Wat ik zelf altijd erg handig aan hun site vind zijn de geld terug acties die zij wekelijks online zetten.

Wie of wat is Meisje Eigenwijsje?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik de eerste in de reeks ben en je dus direct bij mij bent gekomen. In dat geval hoef ik me niet meer voor te stellen want dan ken je me al. Voor degene die nieuw zijn en nieuwsgierig naar mijn blog hier even in het kort wie ik ben en wat je hier kunt verwachten.

Mijn naam is Nicole en ik beheer deze blog al zo’n 3,5 jaar. Eigenlijk vanaf het moment dat mijn dochtertje Fay na haar geboorte werd opgenomen met herpes in haar hersenen. Inmiddels is zij alweer 3,5 jaar en hebben we sinds drie maanden ook een zoontje genaamd Milo. Naast bloggen werk ik voor een webshop gespecialiseerd in notitieboeken en ben ik druk bezig met de voorbereidingen om een eigen bedrijf te starten.

Op www.Meisje-Eigenwijsje.nl vind je persoonlijke verhalen, tips over het ouderschap, leuke uitjes, lekkere recepten en nog veel meer. Ik werk niet met vaste gastbloggers omdat dit echt mijn persoonlijke plekje is. Wel geef ik soms ruimte aan verhalen van anderen omdat ik van mening ben dat iedereen zijn of verhaal moet kunnen delen. En als je daar dan ook anderen mee kunt helpen is dat helemaal mooi meegenomen!

Wie is de volgende in de bloghop?

Nadat je mee hebt gedaan met mijn winactie kun je doorhoppen naar de volgende blogger. Dat is in dit geval Only by me, een blog waar veel aandacht is voor boeken en persoonlijke lifestyle. Je vindt er dus naast vele boeken recensies (en winacties!) ook regelmatig handige tips, DIY’s en nog veel meer. Een van de thema’s is ook gezondheid.. En met dit herfstachtige weer vind ik dan ook ‘De koude griep? Bestaat dat?‘ een zeer toepasselijk artikel.

Win een truitje van Noppies!

En dan de winactie! Omdat ik drie maanden geleden bevallen ben en ik weg ben van de kinderkleding van Noppies leek het me leuk om daar iets van weg te geven. Gelukkig voor mij zag Noppies dat ook wel zitten dus kozen ze een enorm leuk truitje uit voor de winactie. Dit truitje kan zowel voor babyjongens als babymeisjes!

Wel zit er één nadeel aan, het truitje is alleen beschikbaar momenteel in maat 68.

Hoe doe je mee?

Meedoen is mega simpel! Je hoeft alleen een reactie achter te laten hier onder de blog of op Facebook. Ik zou het wel leuk vinden als je in je reactie laat weten op welke manier je hem zou combineren. Let me know!

Over een week wordt de winnaar bekend gemaakt 🙂

61 reacties op “Bloggersdag: win een truitje van Noppies!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *