Bloggers kerstswap, maar dan anders

Kerst staat grotendeels in het teken van geven. Geven van liefde, tijd, aandacht, zorg en nog veel meer. Daarom stuur ik kerstkaarten, leuke pakketjes naar mensen en doe ik mee met een kerstswap. Een bloggers kerstswap wel te verstaan, georganiseerd door rvg media in opdracht van Inventum.

Een mooi cadeau voor een ander

Gezien ik echt al jaren blog ken ik ook een heleboel bloggers. En vele van hen zijn net als ik ook ondernemer. Wanneer je in loondienst werkt ontvang je vaak een kerstpakket, als ondernemer zijnde niet. Juist daarom vond ik het idee van een kerstswap ook zo tof, op die manier kun je alsnog iemand blij maken met een mooi cadeau. In dit geval een mooi cadeau van Inventum. Inventum is aanbieder van huishoudelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld de melkopschuimer die ik een tijd terug ontvangen heb.

Mijn cadeau voor Cassandra van Momambition

Nadat ik had toegezegd mee te willen doen met de bloggers kerstswap kreeg ik te horen voor wie ik iets mocht uitkiezen. Het bleek Cassandra te zijn van Momambition. Cassandra ken ik al vrij lang en we hebben zelfs samen op één kamer geslapen afgelopen jaar. Echter wonen we behoorlijk ver bij elkaar vandaan dus we zien elkaar vrijwel alleen op blogevents. En ook dat gebeurd niet zo vaak.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik mocht kiezen tussen drie producten en koos voor het warmtekussen. Het idee erachter was dat Cassandra net als ik enorm van de warmte houdt. En op die manier kon ik haar alsnog een ‘warme knuffel’ geven, maar dan op afstand.

Het cadeau wat ik ontvangen heb

Vlak voordat ik zelf een pakket ontving kreeg ik al een kleine hint namens de blogger die voor mij iets uit mocht kiezen. Het bleek dan Malou van Madebymalou voor mij uit drie items mocht kiezen. En zij koos iets ‘omdat ik bezig ben met afvallen en van gezellig tafelen houdt’. Vooral dat laatste klopt zeker en dat eerste.. sjah dat is iets voor in het nieuwe jaar weer haha.

Ik was ontzettend nieuwsgierig naar wat het zou zijn en werd enorm blij van het pakket wat vorige week bezorgd werd. Het was namelijk een grillplaat!

Inventum grillplaat

Mijn man en ik houden enorm van gourmetten en grillen. Maar ons gourmetstel is afgelopen jaar kapot gegaan. We wilden al een nieuwe kopen, maar met de Inventum grillplaat hoeft dat niet meer. Het is wellicht wel iets anders dan gourmetten omdat je hierbij geen pannetjes hebt. Maar die gebruikten wij eigenlijk toch niet zoveel.

We hebben de grillplaat afgelopen weekend natuurlijk direct uitgeprobeerd. De grillplaat heeft een anti-aanbaklaag waardoor we alles zonder boter of olie konden grillen. Dit betekent niet alleen lekker tafelen, maar dus ook een stuk gezonder. Naast de plaat zit er ook een vetopvang bak bij. Deze mag gewoon in de vaatwasser, wel zo handig.

inventum grillplaat

Bij de grillplaat zit ook een spatel waarmee je zowel op de sleuven van de grillplaat als het vlakke gedeelte kunt schoon schrapen.

Wat ik van de grillplaat vind?

De grillplaat is vrij groot dus er kan zeker voor vier man aan vlees, vis of groente op. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er een bakje voor het vet bij zit. Want je ziet vaak dat er anders veel vetophoping op de plaat zelf is. Dat is nu niet het geval. De plaat wordt vrij snel warm, maar de handvaten worden niet heet.

In eerste instantie vond ik het wel een nadeel dat de plaat niet in de vaatwasser mag. Hij is ook niet van het apparaat af te halen. Dat leek me erg onhandig wat betreft het schoonmaken. Maar met gebruik van de spatel en het afdoen met een zacht sponsje was de plaat al vrij snel schoon.

Wij zijn dus erg blij met dit mooie cadeau en ik wil dan ook rvg media, Inventum en natuurlijk Malou bedanken hiervoor. Wij zullen hem de komende tijd nog veelvuldig gebruiken!