Bloggers herfstswap met Laura

IMG_8348

Lieve Laura vroeg me een tijd geleden of ik zin had om samen met haar iets te doen, een klein projectje of een swap bijvoorbeeld. Nu ben ik daar altijd wel voor in, zo heb ik vorig jaar met Anita bijvoorbeeld een kerstpakketten swap gedaan. Het leuke aan zo’n swap is dat je dus wel weet dat de ander iets voor je gaat maken/kopen, maar je hebt totaal geen idee wat. Je kent elkaar eigenlijk vooral via de blog en dan wat gekletst via de Whatsapp. Maar meer ook niet. In dit geval dan, Anita ken ik natuurlijk ook buiten het bloggen om. 

Unboxing herfstswap

Nu hadden we dus besloten om als thema een beetje herfst aan te houden, al heeft dat niet helemaal uitgepakt zoals we dachten haha. Ook wilden we beide een unboxing doen van de swap, dat leek ons super leuk want dan zie je ook de werkelijke reactie van degene die het uitpakt. Zo gezegd, zo gedaan en op 10 oktober ontving ik mijn (twee!) pakketten. Ik had zelf niets voor Laura, want door omstandigheden was het me niet gelukt om het af te krijgen, dus besloot ik om het later op te sturen. Liever een goed pakket, dan eentje die afgeraffeld is.

Direct na thuiskomst bracht ik een doodvermoeiende Fay naar bed en nam ik de unboxing op. Ik was echt enorm enthousiast van de tijd en aandacht die Laura erin had gestoken! Echter kan ik het filmpje niet laten zien… Op een of andere manier ben ik namelijk al mijn filmpjes die ik heb gemaakt in oktober KWIJT! Dus niet alleen van de unboxing, maar ook van Fay. Waarschijnlijk heb ik ze gewist uit mijn iPhoto met het idee dat ik ze al opgeslagen had, maar dat was dus niet zo! Ik voel me er echt behoorlijk lullig om….

Gelukkig had ik wel nog een foto gemaakt van de geweldige vogeltaart die ze gemaakt had (deze is inmiddels op!). En daarnaast kreeg ik nog een DIY pakketje om een eigen theezakjeshouder te maken (inclusief thee), een heerlijk wegleesboek van Sophie Kinsella, een heeeeerlijke reep chocolade en nog veel meer. Ook aan Fay werd gedacht, zij kreeg van Daelyn echt een super schattig tasje. Die hebben we nu op zolder liggen zodat wanneer ze naar de peuterschool gaat ze hem mee kan nemen! We waren en zijn echt enorm blij met de lieve leuke lekkere dingetjes die we kregen. Bedankt lieve Laura!_MG_9175 3

De swap die ik voor Laura maakte

Naast dat ik een swap kreeg heb ik er natuurlijk ook eentje gestuurd. De unboxing hiervan kun je terug vinden op de website van Laura. Wel wil ik graag alvast een klein beetje uit de doeken doen over de dingen die ik haar gestuurd heb. Want ik heb natuurlijk niet lukraak wat dingen bij elkaar gedaan, maar er zat echt een idee achter. Zo had ik gelezen over het Day Zero Project van Laura. Ze heeft al veel kunnen afstrepen, maar ook nog een hoop niet. Daarom kocht ik iets voor haar, wat haar wellicht helpt om weer even flink aandacht eraan te besteden.

Natuurlijk kon een kleinheidje voor Daelyn en Damiën, haar lieve kinderen, niet ontbreken. Daelyn had zelfs extra mazzel, want zij mag een Bratz pop reviewen (en houden natuurlijk) voor mijn blog dus deze zat er ook bij! IMG_8348

Al met al vond ik het erg leuk om zo’n duoswap uit te voeren. De volgende keer echter let ik wel dubbel zo goed op wat ik verwijder qua foto’s en filmpjes!

Heb jij wel eens een swap gedaan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. SoMama op 28 november 2015 om 07:52

  Ziet er leuk uit zeg! Hier nog niet meegedaan aan een swap, misschien maar wel een keer doen 🙂

 2. Bregje op 28 november 2015 om 08:28

  Wat leuk! As we speak ben ik een swap aan het afronden, superleuk en spannend om te doen!

 3. Karen op 28 november 2015 om 09:56

  Die vogeltaart is echt fantastisch!

 4. Anita op 28 november 2015 om 10:54

  Wat ontzettend balen dat het filmpje foetsie is! Maar leuke swap, ik ga ook even bij Laura kijken 🙂

 5. Lifesabout op 28 november 2015 om 11:56

  Wat leuk! Ik heb ooit op IG een mama swap gedaan. Vond ik heel leuk om te doen en te krijgen.

 6. Hanna @ eenbezigbijtje.nl op 28 november 2015 om 14:57

  Het ziet er heel goed uit, leuk ingepakt! Meedoen aan een swap lijkt me erg leuk.

 7. Wilmaaa op 28 november 2015 om 17:08

  Die vogeltaart ziet er mooi uit en wat jammer zeg dat het filmpje weg is, ik snap dat je daar van baalt!

 8. Insoon op 30 november 2015 om 14:32

  Wat een geweldige vogeltaart!

 9. Insoon op 30 november 2015 om 14:32

  Oeps, verkeerde link 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje