Blogfeestje #9 | 3x bekentenissen

Joehoe daar zijn we weer!! Het was een beetje gek voor ons om vorige week geen blogfeestje online te zetten. Maar de Mamabloggers Dag was ook erg leuk (als je daar nog niet aan meedoet, doe dat nu!) Wel zal het in de toekomst plantechnisch vaker voorkomen dat we bijvoorbeeld een blogfeestje wat langer dan een week laten duren. Maar daar informeren we jullie tijdig over. Voor nu is het weer PARTY ON! En natuurlijk heb ik weer drie pracht artikelen uitgekozen om met jullie te delen. 

Weet je niet wat een blogfeestje inhoudt? Lees dan gerust mijn eerste artikel hierover nog eens terug. Aangezien ik zelf de afgelopen twee weken een aantal vrij persoonlijke artikelen en bekentenissen online heb gezet vond ik dit een toepasselijk thema.

Mijn favorieten | 3x bekentenissen

ik-beken-ik-luister-kerstmuziek-in-de-zomer

Linda van Simpel met een snufje liefde heeft wel een hele grappige bekentenis. Zij luistert kerstmuziek in de zomer. Nu doe ik dat zelf nooit, maar zodra de zomer voorbij is kijk ik wel weer kerstfilms haha. Daar houd ik dan wel weer van.

friends-1149841_1920

Ricardo van Readalong heeft een hele mooie eerlijke bekentenis: “ik wou dat ik wat meer vrienden had“. Eigenlijk eentje die ik ook best wel herken. Niet omdat ik niet blij ben met mijn vrienden, want dat ben ik zeker. Maar ik herken zijn onzekerheid erover wel. En ook mis ik het hebben van een vriendengroep. Ondanks dat ik weet dat dit mij niet definieert en ik beter een handvol losse lieve geweldige vrienden kan hebben dan een vriendengroep alleen voor de gezelligheid.

14339260_10210110146815255_1785721933_o

Ook Miriam heeft wat te bekennen. Ze voelde zich een beetje dom dat ze daar nou niet aan gedacht had. Tsjah lieve Miriam, dat soort momenten hebben we allemaal wel eens denk ik! Nou eigenlijk weet ik dat wel zeker!!

Give it up for my lovely co-hosts!!

Wat ben ik er trots op dat ik met deze drie prachtvrouwen telkens weer een feestje mag geven. Ik kijk uit naar de dag dat het een ECHT feestje gaat worden, maar dat staat nog in de verre toekomst. Voor nu ook even mijn favoriete blogs van hen van afgelopen week. Omdat ook ZIJ in de schijnwerpers mogen staan.

esmeralde_savethemama

Aangezien ik zelf ook nog een make-up noob ben (al lijkt dat niet zo doordat ik steeds vaker over beauty schrijf) vind ik het nieuwe project van Esmeralda echt geniaal. In deze introductie van Make up door een dummy vertelt ze over dat geniale nieuwe project.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

 

janske_janskenl

Als het gaat om Janske haar leukste artikel smokkel ik een beetje. Want ze heeft veel meer leuke artikelen online geplaatst, bijvoorbeeld ook over Coco haar newborn. Maar omdat mijn kleine peuter ook een rolletje heeft in dit artikel koos ik toch voor de Uittip in Eindhoven: Appelplukdagen in de Philips Fruittuin.

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Creatieve Fleur is een kei in DIY en knutselt dan ook regelmatig een uitnodiging voor haar kinderen in elkaar. Om jullie nu ook wat handvaten te geven van hoe je dat het beste aan kunt pakken maakte ze er een artikel rondom heen. Maak zelf een gave uitnodiging in zes stappen.

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Nieuw blogfeestje + aankondiging

En het nieuwe blogfeestje is van start! Laat dus je drie favoriete artikelen achter (van je eigen blog) en kijk snel wat voor een mooie dingen je collega bloggers hebben geschreven.

Verder hebben we ook nog een aankondiging. Want de herfst gaat bijna van start en dat betekent dat we een EXTRA blogfeestje inlassen die ook extra lang duurt. Dit thema feestje (herfst blogfeestje dus) loopt NAAST dit gewone blogfeestje en zal ook enkele weken duren. Aankomende woensdag komt hij online en ik zou ook zeker daar even een kijkje nemen want je mag daar werkelijk alles toevoegen wat maar met het thema herfst te maken heeft!

En voor nu… Party On!

19 reacties op “Blogfeestje #9 | 3x bekentenissen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *