Blogfeestje – 4 blogs, 1 feestje

Jeeeeeeh mijn allereerste Blogfeestje is een feit! Samen met Fleur van MizFlurry, Esmeralda van Save the Mama en Janske van Janske.nl organiseren we vanaf vandaag elke zaterdag een Blogfeestje speciaal voor jou! Een Blogfeestje (in het Engels Link Party) is een soort spam je blog, maar dan nét even iets anders.

In Amerika wordt het echt super veel gedaan en dit zorgt er dan ook voor dat blogs beter gevonden worden, mensen steeds meer nieuwe blogs ontdekken en er dus veel meer verkeer is van en naar elkaar toe. Hartstikke leuk natuurlijk en dat willen wij ook! Bij MizFlurry en Save the Mama kun je al regelmatig van die link party’s terug zien maar nu hebben we de handen in elkaar geslagen en organiseren we een Blogfeestje – vier blogs, één feestje!

4 Bloggers, 1 Blogfeestje

Zoals je in de intro al kon lezen organiseer ik dit gave Blogfeestje niet alleen. Dat doe ik met drie geweldige collega bloggers. Ik stel ze graag even aan jullie voor.

Bol AlgemeenBol Algemeen

fleur_mizflurry

Fleur is moeder van drie en sinds 2011 thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog schrijft ze over de dingen die ze leuk vindt waaronder DIY’s, recepten, speelideeen voor de kinderen. Maar ook over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads.

Mijn favoriete blog van haar van de afgelopen tijd is deze:

mcdonalds_thuis_pingetest

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40+ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een “in the mix” blog waar je van alles vindt over life, food, funstuff, shoptips en nog veel meer.

Mijn favoriete blog van haar van de afgelopen tijd is deze:

image-4-980x735

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Janske is de trotse moeder van ondeugende peuter Lola en in blijde verwachting van nog een dochtertje. Ze deelt haar avonturen op de blog van dingen die ze meemaakt en neemt je mee op een reis vol genietmomentjes, de zwangerschap, brieven aan Lola, haar eeuwige strijd tegen de kilo’s, hippe kinderkleding shoplogs en nog veel meer.

Mijn favoriete blog van haar van de afgelopen tijd is deze:

DSC00078

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Waarom zou je mee willen doen met het blogfeestje?

Er zitten een heleboel voordelen aan dit samengesteld blogfeest.

  1. Zo komen jouw links niet alleen bij mij op de pagina te staan, maar dus ook bij de andere drie dames.
  2. Daarnaast worden alle blogs gepind op een speciaal Pinterest Bord.
  3. Ook kiezen we allemaal drie favoriete blogs uit (dat zijn dus in totaal 12 blogs) die bij het volgende Blogfeestje uitgelicht worden. Grote kans dus dat jouw artikel daar bij zit! Daarnaast licht ik ook nog een aantal blogs uit op mijn Facebookpagina.
  4. Een Blogfeestje zorgt doorgaans voor meer verkeer naar jouw blog, hoe vaker je meedoet hoe groter de kans dat mensen jouw leuke artikelen ‘ontdekken’. Zorg er dus voor dat de allerleukste, meest interessante, leerzame, spannende, mooie artikelen gedeeld worden.
  5. Wanneer je op Twitter vermeld dat je meedoet aan dit #Blogfeestje dan wordt je tweet sowieso geretweet (= meer exposure)

blogparty_met_namen (1)

Let’s PARTY!

Doe jij mee met ons Blogfeestje?

29 reacties op “Blogfeestje – 4 blogs, 1 feestje

Reageren is niet mogelijk.