Blogfeestje 2.0 – een feestje in een nieuw jasje

16326891_1239088482850135_1793240273_o

Vorig jaar beloofden we het al. In januari komen we terug met de algemene blogfeestjes. En je hebt even moeten wachten, maar.. het is nog steeds januari haha! Voor de ingewijden die al vaker meededen aan ons blogfeestje, lees dit stuk toch nog maar even door want er gaat een en ander veranderen. Voor alle nieuwe feestvierders: welkom en feest ze!

Het blogfeestje 2.0

Zoals je al aan de titel kunt zien en ook in de intro kon lezen gaan de blogfeestjes er vanaf nu iets anders uitzien. Het principe is nog steeds hetzelfde hoor: je mag tijdens deze feestjes weer je mooiste, grappigste, handigste, populairste artikelen met ons delen! Uit alle inzendingen werden (en worden) dan een aantal uitgekozen om nog eens extra uit te lichten op de blog.

Maar.. en daar komt het.. vanaf nu zul je niet meer wekelijks bij ons allevier terecht kunnen voor het blogfeestje. We gaan namelijk rouleren! Het werd namelijk echt teveel werk en kostte ons teveel tijd om elke week die artikelen uit te zoeken etc. Nu blijft het blogfeestje wekelijks terug komen maar telkens bij een andere host! Volgende week kun je terecht bij Esmeralda die dan drie van jullie fantastische artikelen uitlicht en waarbij je uiteraard weer nieuwe artikelen kunt toevoegen. De week daarna is weer een andere host aan de beurt en zo rouleren we dus.

My lovely hosts!

Deze week zijn we dus nog even met zijn viertjes en kun je overal even een kijkje nemen, maar vanaf volgende week dus omstebeurt. Wel zet ik graag even mijn lieve mede gastvrouwen even in het zonnetje.

 

Fleur heeft onze huisstijl van het blogfeestje weer aangepast. Lekker kleurrijk en helemaal passend bij het blogfeestje 2.0! Dank je wel lieve Fleur ūüôā
Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Janske is, zoals jullie vast wel weten, inmiddels moeder van twee prachtige dochters Lola en Coco. En ondanks de ziekenhuis en tandarts bezoekjes van de afgelopen tijd enorm aan het genieten!
Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Stoere Esmeralda stond weer te popelen om te beginnen met de blogfeestjes. Wist je dat zij dit voor ons gezamenlijke feestje al langere tijd alleen organiseerde?
Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Het blogfeestje!

[inlinkz_linkup id=693049 mode=1]
WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie√ęn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Patricia op 28 januari 2017 om 06:17

  Dat wordt dan een fijne blog ontdekkingsreis deze week. Succes dames!

 2. Charlotte op 28 januari 2017 om 07:12

  Groot gelijk om het om en om te doen! Moet je me wel elke week even helpen herinneren hoor ūüėČ

 3. Leonie van Mil op 28 januari 2017 om 08:09

  Leuk!! Ik doe weer gezellig mee

 4. Tineke op 28 januari 2017 om 08:39

  Superleuk! Dat artikel van wat geef je een twee jarige heeft mij wel wat inspiratie gegeven. Fedde wordt over 2,5 maand 1 en ik vind het best lastig wat ik hem cadeau moet geven.
  Liefs

 5. Zo√ę-Amber op 28 januari 2017 om 10:16

  Heerlijk – ik ben na een laaaaane afwezigheid weer eens aan het bloggen geslagen, en dit is de ideale manier om (weer) in contact te komen met leuke blogs!

  Vet!

  • Nicole op 28 januari 2017 om 12:48

   Jeeh wat super leuk dat je er weer bent!! Ik ga je even opzoeken ūüôā

 6. Jonna@burgertrutjesNL op 29 januari 2017 om 08:54

  Succes ladies!

 7. Jacqueline op 29 januari 2017 om 19:48

  Leuk dat het feestje er weer is! Ik zie weer een hoop onbekenden voor mij, dus genoeg leesvoer.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje