Blogfeestje #13 | Special edition!

Het dertiende blogfeestje. Men zegt wel eens dat 13 een ongeluksgetal is, maar wij maken er gewoon een special edition van! En waarom het dan zo’n speciale editie is dat ga ik zeker nog uitleggen. Maar eerst wil ik graag jullie aandacht voor de drie blogartikelen die ik afgelopen week als favoriet heb bestempeld. 

Mijn favorieten

Als eerste even de notitie dat ik dit keer geen thema heb uitgekozen. Niet omdat er geen thema was maar eigenlijk puur omdat ik dit artikel op vrijdagavond nog aan het typen ben. Normaal gesproken maak ik hem op donderdag en soms zelfs woensdagavond nog, maar dit keer vond ik geen tijd hiervoor. Druk druk druk, je kent het vast wel. Dus daarom koos ik drie artikelen uit waarvan de titel me direct aansprak. En bij het lezen bleken het ook nog eens pareltjes te zijn. Bij deze dus, mijn parels voor jullie 😉

img_20161007_122636-800x449

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Een bijzonder cadeau van mijn papa is de titel van een artikel die BregBlogt deelde met ons. En wauw wat een bijzonder cadeau is dat zeg. Ik moet stiekem even kwijt dat ik enorm jaloers ben!

barber-156940

Mijn grijze haren dilemma sprak mij meteen aan toen ik de titel las. Zelf heb ik nog geen grijze haar gespot maar met mijn 31 jaar weet ik dat het niet lang meer kan duren. Of ja het liefste wel, maar goed.. Je hebt het niet voor het zeggen he!

image

De mythe van het contract voor onbepaalde tijd is weer een geweldig stuk van Romy. Ik lees haar artikelen niet dagelijks, zelfs niet wekelijks (oeps sorry, iets met tijd enzo) maar als ik ze lees zijn het altijd zulke goede artikelen. Zo ook deze weer.

Special edition | Laatste blogfeestje

HO STOP! Voordat je van je stoel valt, de zakdoekjes erbij haalt of als een drama peuter op de grond ligt te schreeuwen omdat je niet zonder ons blogfeestje kan.. Lees eerst even verder. Ja je leest het goed, er staat laatste blogfeestje. Maar dat betekent niet helemaal wat je nu denkt. Dit is namelijk voorlopig het laatste algemene blogfeestje. Met nadruk op voorlopig en algemene. Want het herfst blogfeestje loopt nog plus er komen ook nog twee andere thema feestjes aan zoals het Sinterklaas feestje en het Kerst feestje! Genoeg feest hier dus, maar dus even geen wekelijkse feestjes.

Dit omdat het toch eigenlijk best wel veel werk is en in combinatie met de aankomende feestdagen, de thema feestjes en nog wat persoonlijke dingen lukte het ons gewoon even niet meer om de volle 100% te geven. En als we een feestje geven dan doen we het natuurlijk wel goed!! Maar wees niet bang, in het nieuwe jaar (januari 2017) komen we gewoon terug! Plus we maken er nog even een geweldig laatste 2016 feestje van!

Omdat het ons voorlopige laatste feestje is hebben we bedacht dat we deze een week langer laten duren EN we willen graag dat je jouw top 5 beste/leukste/lekkerste/mooiste/liefste/geweldigste artikelen van 2016 hier plaatst. Graaf dus even diep in je statistieken en voeg de VIJF beste links toe.

Nog een laatste shoutout voor mijn mede gastvrouwen..

fleur_mizflurry

Bij Fleur vind je deze week een leuke DIY maar ook 3 feestposters die je gratis kunt downloaden. Snel je dus naar haar site, want gratis is altijd leuk toch. Je bent Nederlands of niet 😉

esmeralde_savethemama

Esmeralda wil al heel lang een outfit of the day shoot doen met een van haar dochters en eindelijk is het gelukt! En ik moet zeggen dat de foto’s goed gelukt zijn en ik ben helemaal weg van de schoenen. Me want!!

janske_janskenl

Janske vertelt heel openhartig over de eerste dagen na haar zwangerschap. Ze moest samen met Coco nog even in het ziekenhuis blijven omdat ze na de bevalling toch nog een zwangerschapsvergiftiging heeft gekregen.

Tijd om een feestje te bouwen!

En dan is het nu tijd om te duiken in je archieven en je top 5 best gelezen artikelen samen te stellen en hier toe te voegen. Ik ben enorm benieuwd wat er op jouw blog zo goed gelezen is en over twee weken zal ik dan ook mijn vijf favorieten uitlichten weer!

13 reacties op “Blogfeestje #13 | Special edition!

 • Oef, al vroeg voor een ‘beste van’ – hahahaha
  Maar toch al eens gedaan.
  Ik heb wel enkel artikelen geselecteerd die ook effectief in 2016 geschreven zijn, wan ik heb er een paar die het goed blijven doen die in 2015 zijn verschenen en nog steeds in mijn analytics hoog scoren… (Of dat goed is of slecht, daar ben ik nog niet uit!)
  In ieder geval al bedankt voor alle algemene blogfeestjes!
  Ik kijk uit naar de thema feestjes!

 • Wat tof dat je mij genoemd hebt, dank je! ? Het gaat hard nu met de tijd he, ik merk het zelf ook. Begrijpelijk dat jullie even op de pauzeknop drukken. Wat betreft de ‘best of 2016’ artikelen: daar moet ik even over nadenken.

 • Aah wat lief dat je me noemt! Je mag altijd op cadeauvisite komen hoor, dan mag je er even mee spelen. Haha dat klinkt maf als je niet weet waar t over gaat ???
  Ik ga eens in de statistieken duiken en kom later terug om linkjes toe te voegen! ?

 • Wat leuk jullie komende thema blogfeestjes! Ik kijk er naar uit. En het is altijd gezellig: wat een leuke blogs weer en interessante links. Veel plezier dit komend blogfeestje!

 • Wat jammer! Maar wel erg leuk om blogfeestje te hebben met een thema :-). Ik ga me namelijk weer uitleven met sinterklaas en kerst. Ik heb al een paar DIY’s op de planning staan :-). Dus ik kom feesten!

 • Jammer dat dit de laatste keer is. Wel leuk om vast een keer te kijken naar mijn best gelezen blogs van 2016, meestal doe ik dat pas aan het einde van het jaar. Ik heb de top 5 toegevoegd!

 • Oeps, ik zie dat ik een linkje heb toegevoegd van een artikel dat niet in 2016 is geschreven, maar dus wel tot de 5 best gelezen van het afgelopen jaar behoort. Als dat niet mag, dan geef maar een gil dan haal ik ‘m weg… 🙂 Heel begrijpelijk trouwens dat jullie even pas op de plaats doen. Richting het eind van het jaar wordt het sowieso wat drukker en dan kun je in januari weer met frisse moed verder gaan!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *