Blogfeestje #12 | 3x zelf doen

Oké het is wellicht een cliché maar wat is dat vorige feestje opeens omgevlogen. Opeens was het donderdag en was de sluitingsdatum dus al voorbij voor het delen van de linkjes. En dat betekent dan ook altijd het uitkiezen van de leukste artikelen. Wat ik toch wel een lastige klus vind want hoe kies je nou tussen al die leuke en lieve collega bloggers en hun artikelen? Maar ook dit keer is het gelukt om een keuze te maken en ik ging voor een “doe het zelf” trio.

Herfstfeestje

Ook zie ik een heleboel leuke herfst artikelen voorbij komen op de blogs van collega’s dus vergeet deze zeker niet aan ons herfst blogfeestje toe te voegen! Op 1 november kiezen we alle vier namelijk een aantal uit en zetten deze in het zonnetje! Extra promotie voor jou dus 😉

Mijn favorieten | 3x zelf doen

En dan is het nu tijd voor mijn favorieten van afgelopen week!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

bedje1

Op de blog van Volgmama kan je een hele leuke doe het zelf (DIY) vinden voor de babykamer. Namelijk een romantisch hemeltje voor bij het ledikantje. Wij kochten deze maar je kunt het dus ook gewoon super simpel zelf maken…

popcorn-bar-1

Op de blog van bruiloftinspiratie vind je een super gave DIY voor een popcorn bar. En dat is niet alleen leuk voor op een bruiloft maar ook bijvoorbeeld op een kinderfeestje. Of een bedrijfsfeestje, of gewoon een verjaardag.. Maakt niet uit, het is leuk!

woezel

En als we het dan toch over feestjes hebben; bij Leven als mama kun je een heel inspirerend artikel vinden over een Woezel en Pip feestje die zij vierden voor hun dochtertje Ninthe. Met wat simpele doe het zelf tips creëer je zelf een heel leuk thema voor de verjaardag van je kind!

Nog een keer 3 favorieten, van mijn co-hosts!

Ook mijn lieve co-hosts hebben weer hun best gedaan met leuke artikelen dus ik licht ook van hen er drie uit!

esmeralde_savethemama

Esmeralda schreef een aantal leuke artikelen maar de titel “kinderen én een opgeruimd huis?” sprak me toch wel het meeste aan. Een herkenbaar stuk voor velen denk ik. Al is het bij ons vooral herkenbaar omdat wij zelf ook niet zulke opruimers zijn.

Je kunt Esmeralda volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Janske deelde ook weer een paar pareltjes zoals haar 15 kiekjes die maandelijks langs komen en tips voor handige hulpmiddelen bij borstvoeding. Maar ik vond haar herfst bucketlist toch het leukste om te lezen. En ook meteen wat inspiratie uit gehaald voor onze bucketlist 😉

fleur_mizflurry

Soms kan ik Fleur wel kussen. Dat doe ik niet want ten eerste woont ze ver weg en ten tweede zou dat wel heel erg raar staan. Maar zij komt echt zo vaak met enorm leuke diy’s of recepten. Ook dit keer weer. Ik ben namelijk helemaal niet zo weg van Chinees eten, ik houd meer van Indisch. Maar er is één Chinees gerecht waar ik helemaal dol op ben. En dat is Foe Yong Hai! En laat Fleur nu de magere variant daarvan op haar blog gezet hebben.. SCORE!

Je kunt Fleur volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s party!

9 reacties op “Blogfeestje #12 | 3x zelf doen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *