Blogfeestje #11 | I love food

Goedemorgen dames en heren, het is weer tijd voor…. een feestje! Dus haal je feestkleding maar uit de kast, trek je beste schoenen aan, kam je haren en doe nog wat lippenstift op (de vrouwen dan, alhoewel als de mannen daar vrolijk van worden mag dat van mij ook hoor). Ik heb weer een aantal pracht artikelen eruit gepikt, maar dat betekent niet dat de rest geen pareltjes waren hoor. Alleen dat ik dit keer drie anderen heb uitgekozen hahaha.

Mocht je nieuw zijn op dit blogfeestje dan nog even kort de uitleg. Tijdens dit blogfeestje mag jij drie van jouw artikelen delen. Punt. Haha. Nee dat is natuurlijk niet alles. Veel deelnemers lezen ook de andere artikelen dus zo krijg je al meer verkeer. Maar je maakt ook kans dat ook jouw blog uitgelicht wordt een volgende keer. En je hebt niet 1x kans, nee ik vier dit feestje met drie andere geweldige dus jouw linkjes komen ook op vier websites in totaal terecht plus je maakt dus ook vier keer zoveel kans dat iemand van ons jouw blog eruit pikt.

Herfstfeestje

Daarnaast nog even een extra promotie voor ons herfstfeestje want het is daar al een gezellige boel maar wil het toch nog even onder de aandacht brengen. Bij ons herfstfeestje mag je ook al je artikelen spammen maar dan met als thema herfst. Dus heb je een fijne DIY of make-up look speciaal voor de herfst? Of misschien een lekker recept of tips voor uitjes? alles mag zolang het maar met herfst te maken heeft…

Mijn favorieten | I love food

Ik heb natuurlijk al eerder een soortgelijk thema gehad. Maar ik ben nu eenmaal een echte Bourgondiër dus ik houd van eten. En als er dan een aantal artikelen voorbij komen om te smullen dan kan ik deze niet weerstaan!

dsc_1706-1080x720

Zo plaatste Tineke een recept van de Nutella broodpudding die ik zeker eens ga uitproberen. Nee het is niet gezond en nee zeker niet Weight Watchers proof. Maar zo heel af en toe mag je best zondigen. En dan lijkt dit me het ideale recept om dat mee te doen!

img_8184-e1472632133455

Maar om toch de ongezondere dingen te compenseren zijn er ook genoeg lekkere dingen die wel gezond zijn. Zoals hummus. Sophie plaatste een recept van Hummus, de snelle variant op haar blog. En iets wat gezond is en ook nog snel te maken is, daar teken ik voor!

deacac9112

Het laatste artikel is geen recept, maar wel een heerlijk artikel over eten. Serina organiseert samen met vriendinnen af en toe lekkere eetavondjes waarbij telkens iemand anders kookt. Ze doen dit op een hele leuke manier kan ik je vertellen. Dit alles kun je lezen in Ik een keukenprinses? Nee!.

De leukste blogs van mijn co-hosts!

Ook mijn co-hosts, of gastvrouwen in het Nederlands, hebben weer hun best gedaan om leuke, grappige, interessante artikelen online te gooien. Ik licht de leukste uit!

janske_janskenl

Janske schreef echt een hilarisch artikel over flubberbuiken. Ik denk dat vele vrouwen zich er wel in herkennen en vooral de vrouwen die een kind (of meer) hebben gebaard. Als je even flink wilt lachen, maar ook serieus een goede tip wilt krijgen moet je echt even het artikel weg met die flubberbuik na je zwangerschap lezen.

Je kunt Janske volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Van Fleur heb ik een golden oldie voor je. Namelijk de brownie in een pot. Een echte aanrader al maak ik mijn mugcakes toch echt met heel wat minder ingrediënten haha.

Je kunt Fleur volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda verbaasde zich, net als ik overigens, over hoe grote bloggers en zelfs ook merken zoveel nep volgers lijken te hebben. Dus ze dook zelf even in het wereldje (niet met haar blogaccount maar een andere) van het kopen van Instagram volgers om te onderzoeken hoe dat nu zit. Het resultaat? Dat lees je op haar blog natuurlijk!

Je kunt Esmeralda volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Laat de champagne maar knallen!

9 reacties op “Blogfeestje #11 | I love food

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *