Blogfeestje #10 | 3x favorieten

favorieten

Jeeeeeh mijlpaal!! Dit is alweer het tiende (het herfstfeestje niet meegerekend) blogfeestje die wij organiseren. En dat verdient natuurlijk extra veel ballonnen en slinger. En vooruit, ik gooi er nog een fles champagne bij in. Speciaal voor de zwangeren heb ik een flesje Jip & Janneke bubbels dus die kunnen ook meefeesten haha. Maar even alle gekheid op een stokje, ik had echt nooit verwacht dat er wekelijks weer zoveel mensen mee zouden doen. Afgelopen week ook weer bijna 100 links die toegevoegd zijn. En steeds meer mensen ontdekken het feestje want ik zie ook nieuwe namen voorbij komen. Wauw!!

Omdat het zo’n speciale editie is heb ik besloten om dit keer geen thema te kiezen maar gewoon echt 3 artikelen eruit te pikken die mijn favoriet waren. Allen om verschillende redenen die ik uiteraard ga vertellen.

Mijn favorieten

daan

Als eerste meteen een heel zwaar beladen artikel. Debbie van Day-Dreamer volg ik echt al jaren. Hoe blij ze was (en wij dus ook) toen ze eindelijk zwanger bleek te zijn. Hoe ik meeleefde toen ze hoorde dat haar kindje het syndroom van down zou hebben. Hoe trots ik was dat ze ervoor kozen om, ondanks alle adviezen, het kindje geboren te laten worden en een mooi leven te geven. Daan was een super mooi mannentje die hen zoveel liefde gaf. Helaas heeft Daan maar 4 maanden mogen worden en “vierde” Debbie en haar man pasgeleden de tweede sterfdag van Daan. Een mooie brief schreef ze hierover..

nina

Nina heeft een tijdje terug de stempel ADHD gekregen. Eentje die toch wel een hoop dingen verklaarde en die meestal als heel negatief gezien wordt. Maar Nina is Nina niet als ze er ook niet de voordelen van in ziet. En deze deelt ze natuurlijk heel graag met ons. Naast de voordelen van ADHD schreef ze nog meer artikelen over deze niet zo fijne stempel, ook deze links vind je in het artikel terug.

regte_heide_riel_goirle

Het derde artikel die ik mijn favoriet noem is natuurlijk de fotoreportage van Els. Naast dat ze echt een kanjer in DIY is, maakt ze ook echt prachtige foto’s. Stiekem ben ik zelfs wel een beetje jaloers, want mij lukt het nooit om zulke mooie landschapfoto’s te maken. We hebben afgesproken een keer samen op pad te gaan. Wie weet leer ik nog wat van haar. Moeten alleen nog een datum prikken..

Feestjes vier je niet alleen!

Omdat geen enkel feestje alleen gevierd word wil ik natuurlijk ook even mijn lieve co-hosts en hun blog in het zonnetje zetten.

fleur_mizflurry

Fleur is weer ontzettend creatief geweest en heeft zich laten inspireren door de letter S die ze in haar zoontjes klas aan het leren zijn. De spinnige spin is daar onder andere het resultaat van.

Je kunt Fleur volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda roept al een behoorlijk tijd tegen mij dat ik haar wat van mijn motivatie moet geven om af te vallen en bewegen.. En ik geloof dat ik in ieder geval al een stukje doorgegeven heb. Want… ik kom eindelijk in beweging is een artikel die ze van de week plaatste!

Je kunt Esmeralda volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Ik vind fotodagboeken van anderen altijd zo leuk om te lezen. Geen wonder dus dat ik het fotodagboek van Janske uitkoos als favoriet. De meest schattige foto’s van haar newborn en oudste dochter komen daar ook in voor..

Je kunt Janske volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s party all week long!

Nadat jullie natuurlijk eerst alle blogs hierboven gelezen hebben (hihi) is het nu tijd om jouw favoriete artikelen hieronder toe te voegen. Vergeet je overigens niet ons herfst blogfeestje? Daar mag je alles wat met de herfst te maken heeft toevoegen en is nog open tot 28 oktober!

* De afbeeldingen in de uitgelichte foto komen van Shutterstock.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 24 september 2016 om 06:42

  Leuk, ik doe weer mee. Wat een verdrietig verhaal over Daan. Ik ga gauw het artikel lezen.

 2. Yvonne op 24 september 2016 om 08:58

  Van harte met jullie 10de blogfeestje! Leuk dat er iedere week veel mensen meedoen.

 3. Els op 24 september 2016 om 09:10

  Wat leuk en lief dat je mijn artikel hebt gedeeld. Ik ben helemaal trots :-). Stuur jij nog wat dat data door :-). Kunnen we snel op pad :-).

 4. Nina Simplynspecial op 24 september 2016 om 09:54

  Vorige week bood je me nog een wijntje aan zag ik, hihi. Mag ik dat ook inruilen voor een Jillz of Liefmans 🙂 ?? Wat leuk en lief dat ik hier weer mijn eigen artikel terugzie!

 5. Tineke op 24 september 2016 om 10:33

  Yeah, ik kan eindelijk meedoen hoor! 😉 Leuk concept, dit 🙂 Ik ben een stille volger van Debby, maar denk nog regelmatig aan Daan.

 6. Ilse van Kreanimo op 24 september 2016 om 13:39

  Die van Els vernoemen is zo verdiend! Echt een geweldige Plog!

 7. marleen@burgertrutjes op 24 september 2016 om 16:24

  Leuk, leesvoer!
  die van Nina heb ik idd ook gelezen! Fijn artikeltje <3

 8. Cindy - levenalsmama.nl op 24 september 2016 om 22:26

  Mooie persoonlijke blogs deze keer.

 9. Leonie van Mil op 25 september 2016 om 06:05

  Ik doe weer mee! Je hebt een paar prachtige blogs uitgekozen

 10. Jonna@Burgertrutjes op 25 september 2016 om 20:12

  Heb nog niet alle blogs gelezen, die van Nina wel.
  Leuk blogfeestje weer zo 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje