Blogfeestje #10 | 3x favorieten

Jeeeeeh mijlpaal!! Dit is alweer het tiende (het herfstfeestje niet meegerekend) blogfeestje die wij organiseren. En dat verdient natuurlijk extra veel ballonnen en slinger. En vooruit, ik gooi er nog een fles champagne bij in. Speciaal voor de zwangeren heb ik een flesje Jip & Janneke bubbels dus die kunnen ook meefeesten haha. Maar even alle gekheid op een stokje, ik had echt nooit verwacht dat er wekelijks weer zoveel mensen mee zouden doen. Afgelopen week ook weer bijna 100 links die toegevoegd zijn. En steeds meer mensen ontdekken het feestje want ik zie ook nieuwe namen voorbij komen. Wauw!!

Omdat het zo’n speciale editie is heb ik besloten om dit keer geen thema te kiezen maar gewoon echt 3 artikelen eruit te pikken die mijn favoriet waren. Allen om verschillende redenen die ik uiteraard ga vertellen.

Mijn favorieten

daan

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Als eerste meteen een heel zwaar beladen artikel. Debbie van Day-Dreamer volg ik echt al jaren. Hoe blij ze was (en wij dus ook) toen ze eindelijk zwanger bleek te zijn. Hoe ik meeleefde toen ze hoorde dat haar kindje het syndroom van down zou hebben. Hoe trots ik was dat ze ervoor kozen om, ondanks alle adviezen, het kindje geboren te laten worden en een mooi leven te geven. Daan was een super mooi mannentje die hen zoveel liefde gaf. Helaas heeft Daan maar 4 maanden mogen worden en “vierde” Debbie en haar man pasgeleden de tweede sterfdag van Daan. Een mooie brief schreef ze hierover..

nina

Nina heeft een tijdje terug de stempel ADHD gekregen. Eentje die toch wel een hoop dingen verklaarde en die meestal als heel negatief gezien wordt. Maar Nina is Nina niet als ze er ook niet de voordelen van in ziet. En deze deelt ze natuurlijk heel graag met ons. Naast de voordelen van ADHD schreef ze nog meer artikelen over deze niet zo fijne stempel, ook deze links vind je in het artikel terug.

regte_heide_riel_goirle

Het derde artikel die ik mijn favoriet noem is natuurlijk de fotoreportage van Els. Naast dat ze echt een kanjer in DIY is, maakt ze ook echt prachtige foto’s. Stiekem ben ik zelfs wel een beetje jaloers, want mij lukt het nooit om zulke mooie landschapfoto’s te maken. We hebben afgesproken een keer samen op pad te gaan. Wie weet leer ik nog wat van haar. Moeten alleen nog een datum prikken..

Feestjes vier je niet alleen!

Omdat geen enkel feestje alleen gevierd word wil ik natuurlijk ook even mijn lieve co-hosts en hun blog in het zonnetje zetten.

fleur_mizflurry

Fleur is weer ontzettend creatief geweest en heeft zich laten inspireren door de letter S die ze in haar zoontjes klas aan het leren zijn. De spinnige spin is daar onder andere het resultaat van.

Je kunt Fleur volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda roept al een behoorlijk tijd tegen mij dat ik haar wat van mijn motivatie moet geven om af te vallen en bewegen.. En ik geloof dat ik in ieder geval al een stukje doorgegeven heb. Want… ik kom eindelijk in beweging is een artikel die ze van de week plaatste!

Je kunt Esmeralda volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Ik vind fotodagboeken van anderen altijd zo leuk om te lezen. Geen wonder dus dat ik het fotodagboek van Janske uitkoos als favoriet. De meest schattige foto’s van haar newborn en oudste dochter komen daar ook in voor..

Je kunt Janske volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s party all week long!

Nadat jullie natuurlijk eerst alle blogs hierboven gelezen hebben (hihi) is het nu tijd om jouw favoriete artikelen hieronder toe te voegen. Vergeet je overigens niet ons herfst blogfeestje? Daar mag je alles wat met de herfst te maken heeft toevoegen en is nog open tot 28 oktober!

* De afbeeldingen in de uitgelichte foto komen van Shutterstock.

10 reacties op “Blogfeestje #10 | 3x favorieten

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *