Blog: lay-out & hoogtepunten

Het heeft even geduurd maar…

Daar is hij dan eindelijk! Mijn mooie nieuwe layout! Ik ben Kimberley van Storiesandforever.com eeuwig dankbaar want zij heeft precies datgene gevonden wat ik zo mooi vind. Ik ben een ramp met het zoeken naar thema’s en hoe pas ik dingen aan zoals ik wil, dus is het altijd erg prettig als je iemand hebt die dat voor je kan doen. Ik heb in het verleden wel vaker hulp gehad en ook zij hebben me super geholpen maar toch ontbrak er telkens iets en bleef ik niet helemaal tevreden. Nu wel, want deze layout is simpel, rustig maar toch mooi.

Ik weet zeker dat ik deze layout nog heel lang zal blijven houden! Wil jij ook wat veranderen aan je layout of andere blogtips? Kijk dan zeker even op de website van Storiesandforever.

Mijn blog hoogtepunten…

De afgelopen 2 maanden is mijn blog echt enorm gegroeid. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Niet dat ik blog om de cijfertjes, maar ik wil wel mensen bereiken. Ik wil mijn ervaringen delen met anderen en als ik dan zie dat steeds meer mensen mijn blog weten te vinden dan ben ik echt enorm trots. Vooral ook omdat hij vorig jaar na een klein hoogtepuntje weer omlaag is gegaan en ik nu vrijwel het dubbele aan unieke bezoekers heb als eind van 2014!

Deze groei in cijfers is ook de bedrijven niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig word ik benaderd voor samenwerkingen. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik daar soms ook mee in zee ga. Als ik denk dat ik er zelf iets aan heb en mijn lezers ook dan zal ik het verzoek positief beantwoorden. Zo hoop ik binnenkort weer leuke winacties te mogen organiseren voor jullie en nog meer leuke dingen te ontdekken.

Spam een inspirerend artikel…

Tot slot wil ik nog even verwijzen naar mijn artikel van gisteren. Omdat Kimberley (en ik een beetje) gisteren de halve dag bezig is geweest met mijn layout heb je waarschijnlijk mijn artikel gemist. Het ging over mijn favorieten van mei en daarbij vertelde ik onder andere over mijn favoriete liedje, foto, momenten, de meest bekeken artikelen en spamde ik 3 favoriete artikelen van andere bloggers. Ook vroeg ik jou om je favo artikel van een ander te spammen… Dus heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan hier alsnog!

Wat vind je van mijn nieuwe layout?

20 reacties op “Blog: lay-out & hoogtepunten

Reageren is niet mogelijk.