Blog: lay-out & hoogtepunten

screenschot

Het heeft even geduurd maar…

Daar is hij dan eindelijk! Mijn mooie nieuwe layout! Ik ben Kimberley van Storiesandforever.com eeuwig dankbaar want zij heeft precies datgene gevonden wat ik zo mooi vind. Ik ben een ramp met het zoeken naar thema’s en hoe pas ik dingen aan zoals ik wil, dus is het altijd erg prettig als je iemand hebt die dat voor je kan doen. Ik heb in het verleden wel vaker hulp gehad en ook zij hebben me super geholpen maar toch ontbrak er telkens iets en bleef ik niet helemaal tevreden. Nu wel, want deze layout is simpel, rustig maar toch mooi.

Ik weet zeker dat ik deze layout nog heel lang zal blijven houden! Wil jij ook wat veranderen aan je layout of andere blogtips? Kijk dan zeker even op de website van Storiesandforever.

Mijn blog hoogtepunten…

De afgelopen 2 maanden is mijn blog echt enorm gegroeid. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Niet dat ik blog om de cijfertjes, maar ik wil wel mensen bereiken. Ik wil mijn ervaringen delen met anderen en als ik dan zie dat steeds meer mensen mijn blog weten te vinden dan ben ik echt enorm trots. Vooral ook omdat hij vorig jaar na een klein hoogtepuntje weer omlaag is gegaan en ik nu vrijwel het dubbele aan unieke bezoekers heb als eind van 2014!

Deze groei in cijfers is ook de bedrijven niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig word ik benaderd voor samenwerkingen. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik daar soms ook mee in zee ga. Als ik denk dat ik er zelf iets aan heb en mijn lezers ook dan zal ik het verzoek positief beantwoorden. Zo hoop ik binnenkort weer leuke winacties te mogen organiseren voor jullie en nog meer leuke dingen te ontdekken.

Spam een inspirerend artikel…

Tot slot wil ik nog even verwijzen naar mijn artikel van gisteren. Omdat Kimberley (en ik een beetje) gisteren de halve dag bezig is geweest met mijn layout heb je waarschijnlijk mijn artikel gemist. Het ging over mijn favorieten van mei en daarbij vertelde ik onder andere over mijn favoriete liedje, foto, momenten, de meest bekeken artikelen en spamde ik 3 favoriete artikelen van andere bloggers. Ook vroeg ik jou om je favo artikel van een ander te spammen… Dus heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan hier alsnog!

Wat vind je van mijn nieuwe layout?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Marion op 1 juni 2015 om 08:39

  Heel erg mooi geworden met die twee kleuren door elkaar! Prachtig!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 juni 2015 om 16:29

   Ja mijn favo kleuren!!

 2. Maai op 1 juni 2015 om 09:11

  Mooi joh. Ik ben ook maar aan het zoeken en zoeken maar moet ook zeggen dat ik de tijd gewoon niet kan vinden nu. Maar ooit ga ik er werk van maken 🙂

 3. Daniëlle op 1 juni 2015 om 09:32

  Heel mooi en leuk die kleurtjes!

 4. marjon op 1 juni 2015 om 09:38

  Ziet er mooi en overzichtelijk uit.

 5. Simone op 1 juni 2015 om 09:51

  Je nieuwe lay-out is echt leuk geworden! Lekker rustig ook maar niet kleurloos 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 juni 2015 om 16:29

   Dank je! Ja een beetje kleur mag wel toch 🙂

 6. Romy op 1 juni 2015 om 10:24

  Heel gaaf deze lay-out. Past echt bij meisje eigenwijsje 🙂

 7. zomersproetje op 1 juni 2015 om 10:48

  Erg mooi, Nicole! Fijn dat je er hulp bij hebt gehad en top dat je blog zo groeit.Ga zo door!x

 8. Anita op 1 juni 2015 om 11:54

  Mooi, kleurrijk maar ook lekker clean. Groei is altijd fijn hé!

 9. Nicoline op 1 juni 2015 om 12:11

  Ziet er heel erg leuk uit! Hele leuke frisse kleuren!

 10. Tamara - Crazygreatlife op 1 juni 2015 om 12:20

  wow heel mooi! Gave kleuren

 11. Lifesabout op 1 juni 2015 om 14:59

  Lekker vrolijk en fris!

 12. Michelle op 1 juni 2015 om 15:37

  Ja layout is heel erg mooi geworden! Super!

 13. Tamara op 1 juni 2015 om 16:18

  Supermooi je nieuwe latout! Ik zal meteen je blog van gister lezen!

 14. janske op 1 juni 2015 om 17:17

  Lekker rustig en een fijn lettertype ook! Goed geslaagd! 🙂

 15. Sas op 1 juni 2015 om 20:11

  Hij is tof. heel erg veel blog plezier ermee!

 16. Xaviera op 2 juni 2015 om 12:55

  Wat een mooie nieuwe layout! Fijn dat je blog zo aan het groeien is. 🙂

 17. Marije op 2 juni 2015 om 13:03

  Wauw echt heel erg tof je nieuwe lay-out! Gave kleuren!

 18. Bianca op 3 juni 2015 om 20:00

  Vind je nieuwe lay out echt mooi en overzichtelijk geworden x

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje