Blauw of Roze?

Vanaf het moment dat bekend wordt dat je zwanger bent begint het… “Je krijgt een meisje”, “nee ik weet zeker dat het een jongetje wordt”. En dan mijn vader die er heilig van overtuigd was dat het er twee zouden zijn. Zelf riep ik voordat ik zwanger was altijd dat ik een jongetje wilde als ik zwanger zou worden, maar op het moment dat het tot me doordrong dat ik ECHT zwanger was… Maakte het me allemaal niet meer uit, als het maar gezond zou zijn.

Dat klinkt uiteraard heel cliché maar is toch echt zo. Een jongetje vind ik erg leuk omdat je daar zulke stoere kleertjes voor hebt, vanaf dat hij kan lopen kan ik ermee voetballen en ze zeggen altijd dat jongetjes veel meer naar hun moeder trekken.. Hihi! Maar een meisje is weer erg leuk omdat je daar heerlijk mee kunt tutten (Zie je mij dat al doen? Grinnik..), je hebt van die geweldige leuke meiden kleertjes en tsjah.. ook daar ga ik mee naar het voetbal! (Overigens zijn er nog véél meer redenen waarom het leuk is om een jongen/meisje te krijgen maar die ga ik niet allemaal opnoemen)

Nu zijn we inmiddels 16 weken zwanger en over 3 weken (en 1 dag, maar who’s counting) hebben we onze zogenoemde ’20 weken echo’. Dé echo waarop gezien kan worden of het roze muisjes worden of blauw! En aangezien wij zo nieuwsgierig zijn willen we het dus ook gewoon weten. En dan weten jullie het ook….

Hoe onze kleine spruit gaat heten, dat verklappen we uiteraard niet 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Jess op 6 oktober 2013 om 18:08

  Spannend! Ik kan me nog goed herinneren dat wij bij de 20-weken echo te horen kregen dat we een jongetje kregen. Ik ben zo benieuwd!

 2. jennn op 6 oktober 2013 om 21:30

  He, ik ontdek je nieuwe blog nu pas, ga je helemaal stoppen op de andere?

  Leuk zeg, al die zwangerschapsverhalen. En leuk dat je wil delen wat het wordt, veel mensen willen heel graag delen dat ze het weten, maar wat het dan wordt dat willen ze niet zeggen….

 3. Wanda op 7 oktober 2013 om 10:51

  Spannend! Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen het al weet, vroeger was het veel meer een verrassing maar ik vind het eigenlijk wel net zo handig om het wel te weten van bv een collega/vriendin want dan kun je ook gerichter al iets kopen…

  • Misseagles op 7 oktober 2013 om 10:56

   Nederland schijnt een van de weinige landen te zijn waarbij het uberhaupt een verrassing nog blijft wat het geslacht wordt! Zelf vind ik het ook wel handig en ben gewoon te nieuwsgierig.. kan ik hem of haar zeggen en gerichter op namen zoeken!

   • Limoentje op 16 oktober 2013 om 15:23

    Hier mag het helemaal niet bekend worden. Vader mag niet eens meekijken op het echoscherm, want misschien dat hij het kan zien…

    • Misseagles op 17 oktober 2013 om 07:48

     Tsjah maar China is sowieso wel vreemd in meerdere dingen 😉

 4. liefmeisje1988 op 8 oktober 2013 om 19:48

  Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden.

 5. CrazyGreatLife op 19 oktober 2013 om 10:05

  Spannend!! Nog even wachten, zo voorbij. Liefs Tamara

 6. Sas op 20 oktober 2013 om 09:37

  Wat spannend zeg! Ik ben benieuwd wat het gaat worden 🙂

 7. Claudia op 28 oktober 2013 om 12:02

  Vandaag is de dag toch? Ben heel nieuwsgierig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje