Blauw of Roze?

Vanaf het moment dat bekend wordt dat je zwanger bent begint het… “Je krijgt een meisje”, “nee ik weet zeker dat het een jongetje wordt”. En dan mijn vader die er heilig van overtuigd was dat het er twee zouden zijn. Zelf riep ik voordat ik zwanger was altijd dat ik een jongetje wilde als ik zwanger zou worden, maar op het moment dat het tot me doordrong dat ik ECHT zwanger was… Maakte het me allemaal niet meer uit, als het maar gezond zou zijn.

Dat klinkt uiteraard heel cliché maar is toch echt zo. Een jongetje vind ik erg leuk omdat je daar zulke stoere kleertjes voor hebt, vanaf dat hij kan lopen kan ik ermee voetballen en ze zeggen altijd dat jongetjes veel meer naar hun moeder trekken.. Hihi! Maar een meisje is weer erg leuk omdat je daar heerlijk mee kunt tutten (Zie je mij dat al doen? Grinnik..), je hebt van die geweldige leuke meiden kleertjes en tsjah.. ook daar ga ik mee naar het voetbal! (Overigens zijn er nog véél meer redenen waarom het leuk is om een jongen/meisje te krijgen maar die ga ik niet allemaal opnoemen)

Nu zijn we inmiddels 16 weken zwanger en over 3 weken (en 1 dag, maar who’s counting) hebben we onze zogenoemde ’20 weken echo’. Dé echo waarop gezien kan worden of het roze muisjes worden of blauw! En aangezien wij zo nieuwsgierig zijn willen we het dus ook gewoon weten. En dan weten jullie het ook….

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hoe onze kleine spruit gaat heten, dat verklappen we uiteraard niet 😉

10 reacties op “Blauw of Roze?

  • Spannend! Ik kan me nog goed herinneren dat wij bij de 20-weken echo te horen kregen dat we een jongetje kregen. Ik ben zo benieuwd!

  • He, ik ontdek je nieuwe blog nu pas, ga je helemaal stoppen op de andere?

    Leuk zeg, al die zwangerschapsverhalen. En leuk dat je wil delen wat het wordt, veel mensen willen heel graag delen dat ze het weten, maar wat het dan wordt dat willen ze niet zeggen….

  • Spannend! Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen het al weet, vroeger was het veel meer een verrassing maar ik vind het eigenlijk wel net zo handig om het wel te weten van bv een collega/vriendin want dan kun je ook gerichter al iets kopen…

    • Nederland schijnt een van de weinige landen te zijn waarbij het uberhaupt een verrassing nog blijft wat het geslacht wordt! Zelf vind ik het ook wel handig en ben gewoon te nieuwsgierig.. kan ik hem of haar zeggen en gerichter op namen zoeken!

    • Hier mag het helemaal niet bekend worden. Vader mag niet eens meekijken op het echoscherm, want misschien dat hij het kan zien…

Reageren is niet mogelijk.