Outfit of the birthday girl

Toen Fay een maand of 8/9 was had ik al wat shirtjes gevonden op de website van Nextdirect speciaal voor de verjaardag van Fay. Ik twijfelde in eerste instantie of ik op dat moment al iets moest kopen. Maar omdat ik nogal vaak de plank missla met dit soort dingen besloot ik om ze gewoon al te kopen en dan maar even weg te leggen.

Wonder boven wonder onthield ik ook nog eens dat ik de shirts had dus kon ik mooi aan de slag met het samenstellen van de outfit of the birthday girl! Ik wilde drie verschillende outfits maken omdat ze op vrijdag sowieso 2 outfits nodig had in verband met de fotoshoot en op zondag was dan ook nog eens het grote feest en dan moest ze er natuurlijk ook geweldig uitzien!

De twee outfits voor de vrijdag zijn een combi geworden van meisjesachtig en stoer. Tijdens de fotoshoot droeg ze het volgende: 46fayEen stoer spijkerbroekje (van de Primark), met daaronder een maillot (H&M) in verband met de kou. Daarop het shirtje met “I am One” erop (helaas onduidelijk te zien op de foto’s) en een baseball jasje (Primark). Het jasje hebben we zelfs uitgetrokken op een bepaald moment in verband met de tekst, maar ook toen kwam het niet over zoals ik wilde.. Jammer! Gelukkig staat de combi wel!
outfit of the birthday girlNa haar slaapje hebben we haar uiteraard omgekleed en kreeg ze een schoon spijkerbroekje aan (Jola Mode) met het shirtje waar “Birthday Girl” op staat. Ze kan dit shirtje eigenlijk maar 1 keer aan, maar hij kostte geloof ik ook maar iets van 5 euro dus dan is dat ook niet zo erg!

Bol AlgemeenBol Algemeen

De outfit voor zondag werd gewoon heerlijk girly, maar toch ook weer niet té, met een tuniek/jurkje.outfit of the birthday girlIk houd van deze kleur die ze aanheeft. Dat donkerblauwe met het fuchsia. Echt super leuk! De maillot die ze aan heeft is van de Action trouwens, haha.

Ik vind dit zelf gewoon super leuke outfits of the birthday girl!
Wat vind jij ervan?

9 reacties op “Outfit of the birthday girl

Reageren is niet mogelijk.