Outfit of the birthday girl

birthday-girl-e1425928626849

Toen Fay een maand of 8/9 was had ik al wat shirtjes gevonden op de website van Nextdirect speciaal voor de verjaardag van Fay. Ik twijfelde in eerste instantie of ik op dat moment al iets moest kopen. Maar omdat ik nogal vaak de plank missla met dit soort dingen besloot ik om ze gewoon al te kopen en dan maar even weg te leggen.

Wonder boven wonder onthield ik ook nog eens dat ik de shirts had dus kon ik mooi aan de slag met het samenstellen van de outfit of the birthday girl! Ik wilde drie verschillende outfits maken omdat ze op vrijdag sowieso 2 outfits nodig had in verband met de fotoshoot en op zondag was dan ook nog eens het grote feest en dan moest ze er natuurlijk ook geweldig uitzien!

De twee outfits voor de vrijdag zijn een combi geworden van meisjesachtig en stoer. Tijdens de fotoshoot droeg ze het volgende: 46fayEen stoer spijkerbroekje (van de Primark), met daaronder een maillot (H&M) in verband met de kou. Daarop het shirtje met “I am One” erop (helaas onduidelijk te zien op de foto’s) en een baseball jasje (Primark). Het jasje hebben we zelfs uitgetrokken op een bepaald moment in verband met de tekst, maar ook toen kwam het niet over zoals ik wilde.. Jammer! Gelukkig staat de combi wel!
outfit of the birthday girlNa haar slaapje hebben we haar uiteraard omgekleed en kreeg ze een schoon spijkerbroekje aan (Jola Mode) met het shirtje waar “Birthday Girl” op staat. Ze kan dit shirtje eigenlijk maar 1 keer aan, maar hij kostte geloof ik ook maar iets van 5 euro dus dan is dat ook niet zo erg!

De outfit voor zondag werd gewoon heerlijk girly, maar toch ook weer niet té, met een tuniek/jurkje.outfit of the birthday girlIk houd van deze kleur die ze aanheeft. Dat donkerblauwe met het fuchsia. Echt super leuk! De maillot die ze aan heeft is van de Action trouwens, haha.

Ik vind dit zelf gewoon super leuke outfits of the birthday girl!
Wat vind jij ervan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. zomersproetje op 10 maart 2015 om 08:56

  Super lief en stoer! Zoiets zou ik voor Eline ook uitkiezen

 2. Jenn op 10 maart 2015 om 09:01

  Leuk om te zien!

 3. marjon op 10 maart 2015 om 10:00

  Wat een leuk shirtje! Ze zag er als een jarig meisje uit!

 4. Jess op 10 maart 2015 om 12:41

  Wat een superleuke kleertjes! Het is helemaal duidelijk wie de jarige job is. Wat een lekker feestvarkentje 🙂

 5. Janske op 10 maart 2015 om 16:27

  Leuke outfits! Ze staan haar allemaal even leuk!

 6. Tamara op 11 maart 2015 om 00:08

  super leuke outfits!

 7. Vlijtig Liesje op 11 maart 2015 om 13:32

  Het staat haar erg leuk. De verjaardagshoed mag er ook zijn!

 8. Judith op 12 maart 2015 om 08:27

  Nog gefeliciteerd met haar 1e verjaardag! De eerste foto/outfit vind ik echt super bij haar staan, zo lief ook met dat staartje, hihi. X, Judith

 9. Michelle op 12 maart 2015 om 14:25

  Wat een super lieve outfits!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje