Bioscoop tip: Ninja Turtles – Totale chaos (winactie)

Ninja Turtles totale chaos bioscoop film

Vanaf 9 augustus in de bioscoop; Ninja Turtles: totale chaos! Paramount Pictures Nederlands presenteert in de zomer van 2023 de nieuwste Ninja Turtles film. Voor mij is dit echt jeugdsentiment aangezien ik vroeger altijd samen met mijn broertje hiernaar keek. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat mijn eigen kinderen ervan vinden!

Over de film ‘Ninja Turtles: totale chaos’

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April Oโ€™Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

bioscoopfilm ninja turtles totale chaos

Winactie bioscoopkaarten

Om te vieren dat er weer een superleuke film in de bioscoop komt mag ik namens Paramount Pictures Nederland en Triple P Entertainment maar liefst 3x 2 kaarten weggeven inclusief tof t-shirt (zie foto hieronder) aan mijn lezers/volgers.

teenage mutant ninja turtles winactie

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten met een geldig email adres. Je krijgt alleen een email wanneer je gewonnen hebt.

De winactie duurt tot en met 9 augustus en op 10 augustus zal ik de winnaars een mail sturen.

27 reacties op “Bioscoop tip: Ninja Turtles – Totale chaos (winactie)

 • Leuk! Ook hier zijn de turtles jeugdsentiment. Een uitstapje naar de bioscoop is altijd leuk, maar met deze natte zomervakantie extra leuk. Ik maak dus graag kans.

 • Ik vroeger al helemaal gek was van de Ninja turtles en elke aflevering gezien heb. Mijn zoon heeft duidelijk dezelfde genen, want hij vindt ze ook geweldig. Heel benieuwd naar deze film en hoe leuk dat we een keer beide hetzelfde leuk vinden.

 • ow gaaf! Daar wil ik mijn man en zoon wel naar toe sturen voor een mannenuitje. Ga ik met mijn dochter naar een andere film. Mijn zoon is al fan van de Ninja Turtles nadat hij bij oma op zolder een speelfiguur vond van mijn broertje ๐Ÿคซ

 • Antonia van Eegelen zegt:

  deze oma wil graag haar 4 kleinzoons blij maken met deze ninja turtles film. Oma gelukkig en kids blij met oma op pad

  • Marian Laurijsen zegt:

   super leuke actie en ja graag zou ik daar mijn kleinzoon MIKA blij mee willen maken!!
   samen naar de bios,hoe leuk is dat..

 • Babs van der Waal zegt:

  Bij ons thuis zijn man en zoon ook superfans, er gaat geen dag voorbij zoโ€™nder dat de TMNT action figures uit de kast komen om mee te spelen! Zou ze graag verrassen met de kaartjes

 • Nicole Gopani zegt:

  Hoi Nicole, wat een toffe lieve actie! TMNT! A trip down to memorylane hoor! Ons zoontje (7) heeft een laaange zomervakantie zonder ‘ vakantie ‘ aangezien hij net een nieuw zusje heeft (3 weken)….zou een heel leuk uitstapje zijn, zeker met die merchandise erbij, cool ๐Ÿ˜Ž. Gr.Nicole

 • We waren vorige week in de bios en we zagen een voorstukje van deze film. Mijn zoon riep meteen dat hij deze ook graag wil zien. Wie weet heeft hij geluk!

 • Ik maak heel graag kans de goeie ouwe TMNT tijd te laten herleven en mijn zoontje Bart kennis te mogen laten maken met Turtle Power! ๐Ÿคฉโ™ฅ๏ธ๐Ÿข๐Ÿ•๐ŸŽ๐Ÿคž๐Ÿผ๐Ÿ€

 • Oh, dit is echt jeugdsentiment. Benieuwd of de kinderen dit net zo leuk gaan vinden maar dat kan haast niet anders!

 • COWABUNGA dat is nog eens een toffe winactie voor mijn stuiterballen! Hier zelf opgegroeid met de turtles en zou deze traditie graag willen doorgeven. Genoeg troep op de tv, maar hiervoor gingen we toch echt altijd op het puntje van onze stoel zitten!!!๐Ÿข Fingers crossed ๐Ÿ€

  • Inge Weekers zegt:

   mijn zoontje zei gelijk: “Die wil ik zien!!”.. dus als we die kaartjes zouden winnen word er 1 heel erg blij! en ik ook ๐Ÿ˜‰

 • Jolijn kools zegt:

  Wow heel gaaf zeg ๐Ÿ˜ hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want dan kan ik er even lekker genieten met mijn man en dochters. Dat kunnen we wel gebruiken na een grote stressvolle verbouwing. Even lekker ontspannen en alles vergeten, heerlijk lijkt me dat !

Reageren is niet mogelijk.