Bioscoop tip: Ninja Turtles – Totale chaos (winactie)

Ninja Turtles totale chaos bioscoop film

Vanaf 9 augustus in de bioscoop; Ninja Turtles: totale chaos! Paramount Pictures Nederlands presenteert in de zomer van 2023 de nieuwste Ninja Turtles film. Voor mij is dit echt jeugdsentiment aangezien ik vroeger altijd samen met mijn broertje hiernaar keek. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat mijn eigen kinderen ervan vinden!

Over de film ‘Ninja Turtles: totale chaos’

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April Oโ€™Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

bioscoopfilm ninja turtles totale chaos

Winactie bioscoopkaarten

Om te vieren dat er weer een superleuke film in de bioscoop komt mag ik namens Paramount Pictures Nederland en Triple P Entertainment maar liefst 3x 2 kaarten weggeven inclusief tof t-shirt (zie foto hieronder) aan mijn lezers/volgers.

teenage mutant ninja turtles winactie

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten met een geldig email adres. Je krijgt alleen een email wanneer je gewonnen hebt.

De winactie duurt tot en met 9 augustus en op 10 augustus zal ik de winnaars een mail sturen.

27 reacties op “Bioscoop tip: Ninja Turtles – Totale chaos (winactie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *