Bioscoop filmtips (+ winactie)

Alhoewel je thuis natuurlijk ook heel makkelijk een film kunt kijken, is naar de bioscoop gaan toch echt wel een van de favoriete uitjes. Niet alleen van de kinderen, maar ook van mijzelf. Het is een echte beleving met het grote scherm, de grote fijnzittende stoelen en het lekkers wat er ook bij hoort. Omdat er weer twee hele leuke kinderfilms in de bioscoop komen geef ik deze bioscoopfilm tips. Plus ik mag ook nog eens zes kaartjes weggeven voor de premiere voor een van deze films.

Buddy en Felix ontdekken superkrachten in SuperHond & TurboKat

De meest pluizige helden SuperHond Buddy en TurboKat Felix ontdekken hun superkrachten in de 3D-familiefilm SuperHond & TurboKat, die vanaf 17 november in de bioscopen uitgebracht wordt door MovieCompany. Een vrolijk en positief avontuur over ware vriendschap en stoer heldendom met twee nieuwe superhelden: SuperHond en TurboKat.

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Buddy is wanhopig op zoek naar zijn baasje en werkt in zijn zoektocht samen met de geniale miljonairskat Felix. Samen beleven ze een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck…

Bol AlgemeenBol Algemeen

SuperHond & TurboKat is op 13 november feestelijk in premiere gegaan in VUE Eindhoven en is vanaf 17 november in het hele land in de bioscoop te zien. 

Lengte film: 88 minuten.

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Welkom op de Alpaca-boerderij van boer Hector waar de alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen beleven. LeoLeo: Het Alpacafeest! is een Nederlandse productie van Rik Sinkeldam en Andy van Veen voor de allerkleinsten. LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in première bij FC Hyena Amsterdam en is daarna ook in het hele land in de bioscoop te zien via MovieCompany.

Twee alpaca’s wonen samen met de vrolijke Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft Hector een nieuw alpaca-vriendje meegenomen. Deze Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu alpaca Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Maar het loopt niet zoals gepland en het lijkt erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s om er toch nog een groot feest van te maken?

LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in premiere bij FC Hyena Amsterdam (en jij kunt er bij zijn!) en is vanaf dan in het hele land in de bioscoop te zien.

Lengte film: 65 minuten.

Winactie LeoLeo premiere op 7 december in FC Hyena, Amsterdam

Ik mag maar liefst zes (3x twee) kaartjes weggeven voor de premiere van LeoLeo op 7 december in Amsterdam. Let op: deze kaartjes kunnen dus niet ingewisseld worden voor een andere datum of voor een andere bioscoop.

Wat moet je doen? Een reactie achterlaten wat jij het leukste aan de bioscoop vindt.

Deze winactie loopt van 23 november t/m 27 november. De winnaar wordt via de mail op de hoogte gesteld.