Bingewatchen: The Good Wife

IMG_0944

De afgelopen weken heb ik weinig tijd voor mezelf gehad. Maar áls ik dan tijd had installeerde ik mezelf op de bank met een dekentje, een grote mok thee en de laptop. Soms om te bloggen maar meestal om te bingewatchen: The Good Wife! 

The good wife

Ik begon deze serie met veel argwaan te kijken. Ik had gehoord dat hij goed was maar meestal wat de grote meute leuk vind, daar vind ik niks aan. Of waarschijnlijk pas jaren later haha. Maar toch liet ik me overhalen om in ieder geval de pilot te kijken. En na die pilot wilde ik eigenlijk toch ook wel de 2e aflevering zien.. En zo ging het maar door.

De hoofdrolspeelster, Alicia Florrick, is de vrouw van de officier van justitie. De serie begint ermee dat haar man een verklaring aflegt over zijn vreemdgaan met een prostitué. Echter wordt hij ook aangeklaagd voor misbruik van zijn ambt en willen ze hem in de gevangenis zetten. Alicia kiest er op dat moment voor om bij haar man te blijven in verband met hun kinderen maar ze moet wel gaan werken aangezien het hele inkomen van haar man verdwijnt. Ze start dus weer, na 13 jaar huisvrouw te zijn geweest, met werken op een advocatenkantoor. En dat brengt heel wat drama’s met zich mee!

Ik moet zeggen dat ik echt heen en weer ga met mijn ‘gevoelens’ ten opzichte van bepaalde hoofdrolspelers. Je ontdekt steeds meer over ze en hebt op een gegeven moment echt het idee dat je ze ‘kent’. Dit zorgt er dan ook voor dat er een hoop tranen rollen over mijn wang. Maar dat kan natuurlijk ook door mijn zwangerschapshormonen komen ?

Op Netflix staan momenteel zes seizoenen van The Good Wife maar er zijn er zeven in totaal. Wanneer het laatste seizoen online komt is nog niet helemaal duidelijk, ze verwachten eind dit jaar!

Ken jij deze serie al?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia op 2 februari 2017 om 06:52

  Nee, en voor bingewatching heb ik ook het geduld niet in mijn kont. Maar paar series die mij zo lang konden binden. House of Cards bijvoorbeeld. En Luke Cage.

  • Nicole op 2 februari 2017 om 09:09

   House of cards heb ik proberen te kijken maar kwam ik echt niet doorheen.

 2. marije op 2 februari 2017 om 07:11

  The good wife is een goede serie. Alleen heb ik niet het geduld om te binge watchen ?

 3. wilmaaa op 2 februari 2017 om 07:58

  Hele leuke serie vond ik!

 4. Leonie van Mil op 2 februari 2017 om 08:50

  Wel van gehoord, maar nooit gekeken. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt.

 5. Henrieke op 2 februari 2017 om 11:46

  The good wife is echt een leuke serie ja. Vooral Will vond ik geweldig en Alicia natuurlijk. Ik doe niet echt aan bingewatching maar heb me wel vermaakt met de serie. 🙂

 6. Bianca Schrijft op 3 februari 2017 om 19:53

  The good wife is een serie die ik wel ken van voorstukjes, maar nog nooit heb gekeken. Momenteel ben ik samen met mijn man bezig How i met your mother helemaal te kijken en daarnaast zelf nog Shadow Hunters. Voorlopig nog even genoeg om te kijken. Wie weet pakken we dit later dit jaar op.

 7. Lilian op 5 februari 2017 om 23:09

  Hey, deze kijk ik ook!! En met plezier. Ik was na Suits op zoek naar een serie die ook elke aflevering was afgerond om in m’n eentje te kijken als m’n man niet thuis is. Ik kan namelijk heel slecht tegen series met een cliffhanger (hou dus niet van bingewatchen) ik vond Suits ook ideaal.

  Deze serie kan ik net als Suits een paar afleveringen na elkaar kijken, maar dan ook gewoon een maand niet. En daar hou ik van. Vind het ook een goede serie!

 8. Maaike op 7 februari 2017 om 20:07

  The Good Wife is zó leuk, ik ben er helaas bijna doorheen. Diane is toch wel een van mijn favorieten 🙂 Ik zit al halverwege seizoen 7, staat dat er bij jullie nog niet op? Het is nog steeds net zo goed als in het begin, jammer dat ik nu bijna iets anders moet gaan zoeken…

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje