Bestelling baby-dump

Net nadat we de 20 weken echo hadden gehad en dus ook wisten dat we een meisje zouden krijgen zijn manlief en ik samen met mijn ouders naar de baby-dump gegaan om daar een kinderkamer uit te zoeken. Naast het uitzoeken van de kinderkamer kozen we ook definitief voor de kinderwagen en zochten we al wat kleinere andere spulletjes uit.

Gisteren, woensdag 29 januari, was het dan eindelijk zover en werden de spulletjes geleverd! Ik heb erg uitgekeken naar die dag en achteraf gezien was dat het ook allemaal waard, het wachten! Ik lig nu overigens wel in bed omdat mijn lijf na gisteren helemaal op is. Ik heb niet gesjouwd, ben maar niet bang.. Maar ik heb wel vrijwel continu op mijn benen gestaan en heb allerlei kleinere klusjes gedaan.
Ach, zoals ik al zei.. het was het allemaal waard. Want dankzij de tijdige levering van baby-dump (ze kwamen om 10.15 uur al) konden manlief en ik zo goed als alle spulletjes uitpakken, in elkaar zetten en bewonderen. Als eerste was de kinderwagen aan de beurt. Onze Joolz. Hij is nog net zo mooi als de dag dat we hem kochten en ik ben er nog steeds super blij mee. Een hogere bak, sommige wagens zijn echt laag en dat vind ik zelf gewoon niet prettig. Verder ook de luiertas erbij, de voetenzak, parasol, regenhoes en de adapters voor de maxicosi.
20140129_111018Hier zie je hem staan. Nog niet met alles erop en eraan, maar heb deze foto gisteren even vlug genomen om hem te showen aan mijn ouders. De hond is er tot nu toe ook niet bang voor ofzo. Wel snuffelen uiteraard, net als het konijn. Die vind alle nieuwe dingen interessant en onderzoekt het liefste alles. Zie nog wel gebeuren dat hij er op een of andere manier straks inzit! Maar goed, de maxicosi daar hoefde niet veel aan gedaan te worden dus ook die prijkt nu op onze eettafel. Ik ben helemaal geen meisje/vrouw die helemaal into roze is.. Maar deze kleurtjes vond ik gewoon echt gaaf!
20140129_103511Nadat we daar klaar mee waren was de box aan de beurt. Helaas kwamen we na het uitpakken van de eerste doos er al achter dat er een stuk kapot was. Echt zonde, want nu moet het weer geruild worden en daar gaat weer tijd overheen. En dat terwijl ik juist enorm uitkeek naar die box in onze woonkamer. Kun je alvast een beetje wennen he. En de diertjes ook! Maar goed. Rest van de dozen nagekeken, er was gelukkig maar 1 onderdeel kapot en als het goed is krijg ik vandaag of morgen bericht wanneer het ruilen plaatsvindt.
20140129_112552Na dit fiasco gingen we maar naar boven. De babykamer was aan de beurt. Helaas kregen de mannen van baby-dump de commode en kast niet naar boven (was in mijn ogen ook maar een halfslachtige poging, maar vooruit) dus alleen het ledikantje, de klamboe, het badje en het aankleedkussen kon uitgepakt en in elkaar gezet worden. Toen het ledikantje eenmaal stond met de klamboe en ik het bedje op moest maken moest ik wel lachen om mezelf want ik heb eigenlijk geen idee hoe dat allemaal werkt! Wel was ik erg blij met het resultaat. Het ledikantje staat super mooi naast de gekleurde muur en ik ben nog steeds enorm blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Ook qua kleur van het badje en aankleedkussen (fuchsia).

’s Avonds heeft mijn vader meegeholpen om alsnog de overige meubeltjes boven te krijgen. Twee delen gingen via de trap (waarbij wel de leuning er tijdelijk afgeschroefd werd) en 1 deel ging via het dak van de bijkeuken. De mannen hebben flink moeten sjouwen en het was niet niks, maar uiteindelijk staat alles nu in het kamertje en ben ik verliefd!

Helaas voor jullie moet er nog wel 1 en ander gebeuren en ik wil graag eerst dat onze gezinnen het eindresultaat zien, dus op de foto’s mogen jullie nog even wachten! Ik ga in ieder geval vandaag en morgen aan de slag om alle dozen/bakken/kisten uit te pakken en in het kamertje te leggen/zetten/hangen zodat we weten wat we eigenlijk hebben en wat er nog ontbreekt!

11 reacties op “Bestelling baby-dump

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *