Best of 2017 Blogfeestje (allerlaatste feestje)

Met Sinterklaas was ik er stiekem weer een keertje bij en ook bij dit allerlaatste feestje ben ik weer van de partij. Dit Best of 2017 Blogfeestje is niet alleen de allerlaatste van dit jaar, maar van de hele reeks. Janske en Fleur hebben namelijk besloten helemaal te stoppen met de feestjes en vroegen mij of ik nog één laatste keer mee wilde doen. 

Favorieten van het kerstfeestje

Maar voordat we beginnen met de Best of 2017 eerst nog een terugblik op het kerstfeestje. Ik deed daar dan wellicht wel niet aan mee, maar heb toch een aantal favorieten uit gekozen. Net zoals Fleur en Janske.

Mijn favorieten

Ik heb ervoor gekozen om drie hapjes als favorieten uit te zoeken. Dit omdat kerst voor een deel ook gaat om lekker eten en ik altijd wel wat inspiratie kan gebruiken. Zo koos ik de feestelijke taartjes van Burnoutmama uit, samen met de Sneeuwballen van Cookies and carrot sticks en de Kerst tompouce van Annekoen digitaal.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Janske’s favorieten

Janske ging voor drie DIY’s. Namelijk de kerstfotoshoot van Marstyle, de cadeaukaartjes strijkkralen van Nobody Else en de kersthangers van strijkkralen van Thuisleven.

Fleur’s favorieten

Ook Fleur koos een aantal favorieten uit en zij ging voor de DIY’s en een leuk artikel met ideetjes voor het kerstdiner. Zo liet Elsarblog ons zien hoe je zelf kerstballen van wol kunt maken, Annekoen digitaal geeft je drie ideetjes voor het kerstdiner met Bento printable en Nobody Else maakte een kerstboom van vilt.

Best of 2017

Ik heb er zelf voor gekozen om een top drie/vijf te maken van artikelen die ook werkelijk dit jaar online zijn gekomen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een top drie maken van best gelezen blogs van afgelopen jaar zonder te kijken wanneer ze zijn gepubliceerd. Net wat jij wilt.

Mijn best of 2017 artikelen zijn:

 1. Hallo mama babydoos van de Jumbo
 2. Borstvoeding – waarom ik het graag wil geven maar niet ga doen
 3. Wat nou als je wél gebeld wordt over de hielprik?

De top drie van Fleur

 1. Een tijdcapsule maken
 2. De batbanaan – een gezonde Batman traktatie
 3. Sinterklaasknutsel – Piet Mondriaan

De top drie van Janske

 1. Hippe dieren traktaties
 2. 10x handige schoonmaaktips voor drukke mama’s
 3. Alle black friday kortingscodes van 2017!

Nu ben ik erg benieuwd naar die van jou! Deel ze hieronder…

[inlinkz_linkup id=756288 mode=1]

5 reacties op “Best of 2017 Blogfeestje (allerlaatste feestje)

 • Wat jammer dat jullie gaan stoppen! Ik keek echt elke zaterdag uit naar het blogfeestje, dankzij jullie heel veel leuke en creatieve blogs leren kennen, bedankt daar voor! En ook heel erg bedankt dat je de kerst tompoucen als favoriet hebt gekozen!

 • Wat jammer dat jullie stoppen, maar ik snap het wel. Het is veel werk :-). Natuurlijk doe ik de laatste keer weer mee :-).

 • Wat leuk dat de sneeuwballen één van je favorieten waren! En wat ontzettend jammer dat het feestje nu zijn allerlaatste editie kent. Vond het een supergezellig feestje, ik heb heel veel inspiratie opgedaan en veel leuke nieuwe blogs leren kennen. Dank jullie wel voor de gezelligheid en de gastvrijheid! X

 • Hoi,hoi, aller eerst super bedankt voor dit initiatief. Ik ben zo blij dat ik jullie heb gevonden. Ik en Inge gaan jullie zeker volgen. Ik snap jullie helemaal!
  Ook super bedankt voor de lieve reacties en dat ElsaRblog bij de favorieten mag staan. Gaaf! Jullie zijn echt top!
  Esmeralda, ik hoop dat alles goed is.
  Wij doen natuurlijk weer mee ☻
  Liefs ElsaR en Inge ♥♥♥

 • Jammer dat dit de laatste is! Ik heb op deze manier zoveel leuke blogs ontdekt. Grappig om bij dit blogfeestje te zien hoeveel verschillende onderwerpen er bij iedereen in de top 3 staan. Laat mooi de diversiteit zien. Bedankt dat jullie ons iedere keer weer bij elkaar wisten te brengen en deze gezellige blogfeestjes georganiseerd hebben!

Reageren is niet mogelijk.