Dit zijn de best gelezen artikelen van 2018

Hey hoi hallo! Leuk dat je tussen al het feestgedruis, eten, drinken en gezelligheid even de tijd hebt genomen om hier een kijkje te nemen. Er is alweer bijna een jaar voorbij dus heb ik weer, zoals elk jaar, een kijkje genomen in de statistieken. Voor mezelf om ervan te leren wat aanspreekt en wat niet. Maar ook voor jullie om een kleine samenvatting te geven van het afgelopen jaar. Welke blogs werden het best gelezen? Ik zet ze op een rijtje.

Overigens heb ik gekeken naar de blogs die ik ook werkelijk dit jaar gepubliceerd heb. Want mijn top 10 bestaat vrijwel uit blogartikelen uit vorige jaren die gewoon erg goed gevonden worden via Pinterest en Google. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mijn artikel over de gezonde appeltaart, ook wel wappeltaart genoemd. Of het artikel over de producten die mijn kraamtijd gemakkelijker maakten. Een opvallend artikel was trouwens de DIY Giant Cupcake het heel goed deed. En dat terwijl deze vorig jaar niet eens in de top 20 stond.

Maar goed, we zouden het over de best gelezen artikelen van 2018 hebben.

Tastea 30 day detox

Dat dit artikel hoog geĆ«indigd is verbaasde me eigenlijk niet. Al had ik het niet direct verwacht. Dat komt omdat ik al eens eerder over Tastea geschreven heb maar dit artikel het helemaal niet goed deed. Ik denk dat het vooral aan het woordje ‘detox’ ligt want mijn artikelen over de clean 9 detox doen het ook heel goed altijd.

Action adventskalender

Stiekem wist ik wel dat dit artikel hoog zou eindigen. Sowieso doen blogs over de Action het over het algemeen wel goed. Maar een Action adventskalender is altijd interessant. Vooral in de tijd van kerst. Naast dat ik de producten heb laten zien heb ik er ook een aantal getest. Dus ik kon er ook wel een echte review over schrijven ipv alleen een unboxing zoals de meeste bloggers.

Traktatie voor luie moeders

In januari nam mijn dochter al afscheid van de peuterspeelzaal. Dus ja, er moest getrakteerd worden. Ik ben echter nogal lui aangelegd met dit soort dingen dus ik maakte een traktatie voor luie moeders. Ik geloof dat men dit wel kon waarderen…. šŸ˜‰

Action haarverf

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om de haarverf van de Action te reviewen. Ik wilde gewoon roze haar en kocht er verf voor. Het resultaat viel echter in eerste instantie zo tegen dat ik het op Instagram gooide en daar kwamen zulke fijne reacties op.. Dus ik besloot om de verf nog eens te testen en naar aanleiding van beide tests er een review over te schrijven..

Ik heb ontslag genomen

Tussen alle reviews en traktaties in stond er ook een persoonlijk artikel vrij bovenaan. Namelijk het artikel over het feit dat ik ontslag had genomen bij mijn parttime baan. Dit om me volledig te kunnen richten op mijn bedrijf en de groei ervan. De beste beslissing van afgelopen jaar kan ik je wel vertellen. Of ja, een van de beste..

Sparen: zo pakken wij het aan

Wanneer je over sparen of besparen schrijft dan kan het wel eens zijn dat dit goed opgepikt wordt. Wie wil er nu niet sparen en/of besparen? Wij in ieder geval wel al lukte ons dat niet altijd. Afgelopen jaar hebben we echter enorm veel kunnen sparen door een bepaald systeem. In dit artikel vertel ik erover.

Tips om er slanker uit te zien

Een van de eerste blogs die ik in 2018 schreef was een blog met tips om er slanker uit te zien. Omdat je vaak als goed voornemen wilt afvallen maar dit natuurlijk niet na een nacht slapen gebeurd. Toch wil je er ook aan het begin van het jaar slank uitzien, daarvoor de tips.

Zorgen Milo

Twee andere persoonlijke artikelen die veel gelezen zijn, zijn updates over de zorgen rondom ons zoontje Milo. Met zijn schildklierafwijking, zijn mindere luchtwegen en het afvallen gaf dit mannetje ons afgelopen jaar veel zorgen. Vandaar de grijze haren bij mij. In het ene artikel vroeg ik me af of ik me onterecht zorgen maakte om mijn baby. In een ander artikel gaf ik aan dat na een korte tijd zonder zorgen onze zorgen weer terug waren.

Mega shoplog

Wat me heel erg verbaasde was de mega shoplog van de DM die zo hoog eindigde tussen de best gelezen artikelen van 2018. Dat had ik niet verwacht. Misschien dat ik toch vaker een shoplog moet maken dus? Wat vinden jullie?

Nou dat waren ze alweer. Ik heb gekeken naar de top 18 en daar zaten deze artikelen in. De rest was van vorig jaar of zelfs een jaar daarvoor. Ik had natuurlijk ook de top 25 of top 40 kunnen pakken. Maar ik vond een top 18 wel toepasselijker gezien het jaartal.

Welke van bovenstaande artikelen heb jij gelezen?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *