Bellobox: een snackbox speciaal voor honden

Onlangs werd er een pakketje bezorgd waar onze honden wel heel erg blij van werden. Ze bleven maar aan de doos snuffelen en hun staarten vlogen er bijna vanaf. Zo hard kwispelden ze. Natuurlijk heb ik ze niet lang in spanning gelaten en maakte ik het pakketje met de snackbox van Bellobox voor ze open. Hun beide namen stonden er niet voor niets op natuurlijk.

Wat is de Bellobox?

De Bellobox is een snackbox speciaal voor honden met daarin kwalitatief hoogwaardige snacks waarmee je jouw hond kunt verwennen. Snacks die geheel natuurlijk zijn en daardoor ook gezond voor de hond. De Bellobox komt in verschillende maten zodat er voor elk ras en type hond een passende box is. Je kunt zo’n box slechts eenmalig bestellen of ervoor kiezen om hem maandelijks te laten bezorgen.

bellobox review honden

Ook is er een speciale puppybox die je kunt aanschaffen voor je eigen puppy of wanneer je op puppy kraamvisite gaat. Stiekem vind ik het jammer dat ik de Bellobox nu pas ontdekt heb. Mijn broertje heeft vorig jaar een puppy gekocht, maar inmiddels is dat geen puppy meer. Wel leuk om alsnog eens een Bellobox cadeau te doen trouwens.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Lees ook: Review Snoozle orthopedische hondenkussen

Waarom kiezen voor de Bellobox?

Wij vinden het zelf altijd erg leuk om onze honden ook te verwennen, maar de meeste producten in een gewone winkel zijn lang niet zo gezond en natuurlijk. Omdat ons eigen eten meestal te vet is voor hen geven we daarom vaak maar niets. En dat is zonde. Want nu we de Bellobox hebben ontvangen heb ik wel ontdekt dat er zoveel meer is wat we aan onze trouwe viervoeters kunnen geven. Dat is dan ook een van de grote voordelen van de Bellobox. Gezonde en natuurlijke producten voor onze twee beste vrienden die ook wel eens iets lekkers verdienen.

snackbox honden review

Daarnaast vind ik het erg fijn om te weten dat de Bellobox niet gesponsord wordt door grote merken én dat je ook nog eens het goede doel steunt door een box te bestellen. De Bellobox stelt een deel van de omzet beschikbaar voor goede doelen. Dit zijn KNGF Geleidehonden en Stichting Dierenlot. Daarnaast steunt Bello ook elke maand minder bekende en kleinschaligere doelen.

Verdere positieve punten van de Bellobox:

  • Eenmalig of periodiek te bestellen
  • Er is een Bellobox voor alle honden (zelfs met allergieën)
  • Online shoppen geeft veel gemak
  • Voordeliger als losse artikelen in de winkel
  • Elke box is weer verrassend anders, check de verschillende producten hier.

Wat vinden de honden van de Bellobox? Bellobox review

Zodra de doos met gezonde snacks open ging zaten er twee hondenkoppen in. Ze weten dat ze niet zomaar iets mogen pakken en dat deden ze ook niet. Maar het snuffelen deden ze volop. Er zat dan ook heel veel lekkers in. Ik besloot om twee harde kluiven te geven om ze even zoet te houden. De ene hond (Lucky) begon direct aan zijn kluif te knauwen. Terwijl onze Max juist eerst even de boel bleef besnuffelen. Na een paar minuten vond hij het snuffelen welletjes en begon ook hij lekker eraan te kluiven.

bellobox snackbox honden ervaring

Doordat de honden een lekkere afleiding hadden kon ik de rest van de box inspecteren. Wij ontvingen de Bellobox Large wat voor onze honden natuurlijk de perfecte box is. De boxen zelf bevatten bijna altijd een tweevoud van elke snack en dus dus altijd geschikt voor twee honden. Heb je maar één hond dan boft deze want dan zijn er voor hem of haar gewoon extra snacks. Naast grote harde kluiven zitten er ook zalmhuiden in, oren met pit, pens, bullenpezen, beloningssnoepjes en nog veel meer. Je ziet en ruikt aan de producten dat het allemaal puur natuur is.

bellobox review

De hoeveel die in de Bellobox zit is meer dan genoeg voor een maand. Wij geven onze honden niet elke dag een grote kluif, maar de beloningssnoepjes krijgen ze wel vrijwel dagelijks. Ik ben dan ook zeer tevreden met wat er in zo’n box zit en verbaasde me zelfs over de hoeveelheid. Je krijgt echt waar voor je geld, niet alleen qua aantallen en inhoud maar zeker ook qua prijs en kwaliteit.

Heb jij ook een hond (of meer honden) dan is het mijn advies om zeker eens zo’n Bellobox te bestellen. Je maakt er je trouwe viervoeter erg blij mee.