Boekreview: Belle & Boo en het verrassingsfeestje

boek-review-e1416299022798

Ik ben altijd al gek geweest op boeken. Van kleins af aan heb ik een boek in mijn hand en mijn moeder heeft dan ook vele boeken aan mij voorgelezen. Ook vertelde ze me dat wanneer zij bijvoorbeeld moest koken ze me altijd in de box zette met een boekje. Ik was dan direct tevreden. Makkelijk kind hé haha!

Nu heb ik zelf een kleine en hoop ik natuurlijk mijn liefde voor boeken door te kunnen geven. Tot nu toe lijkt het goed te gaan want ook ons meisje is erg tevreden wanneer ze een boekje in haar hand heeft. Ook vindt ze het geweldig om voorgelezen te worden. Wel heeft ze maar een korte spanningsboog wat natuurlijk erg normaal is op deze leeftijd.belle & boo en het verrassingsfeestje

Toen ik het prentenboek Belle & Boo en het verrassingsfeestje binnen kreeg wilde ik hem uiteraard diezelfde avond nog voorlezen. Belle is een klein meisje en Boo een konijntje. Samen beleven ze allerlei leuke avonturen. In het boek over het verrassingsfeestje bereiden ze samen een feestje voor. Belle weet al voor wie het feestje is, maar Boo niet.

Tijdens het voorlezen ontdekte ik wat een mooie tekeningen er in het boek zitten. De tekeningen kunnen ook los van het verhaaltje gebruikt worden. Zo kun je bijvoorbeeld woordjes oefenen door je kindje bepaalde voorwerpen aan te laten wijzen. Als het gaat om een prentenboek voor kindjes in de leeftijd van Fay (8 maanden) denk ik dat dit boek nog iets te moeilijk is. Het hele verhaaltje heb ik niet in één stuk kunnen voorlezen, daarvoor is het te lang.

Wel is het echt een geweldig leuk boek qua verhaal en tekeningen en ben ik er blij mee dat hij nu bij ons in de kast staat! Je kunt het boek bestellen op de website van De Vier Windstreken.Logo Meisje Eigenwijsje - hond

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Omagazijn op 18 november 2014 om 06:41

  Wat een schattige tekening op de voorkant. Ik hou van die stijl. Benieuwd naar de rest 🙂

 2. Miranda op 18 november 2014 om 08:44

  Ik ben ook gek op boeken. Heb ook een hele stapel kinderboeken op zolder, van toen ik nog voor de klas stond:) dit ziet er uit als een heel leuk boek, ik hou wel van dit soort tekeningen. Heel mooi!

 3. Anita op 18 november 2014 om 11:09

  Printen van Belle & Boo zijn echt leuk! Heb een paar kaarten hiervan in huis 🙂

 4. Marijke op 18 november 2014 om 13:09

  Mooie tekeningen. Ik word er zeker nieuwsgierig naar.

 5. Miranda op 18 november 2014 om 20:30

  Ziet er goed uit dit boek!

 6. Janske op 20 november 2014 om 19:48

  Wat een leuk boek zeg! Ik heb ook Lola’s kast vol staan met leuke boekjes en lees haar vanaf haar geboorte ieder avond voor. Dat vind ik echt heerlijk.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje