Behind the scenes || Cake Smash

cake-smash-3

Wanneer je op zoek gaat naar foto’s en ideeen om zelf een cake smash te organiseren kom je vaak de meest gelikte foto’s tegen. Je ziet vrijwel nooit hoe het achter de schermen gaat, oftewel behind the scenes. Daarom laat ik jullie zien hoe het eruit ziet achter de schermen van mijn eerste cake smash.

Achter de schermen bij een cake smash

Vandaag laat ik jullie weer, net zoals bij de bollebuik shoot, achter de schermen kijken bij het maken van deze foto’s. Dit keer iets meer gepland dus naast foto’s is er ook gefilmd en daarmee heb ik een leuke trailer gemaakt. Maar eerst de foto’s!

Ik help nog even mee met wat decoratie voor de foto’s en check door mijn lens of alles er goed uit ziet. Ik zie nog wat wasknijpers die zichtbaar zijn en zorg uiteindelijk ook dat die weg zijn.
cake smash 1

Eerst een ‘voor’ foto maken met alleen de taart. In zijn volle glorie. Een foto die er wel echt bij hoort maar waarbij je wel vol verwachting al bezig bent met de ’tijdens’ foto’s!

cake smash 2

Dan mag de kleine man eindelijk zijn slag slaan! Eerst heel voorzichtig en nadat hij een hapje heeft geproefd gaat hij er vol voor! Het is jammer dat je op de foto de geluidjes niet kunt horen want hij vond het ‘mjam-mjam-mjam’! Zoals je ziet, probeer ik allerlei posities uit met de camera.

cake smash 3

Na de fotoshoot zelf komt misschien nog wel het moeilijkste.. Het uitzoeken van de foto’s en eventueel bewerken ervan. Ik pas nooit zoveel aan maar probeer wel de kleuren beter uit te laten komen. Dit doe ik nog steeds met Pixlr omdat ik wel Photoshop heb maar het nog niet echt snap.

Behind the scenes filmpje cake smash

Om het beeld nog even compleet te maken speciaal voor jullie een filmpje “behind the scenes”!

Benieuwd geworden naar het resultaat van de cake smash?

Na een kijkje achter de schermen ben je vast ook nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat van deze cake smash. Ik kan je zeggen, voor een eerste keer zijn de cake smash foto’s heel leuk geworden. Neem dus zeker even een kijkje.

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Marion op 25 oktober 2014 om 08:54

  Ik ben zo benieuwd naar de foto’s! En respect voor de mama. Wat je zegt, voortaan een papa in de buurt houden voor het schoonmaken!

 2. Petra op 25 oktober 2014 om 09:10

  Geweldig! Leuk dat het mannetje ook zo genoten heeft.

 3. Miranda op 25 oktober 2014 om 09:14

  Wat gaaf! Die backdrop ook, erg mooi:) je had ook wel een perfect fotomodelletje;) ben benieuwd naar de foto’s:)

 4. Whitney op 25 oktober 2014 om 10:03

  Leuk ik ben heeel benieuwd naar de foto’s!

 5. Jenn op 25 oktober 2014 om 10:53

  Superleuk!

 6. Tamara op 25 oktober 2014 om 11:17

  Ooh Rowan heeft genoten zo te zien. Wil ik ook in januari!! 🙂

 7. Jessica op 26 oktober 2014 om 00:57

  ah wat cool! En wat een knap ventje is het ook!

 8. Astrid op 27 juli 2015 om 22:30

  Hihi wel knap dat ie zo stil blijft zitten.. Hier hebben ze het anti foto gen. Zodra ze doorhebben dat ze op de foto moeten kruipen ze (toen ze klein waren dan) zo ver en zo snel mogelijk weg. Nu verstoppen ze zich achter hun handen, mama’s benen of onder de trap. Zo jammer want ze zijn zo fotogeniek! (als we dan eindelijk een goede foto hebben :p ) Leuk hoor!

 9. […] om het in zijn mond te stoppen of zijn voetjes in de taart te schoppen. Heerlijk is dat. Voor een blik achter de schermen kan je, wederom, terecht bij Nicole. Ze heeft er zelfs een heel gaaf filmpje van […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje