Behind the scenes || Cake Smash

Wanneer je op zoek gaat naar foto’s en ideeen om zelf een cake smash te organiseren kom je vaak de meest gelikte foto’s tegen. Je ziet vrijwel nooit hoe het achter de schermen gaat, oftewel behind the scenes. Daarom laat ik jullie zien hoe het eruit ziet achter de schermen van mijn eerste cake smash.

Achter de schermen bij een cake smash

Vandaag laat ik jullie weer, net zoals bij de bollebuik shoot, achter de schermen kijken bij het maken van deze foto’s. Dit keer iets meer gepland dus naast foto’s is er ook gefilmd en daarmee heb ik een leuke trailer gemaakt. Maar eerst de foto’s!

Ik help nog even mee met wat decoratie voor de foto’s en check door mijn lens of alles er goed uit ziet. Ik zie nog wat wasknijpers die zichtbaar zijn en zorg uiteindelijk ook dat die weg zijn.
cake smash 1

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eerst een ‘voor’ foto maken met alleen de taart. In zijn volle glorie. Een foto die er wel echt bij hoort maar waarbij je wel vol verwachting al bezig bent met de ’tijdens’ foto’s!

cake smash 2

Dan mag de kleine man eindelijk zijn slag slaan! Eerst heel voorzichtig en nadat hij een hapje heeft geproefd gaat hij er vol voor! Het is jammer dat je op de foto de geluidjes niet kunt horen want hij vond het ‘mjam-mjam-mjam’! Zoals je ziet, probeer ik allerlei posities uit met de camera.

cake smash 3

Na de fotoshoot zelf komt misschien nog wel het moeilijkste.. Het uitzoeken van de foto’s en eventueel bewerken ervan. Ik pas nooit zoveel aan maar probeer wel de kleuren beter uit te laten komen. Dit doe ik nog steeds met Pixlr omdat ik wel Photoshop heb maar het nog niet echt snap.

Behind the scenes filmpje cake smash

Om het beeld nog even compleet te maken speciaal voor jullie een filmpje “behind the scenes”!

Benieuwd geworden naar het resultaat van de cake smash?

Na een kijkje achter de schermen ben je vast ook nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat van deze cake smash. Ik kan je zeggen, voor een eerste keer zijn de cake smash foto’s heel leuk geworden. Neem dus zeker even een kijkje.

 

9 reacties op “Behind the scenes || Cake Smash

Reageren is niet mogelijk.