Been there, done that (tag)

Je ziet regelmatig lijstjes voorbij komen van dingen die mensen allemaal nog willen gaan doen. Ik doe dat ook, want ik vind het belangrijk om doelen voor mezelf te hebben. Maar soms vergeten we heel snel welke doelen en dromen we al bereikt hebben. Wat hebben we eigenlijk allemaal al wél gedaan? Jennifer van Nicetobeout bedacht daarom de ‘been there, done that’ tag. Het is de bedoeling dat je een lijstje maakt met dingen die je wel al gedaan hebt.

Omdat ik altijd een beetje eigenwijs ben heb ik hem ietsjes aangepast.

Welke droom, die uitkwam, vind je het meest bijzondere?

Ik denk dat het toch mijn nieuwe start in het buitenland is geweest. Ik droomde er al zo lang van om te reizen naar het buitenland en daar voor langere tijd te blijven. Toen deze droom opeens uitkwam was ik door het dolle. Het is voor mij ook echt een nieuwe start geweest. De periode daarvoor was enorm slecht voor me en nu bloeide ik weer helemaal op!Aruba

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat heb je gedaan, niet omdat het perse jouw droom was, maar die van een ander?

Wij kwamen met het gezin al jaren op dezelfde camping in Spanje. Vlakbij de camping was een klein vliegveld vanwaar je kon parachute springen. Ik vond het prachtig om naar de lucht te kijken en die mini mensjes omlaag te zien komen. Maar eigenlijk nooit een seconde gedacht: dat wil ik ook.

Toen mijn opa overleed en we de zomer daarna met mijn oma naar de camping gingen vertelde ze me dat opa wel al jaren wilde parachute springen. Het was zelfs zo dat toen hij in het ziekenhuis lag en het vooruitzicht nog goed was hij tegen mijn oma zei dat wanneer hij beter was hij dit ging doen. Helaas werd hij niet meer beter, maar dit betekende voor mij zoveel dat ik besloot te gaan springen. Voor hem. Natuurlijk vond ik het zelf ook erg gaaf en ik zou nu nog wel 100x willen, maar ik deed het voor hem.

Wat is de kortste droom die je hebt  gehad?

Dat is het dromen over het wonen in een dorp. Ik heb namelijk jaren geroepen nooit de grote stad uit te willen, ik was echt een city girl. Maar toen verhuisden mijn ouders naar een dorp en hoe vaker wij er kwamen hoe meer het bij ons ook begon te kriebelen. Ik denk dat ik slechts een paar maandjes ‘droomde’ over het wonen in een dorp toen het uitkwam!

Welke dromen zijn uitgekomen samen met je man?

Sowieso wilde ik ook een Olympische Spelen bij wonen, dat leek me zo gaaf. Nu is dat vooralsnog niet gebeurd, maar wel de Paralympics wat minstens zo gaaf is, vooral omdat mijn man meedeed! Zonder hem had ik dit dus nooit meegemaakt, hoe gaaf. Daarnaast wil ik  al eeuwen naar een wedstrijd van FC Barcelona.. Nou ook dit is samen met mijn man uitgekomen. Echt geweldig gaaf. We hebben ook samen een luchtballonvaart gemaakt, een kindje gemaakt waar ik ook van ben bevallen, we hebben een abonnement op een dierentuin en zijn getrouwd in het stadion van PSV. Allemaal dromen van mij die samen met hem zijn uitgekomen.

Zijn er nog andere dromen die je hebt behaald, die je graag nog even wilt vertellen?

dolphin-597527_640Uiteraard! Ik heb leren surfen op Aruba. Ik ben naar 1 van de zeven wereldwonderen geweest, namelijk Chichén Itzá, Mexico. Ik heb mijn rijbewijs gehaald, helaas niet die van mijn motor maar ik heb wel motor gereden wat al een droom op zich was! Verder heb ik gezwommen met dolfijnen, ik heb een depressie doorstaan, ik heb een master opleiding gedaan en ik heb honden en een konijn als huisdier. Iets wat ik ook al jaren lang wilde. Er zijn nog genoeg dingen op te noemen waarbij ik zeg “been there, done that”, maar deze dingen vond ik wel belangrijk om te noemen…

Waarbij zeg jij “been there, done that”?

5 reacties op “Been there, done that (tag)

  • Wat fijn om te lezen!! Ik denk bij mij dat ik nu blog want als heel klein mini meisje liep ik al met pen en camera om journaliste te worden. Een fotoshoot in Hollywood, wonen in LA/London/Ibiza, heel veel reizen, met dolfijnen zwemmen, uit eten met Johnny Depp (ook al had ik hem niet herkent en vond ik die Johnny maar een vago), fashionweek fotograferen en ik kan denk ik wel een boek vullen ?

  • Wat een mooie dromen heb je al waargemaakt zeg! Leren surfen in Aruba, super gaaf zeg. Wat ik ook heel mooi vond om te lezen is dat je voor je opa parachute hebt gesprongen. Wauw!

  • Dit vind ik een hele leuke tag! Leuk om er eens bij stil te staan wat je al bereikt hebt.Wij mensen zijn vaak alleen maar bezig met verder te willen.

  • Wat heb jij toch ontzettend veel gave dingen mee mogen maken in je leven! Wauw! Dan valt mijn spectaculaire leven maar heel erg tegen als ik dit zo lees…. Toffe tag trouwens!

Reageren is niet mogelijk.