Proefparade Beauty collection 2016

Kreeg ik opeens een uitnodiging van Mr Goodiebag om bij De Proefparade aanwezig te zijn afgelopen zondag. Deze proefparade stond in het teken van de nieuwe Beauty collectie van 2016 en ik mocht daar dus bij aanwezig zijn. Ondanks het feit dat ik totaal geen beautyblogger ben en er dus ook niet regelmatig over schrijf leek het me wel erg interessant. Aangezien mijn vriendinnetje Jennifer op een half uur van Amsterdam vandaan woont en ik een +1 mocht meenemen vroeg ik haar mee. Zij was ook nog eens pas jarig geweest dus zo konden we er een leuk verjaardagsuitje van maken. 

Verjaardagslunch

IMG_9883

Nadat we de auto op de P+R van Zeeburg hadden gezet en met de tram naar de stad zijn gegaan gingen we op zoek naar een leuk plekje om te eten. Het weer was niet bepaald mooi, wat ik altijd jammer vind want Amsterdam is niet op zijn mooist terwijl het regent. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken want we kwamen erachter dat het echt jaaaaaaaren geleden was dat wij in Amsterdam waren met zijn tweetjes! Gelukkig komt Jenn er wel wat vaker dan ik en wist ze een leuk eettentje: Esprit café. Daar trakteerde ik haar op een heerlijke verjaardagslunch.

Het beauty event + merken

_MG_0879De Proefparade werd op een hele gave unieke locatie gehouden, namelijk in het tassenmuseum te Amsterdam. Volgens mijn man ben ik echt een tassengek, maar ik vind het meevallen. Ik kon het in ieder geval goed weerstaan om niet de hele middag in het museum rond te hangen in plaats van op het event zelf haha. De binnenkomst was erg fijn en vlot, we mochten onze jas ophangen en konden zelfs de grotere tassen kwijt in een kluisje. Daarnaast kregen we nog een vrijwel lege goodiebag mee welke we konden vullen bij de verschillende merken. De trap op naar boven en daar stond ons een heerlijk glaasje drank te wachten.

IMG_9836Het was helemaal niet druk op het moment dat wij binnenkwamen, maar verschillende merken stonden al wel klaar met hun stands. Zo hadden wij gehoord dat Elite Brush aanwezig zou zijn en allebei waren we er nieuwsgierig naar. De Elite Brush is een borstel die je haar stijlt. Nu komen er wel vaker producten op de markt die dit soort dingen claimen, dus wilden we het graag uitproberen. Omdat Jennifer heel lang en pluizig haar heeft werd zij het proefkonijn. We hebben er ook een filmpje van, maar die is veel te donker, dus moeten jullie het even doen met de volgende foto:

_MG_0884Ze had zelf die ochtend al een poging gewaagd tot stijlen dus het is niet zo pluizig als normaal. Maar het resultaat was echt prachtig en dat in 10 minuten tijd. Er komt nog een aparte review over de Elite Brush, met zowel mijn ervaring als die van Jennifer zelf.

Daarna kwamen we bij Blèzi Cosmetics terecht. Een make-up en skin care lijn van Nederlandse bodem. Een lijn die inmiddels alweer 5 jaar bestaat, maar waarvan ik zelf nog niet had gehoord. Echter na het praatje en vooral na het uitproberen van de verschillende producten ben ik heel erg enthousiast. Vooral de oogcrème vond ik echt heerlijk verfrissend, ook fijn om halverwege de dag opnieuw op te smeren. Een fijne oppepper voor je ogen. Maar ook de automatic eye pencil vond ik echt heel mooi. De visagiste bracht bij mij de vibrant grey eye pencil aan en dit deed zoveel voor mijn ogen, dat een oogschaduw niet eens nodig was. Wat een fijn spul!

12593963_880199602077504_5378247920756595069_o12640487_880200328744098_4828989616096811321_o

Daarna kwamen we bij een heel kleurrijke stand met maar liefst 3 verschillende merken. Als eerste kregen we uitleg over een handcrème van Parijse makelaardij (Institut Karite) en mochten we een fijne shea butter in de tas speciaal voor schrale lippen, maar ook ellebogen en andere plekjes die wat schraal zijn. Daarna vertelde ze over de Dry-Cleansing van Sampar. Een fantastisch product volgens hunzelf aangezien je dus een cleansing is voor je hele gezicht, maar je kunt er ook make-up mee verwijderen. Zelfs waterproof make-up. Dat moet ik dus nog even goed testen. Als laatste introduceerden ze Sponge Me. Een natuurlijke reinigingsspons voor gezicht en lichaam, gemaakt van 100% Konjac poeder. Ze hebben 6 typen en ik kreeg de Gentle mee, speciaal voor de gevoelige huid en vooral ook voor baby’s. Deze ga ik voor jullie testen en daar komt nog een review over. Jennifer kreeg een andere type mee dus deze zal ik ook meenemen in de review.

921088_880199572077507_7186841410339387244_o

In de volgende ruimte stonden twee brands die een nieuw product kwamen laten zien. Moschino en Anastasia Beverly Hills. Het was super druk in die ruimte, maar na eventjes geduld te hebben kregen we over Anastasia meer informatie en een brow definer mee. Anastasia is de wenkbrauwengoeroe onder de sterren in Amerika en wordt nu ook in Nederland verkocht. De Brow Definer is het nieuwe product in haar unieke wenkbrauwmake-uplijn en deze is medio februari 2016 ook in Nederland verkrijgbaar via www.anastasiashop.nl!

12593500_880199202077544_308169482716348344_o

Het andere merk was Moschino. Deze maakte nog het allermeeste indruk op me. Het was dan ook een nogal opvallend product. Moschino is echt een merk dat een statement wil maken. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook kleding gehad gebaseerd op de gele M en Sponge Bob. Dit keer komen ze medio maart met een nieuwe geur: Fresh Couture. Ik ga er verder nog niet al te vele over zeggen aangezien ik er nog een review over wil schrijven, maar ik laat wel alvast de foto zien die mijn lieve vriendin Jennifer heeft gemaakt:

IMG_9878

Nog een ander product die ik stiekem al een tijdje op het oog had was Allure Kristalpad. Deze had ik al eens op de negenmaandenbeurs gezien vorig jaar en getest, maar tot mijn spijt heb ik het niet gekocht. Gelukkig kreeg ik nu een pakketje mee naar huis, want het kristalpad verwijderd dus ongewenste haartjes zonder pijn. Geen scheermesjes, hars of elektrische apparaten nodig, gewoon met de Allure kristalpad rondjes draaien op je benen, armen, onder je oksel, in je gezicht, waar je wilt. Je hebt grote pads voor de grotere oppervlakte en kleine voor bijvoorbeeld in je gezicht. Ideaal voor de donshaartjes…

Ook werden we enorm enthousiast van de man die de tanning spray van Cachet promootte. Deze spray heeft geen oranje verf in zich maar de natuurlijke bruine teint ontstaat door je eigen pigment, net zoals bruiner worden door de zon. Na het sprayen zie je een uur later al de werking en na 6 uur is de transformatie compleet. De spray werd uitgetest op een van onze handen en inderdaad, na een uur zag je al duidelijk verschil. Ik schrok de volgende ochtend wel van het verschil haha. Echt enorm bruin, maar niet goed uitgesmeerd dus dat is wel een dingetje.

IMG_9838Leontine Hagoort stond er ook met haar nieuwe collectie tassen, maar het was telkens zo druk dat we geen kans zagen om met haar te spreken. Jammer, maar aangezien ik zelf ongeveer weer 2,5 uur terug moest reizen besloten we om rond een uur of half 5 weer te gaan. Al met al was het echt een geweldig event en heb ik veel opgestoken. Ik zal dus van een aantal producten nog een review schrijven omdat ik er super enthousiast over ben, maar ook omdat ik denk dat vele lezers er wat aan zullen hebben.

Mr Goodiebag en alle bovengenoemde merken: bedankt voor het geslaagde event!

Kende jij (een van) deze merken/producten al?

12 reacties op “Proefparade Beauty collection 2016

  • Wat een leuk dagje uit zo! Ik kende de merken nog niet, maar goed dat heeft waarschijnlijk meer met mij te maken dan met de merken, haha.

  • Ik heb alleen van Anastasia gehoord, maar ik ben benieuwd wat jij er van vindt! Alle andere merken ken ik niet. En er waren ook wel wat andere producten waar ik ook nieuwsgierig naar ben. Ik houd je blog in de gaten!

  • jacksons_mommy_ zegt:

    Leuk dat je met Jenn op pad bent geweest. Ik had al eerder wat filmpjes op fb over die borstel voorbij zien komen, ben erg benieuwd naar je nieuwe blogje erover !!

  • Moschino weet elke keer te verrassen. Ik vond de Barbie collectie ook fantastisch, al zou ik zelf nooit wat van kopen. Anastacia is al vrij lang bij de Douglas te koop trouwens. Maar ze zullen nu wel hun eigen webshop lanceren?

  • Anastasia is echt mijn holy grail, wat een fijne producten allemaal! Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar die tanig spray.. Ziet er uit alsof jullie een heel leuk dagje gehad hebben! 🙂

  • Was leuk om je daar even te zien! Moet wel zeggen ik liet de kristalpad demonstreren op mijn bovenlip, maar dat ging later toch vervellen. Ik ga het thuis ook nog verder testen. Wat een geweldig event was het he?

  • Wat een heerlijk verslag van een heerlijke middag. De merken hebben mij ook enorm verrast en voor mij was ook de tijd veel te kort om iedereen te kunnen spreken bij de stands. De tanning en de haarverzorging heb ik helaas over moeten slaan, maar klinken wél erg goed als ik de verhalen zo lees!

Reageren is niet mogelijk.