Badpak, tankini of bikini? Wat kies jij?

Tijdens onze vakantie in Duitsland gingen we ook regelmatig zwemmen. Ik had eigenlijk helemaal geen geschikte badkleding, want daar had ik niet over nagedacht. Klinkt gek misschien, maar ik had voor mijn dochter overal aan gedacht: nieuw badpakje, waterschoentjes, enzovoort. Maar voor mezelf stond ik er niet eens bij stil dat de tankini die ik had wellicht te groot zou zijn. Shoppen voor een nieuw badpak, tankini of bikini tijdens die vakantie was ook geen optie aangezien de peuter erbij was. Dus het werd een zwempartij met veel gehijs en gênante momenten.

Eenmaal thuis ging ik direct op zoek naar nieuwe badkleding. Maar wat wil ik nu eigenlijk? Wil ik een badpak of toch een tankini? Of durf ik zelfs al een bikini aan? Nou dat laatste daar kan ik heel stellig over zijn. Dat durf ik dus nog niet. Of nou ja, durven misschien wel. Maar ik wil het gewoon nog niet. Ik schaam me nog best wel voor mijn lichaam en heb ook zeker nog flink overgewicht. Waar ik me niet voor schaam zijn mijn tijgerstrepen oftewel striae op mijn buik, benen en borsten. Ik had sommige al voor mijn zwangerschap en tijdens de zwangerschap zijn er nog veel meer bij gekomen, maar dat had een hele goede reden. De bikini valt dus momenteel af, al vind ik dat wel jammer want ik heb hele leuke bikini’s gezien online.

Gelukkig zijn er nog alternatieven voor de bikini en dat zijn de tankini en de badpak. Mijn idee bij een badpak is dat het enorm ouderwets is en er alleen moeders in rondlopen. Maar uhm.. ten eerste heb je tegenwoordig ook hele mooie modieuze badpakken waar ik zelfs modellen in rond zie lopen. En ten tweede ben ik een moeder. Haha! Dus nogal een achtergesteld idee van me. Toch denk ik dat zelf liever een tankini draag. Ik heb er nu twee, maar beide dus te groot. Eentje is eigenlijk een zwangerschapstankini en dan heb ik er nog eentje gekocht bij een lingeriezaak vorig jaar. Maar het principe van de tankini vind ik wel erg leuk plus ook daar kun je weer hele leuke modellen in vinden. Zoals bijvoorbeeld op de foto hieronder, deze blauwe tankini is in de maten 38 t/m 50 te krijgen. Of bijvoorbeeld bij Your look for less waar ze ook leuke badpakken hebben, naast de tankini’s.

583870_pb_01 (1)

Badpak, tankini of bikini? Wat kies jij?

testafbeelding

17 reacties op “Badpak, tankini of bikini? Wat kies jij?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *