Keuzestress: ga ik voor het mooie badpak of de kleurrijke tankini?

badkleding-livera

Over niet al te lange tijd ga ik op vakantie naar Italië. Fijn samen met mijn gezin naar het Gardameer waar ik hopelijk lekker kan genieten van de zon terwijl ik een boek lees en een oog op de kinderen houd. Uiteraard gaan we dan ook zwemmen dus mooie en goede badkleding is dan wel belangrijk. Daarom was ik ook zo blij met de uitnodiging van Livera om daar op zwemkleding – jacht te gaan. 

Badkleding shoppen bij Livera

Op mijn verjaardag mocht ik, samen met Charlotte en Monique, naar de Livera in Asten om daar een leuke bikini, badpak of tankini uit te zoeken. Rondom de feestdagen hadden we ook al een vruchtbare samenwerking gehad waarbij we twee lingerie setjes mochten uitzoeken, dus ik wist dat er ook dit keer vast iets moois bij zou zitten. Maar dat de keuze zó moeilijk zou zijn had ik niet verwacht.

tankini 2018

Geen bikini

Alhoewel je veel meer keus hebt wanneer je voor een bikini gaat was voor mij meteen al duidelijk dat dit hem niet ging worden. Mijn pogingen om af te vallen falen gigantisch dus ik voel me zeker niet goed genoeg om in zoiets onthullends te lopen. Het zijn echt niet de tijgerstrepen waar ik me voor schaam, want daar ben ik misschien zelfs trots op. Maar wel al het vet wat er zit. Het is ook niet voor niets dat ik nog steeds zo’n 20 kilo overgewicht heb, als ik de BMI moet geloven. Daarvan wil ik er uiteindelijk minimaal 10 vanaf, maar goed.. die pogingen laat ik even voor wat het is.

bikini 2018

Geen bikini dus, maar wat dan wel? Een badpak of een tankini?

Genoeg keus in badpakken en tankini’s

Gelukkig valt er naast de bikini’s nog genoeg anders te kiezen. Zo heb je tegenwoordig echt prachtige tankini’s en ook de badpakken gaan met hun tijd mee. Als eerste viel mijn oog op een badpak, maar eigenlijk had ik mezelf voorgenomen om geen badpak te kiezen. Die heb ik namelijk al eentje. Dus ik besloot om een aantal tankini’s uit te zoeken waaronder een hele mooie in petrol kleur. Dit was ook de eerste die ik aantrok en alhoewel de anderen hem allemaal geweldig vonden staan had ik toch mijn twijfels.

outfit tankini

Niet dat hij niet mooi stond, nee integendeel.. Maar hij gaf totaal geen stevigheid. De bandjes zijn puur voor de sier en met de cupmaat die ik heb is het wel prettig als hij enigszins wat ondersteunt. Na een aantal tankini’s te hebben geprobeerd met precies hetzelfde probleem besloot ik om toch eens voor de badpakken te gaan. Maar dan wilde ik er wel eentje die zeker niet saai was.. Nou die vond ik hoor!

outfit badpak

Alleen al de kleur van het badpak liet me gloeien en verder tekende hij ook heel mooi af en hij was vrij sexy. Ik voelde me zó mooi in dit badpak. En toch twijfelde ik, want eigenlijk wilde ik geen badpak plus vond ik mezelf toch iets te oud voor zo’n badpak. Gelukkig werd ik enorm goed geholpen door Hetty van Livera, want zij zag precies waar ik moeite mee had en wat ik zocht. Ze kwam met een badpak in dezelfde kleur maar dan met stippen en deze probeerde ik ook aan. Maar hierin voelde ik me helemaal niet mooi, dus weg ermee.

Ga ik nou toch voor een badpak?

De badpak bleef maar door mijn hoofd spoken, want hij was echt zo mooi en gaaf! Echter zijn badpakken helemaal niet zo handig. Wanneer je moet plassen bijvoorbeeld dan moet heel dat ding uit. Net zoals bij een jumpsuit. Mega irritant. Ook zat er in dit badpak ook weinig ondersteuning. Eigenlijk wist ik in mijn hoofd dus al dat dit hem niet ging worden.. Maar omdat ik me er zo mooi in voelde wilde ik de keuze eigenlijk niet maken. Ook had ik nog geen alternatief, dus ik bleef maar dralen om dit badpak.

Opeens kwam Hetty met een tankini aan die ik nog niet had geprobeerd en die wel meer ondersteuning zou geven. In eerste instantie leek het me helemaal niks. Maar dat dacht ik ook bij de zoektocht naar mijn trouwjurk en daarbij werd het ook de jurk die me niks leek haha. Dus ik probeerde hem toch aan.. En ja hoor! Dit was hem gewoon. Een hele fijne en kleurrijke tankini met voldoende ondersteuning. Dát moest ik hebben. Het kostte me overigens wel nog even moeite om afscheid te nemen van het badpak, maar ik weet zeker dat dit de beste en mooiste keuze is.

tankini livera met broekje

Tot en met morgen (29 april 2018) ontvang je nog 20% korting op de gehele collectie bij Livera. Deze korting geldt zowel online als in de winkels. Dus heb je ook nog nieuwe badkleding nodig of misschien lingerie? Sla dan je slag!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Natasja op 28 april 2018 om 08:55

  Oe! De struggle…! Herkenbaar! En ook als je iets super mooi vindt, maar je weet dat dit niet de beste keuze is…. ik zou er ook omheen dwalen!! Lastig is dat altijd hè?
  Maar je hebt wel een hele mooie uitgekozen!

 2. MarjonS op 28 april 2018 om 09:31

  Goede keuze gemaakt!
  Tankini is inderdaad een fijne oplossing wanneer je liever geen bikini wil.

 3. Haydée op 28 april 2018 om 12:44

  Het is zo belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt, wat je maat ook is. Ik ben blij dat je iets hebt gevonden waarin je je mooi voelt, want dat verdien je zeker! Ik ben trouwens blij dat badpakken en tankini’s terug in de mode zijn, want veel mensen voelen zich daar het beste in.

 4. Monique op 28 april 2018 om 12:59

  Ik vond deze wel meteen heel gaaf en helemaal toen je hem aanhad. Super goede keuze heb je gemaakt!

 5. Jacqueline op 29 april 2018 om 10:04

  Dat blauwe badpak is ook erg mooi zeg, snap je twijfels!
  Ik ga juist wel voor een bikini, omdat ik hierin toch vaak de meeste steun ervaar. Wel met een vintagestyle broekje die tot over mijn navel komt, is die blubberbuik toch een beetje weggestopt. ????

  • Nicole op 29 april 2018 om 10:34

   Zelfs met zo’n hoog broekje is de buik hier niet verstopt, dus vandaar de tankini haha..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje