Badkamer ideeën: dromen van een inloopdouche

Sinds ik ondernemer ben droom ik groter dan groot. Vroeger deed ik dat ook wel, maar had ik nooit het gevoel dat deze dromen uit zouden komen. Sinds ik een eigen bedrijf heb voel ik gewoon dat de dromen die ik heb ook werkelijkheid kunnen worden. En een van mijn dromen is een eigen huis met een inloopdouche en een groot bad. Ik kan mijn toekomstige badkamer dan ook helemaal voor me zien.

Badkamer ideeën

Op dit moment hebben we een kleine badkamer. Eentje met tegels die ik zelf niet heb uitgekozen en waar ik ook het liefst zo snel mogelijk in en uit ben. Groots dromen over een nieuwe en grotere badkamer is dan ook helemaal niet zo moeilijk natuurlijk. Ik vertel je graag over onze droom badkamer.

Inloopdouche

Zoals ik al aangaf zou ik heel graag een bad willen, maar zeker ook een inloopdouche. Het liefst eentje waar je van beide kanten in en uit kunt lopen. En sowieso groot genoeg om met het hele gezin in te douchen. Zo’n grote regendouche waar je lekker onder kunt staan. Ik zie het helemaal voor me. Het lijkt me wel mooi wanneer je dan een glazen douchewand hebt zodat de ruimte nog groter oogt. Plus op die manier kan ik dan ook de kinderen in de gaten houden wanneer ik onder de douche sta en zij bijvoorbeeld hun tanden poetsen.

Zie jij zo’n inloopdouche met glazen wand ook wel zitten? Kijk dan ook eens naar een inloopdouche van douche-concurrent.nl, zij hebben zoveel keus. Daar zit zeker iets bij wat bij ons past en waarschijnlijk ook wel bij jou. Kun je lekker lang douchen onder een hete straal of juist de voordelen van koud douchen ontdekken.

Groot bad

Naast een inloopdouche wil ik ook een groot bad. Vroeger toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden we een bad en dat was echt super. Ik lag er minimaal 1x per week in. Wanneer wij nu een huisje huren of een hotelkamer boeken zorg ik er ook altijd voor dat er een bad in zit. Want ik mis dat dus echt enorm.

Wel twijfel ik nog over een hoekbad of een vrijstaand bad. Het ligt natuurlijk ook aan de ruimte die je hebt. Een vrijstaand bad is erg mooi maar je moet er wel de ruimte voor hebben. Anders wordt het nog krap in in de badkamer. Een hoekbad is wat praktischer en kan ook erg mooi zijn.

Natuursteen

De badkamer zelf wil ik betegelen met natuursteen. Ik heb dat wel eens bij anderen gezien en ik blijf het mooi vinden. Je hebt verschillende kleuren natuursteen en ook verschillende soorten. Zo heb je natuursteen die ze helemaal glad gemaakt hebben, maar ook die mooi robuust zijn. Voor de wand lijkt me zo’n robuuste steen erg mooi en op de vloer dan een gladde natuursteen.

Het zal een prachtige badkamer worden, dat weet ik zeker!

1 reactie op “Badkamer ideeën: dromen van een inloopdouche

  • Wij gaan als het volgens plan verloopt in het najaar de badkamer verbouwen. De tegels hebben we al. Wij wilden juist geen gladde tegels voor de vloer, in verband met uitglijden. Ik zie best op tegen de klus eigenlijk, maar kan niet wachten op het resultaat 🙂

Reageren is niet mogelijk.