Babyshower

Gisteren zou een hele gewone zaterdag zijn…, dacht ik.
Ik zou met mijn moeder lekker in het dorp gaan winkelen en ’s middags zouden manlief en ik gewoon lekker niks doen. Ook eens lekker toch?! Tsjah dit liep toch iets anders dan gedacht…!! Om half 11 kwam mijn moeder me dus halen en gingen we naar het dorp. Daar zijn we lekker gaan winkelen, bij de Kruidvat, bij een winkel waar ze Riverdale verkopen, nog even bij de Pearl binnen gewipt om voor mama haar nieuwe brillen op te halen, de Hema hebben we gehad, zelfs de Action.. Plus we hebben nog lekker ergens gedronken.

Bijna drie uur later waren we weer bij mij thuis en zou mama nog even mee naar binnen gaan voor een kop koffie. De gordijnen waren allemaal dacht, maar dat kwam omdat manlief een dutje lag te doen op de bank. Tenminste.. dat was wat hij mij had ge-appt. Niets vreemds aan de hand dus. Totdat mn moeder de woonkamer deur open deed en ik het opeens zag *flitsen* voor mijn ogen! Lieve familie en vriendinnetjes waren er voor mijn babyshower!!

Omdat verder foto’s veel beter tot de verbeelding spreken dan woorden zal ik me verder stil houden en hier wat collages neerzetten! Kijken jullie weer mee?
Food & Aankleding

Buiktaart

Cadeaus

Belly paint

IMG_5900

IMG_5934Ik wil in ieder geval iedereen enorm bedanken voor de geweldige middag! Het was een complete verrassing en ik ben echt super verwend door jullie allemaal!! Jullie zijn heel bijzonder voor me en ik ben blij dat ik dit met jullie mocht delen!

11 reacties op “Babyshower

Reageren is niet mogelijk.