Baby’s eerste kerst | De leukste producten (+ winactie)

Al tijdens mijn eerste zwangerschap was ik al bezig met baby’s eerste kerst. Zo struinde ik Pinterest af naar de schattigste baby kerst foto’s en kocht ik een leuk kerstpakje voor Fay. Toen Fay er eenmaal was maakte ik de leukste foto’s voor op een kerstkaart, maar verder bleef het daar wel bij.

Nu ik weer een baby heb pak ik het iets grootser aan. Dat komt vooral ook omdat ik nu ook veel meer leuke dingen tegenkom voor baby’s eerste kerst. Leuke outfits, dingen voor in de kerstboom, boekjes, noem maar op..

De leukste producten voor baby’s eerste kerst

Als ik aan producten denk voor kerst dan is het eerste wat in me opkomt natuurlijk een kerstbal. Je kunt tegenwoordig op veel plekken leuke “baby’s first Christmas” ballen kopen, ik heb ze zelfs bij de Action gezien. Maar wil je iets specialers dan is de Sophie de Giraf Kerstmis set wel erg leuk voor onder de boom. Daar zitten namelijk twee leuke kerstballen in plus Sophie de Giraf zelf. En ik kan je vertellen… Sophietje is echt een succes bij baby’s!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Sophie de giraf kerstmis set

Je kunt deze leuke set onder andere bij bol.com kopen.

Wil je wel iets in de boom hangen maar ga je liever voor iets van hout in plaats van ballen dan heb ik nog een hele leuke tip voor je. Bij Wood & Words maken ze echt de meest leuke, mooie en gepersonaliseerde kersthangers! Zo liet ik er eentje maken voor Milo met Milo, My first Christmas 2017. Maar ik liet ook nog een aantal hangers voor onszelf maken. Een engeltje met Fay erop, een kerstbal met Nicole ♥ Bart en nog een andere kersthanger met Milo voor volgend jaar.

Baby's eerste kerst | De leukste productenBaby's eerste kerst | De leukste producten

Omdat het ook een ontzettend leuk cadeau is liet ik ook nog twee hangers maken voor onze kleine nichtjes. Ik weet zeker dat mijn schoonzusje er blij mee zal zijn. Dit weekend wordt de boom opgezet, ik kan niet wachten om ze erin te hangen!

De leukste outfits voor baby’s eerste kerst

Daarnaast ben ik ook een sucker voor kleding, baby- en kinderkleding in ieder geval. En als ik dan een goed excuus heb om weer nieuwe kleding te shoppen dan grijp ik die kans met beide handen aan. Zo is kerst een erg goed excuus. En maar goed ook want ze hebben veel te leuke dingen voor baby’s. Zo kocht ik bij de Hema, Primark, Prenatal en Zeeman hele leuke jumpsuits, shirtjes, broekjes, truitjes en rompertjes voor Milo.

Wat ik zelf ook echt geweldig vind zijn stropdasjes en strikjes bij baby’s en eigenlijk bij jongens in het algemeen. Het staat zo lekker wijs! Niet voor niets dat ik dus zelf ook al voor Milo een witte blouse met zwart strikje kocht en een blouse met stropdasje. Echt ik kon niet wachten tot ik het hem aan kon doen, dus je snapt dat ik stond te popelen om het hem aan te treken voor de foto.

We Love Ties

In mijn zoektocht naar een leuk strikje en stropdassen voor onze kleine man kwam ik een winkel tegen die op een steenworp afstand van ons huis ligt. Namelijk We Love Ties. Zij hebben niet alleen een enorm groot aanbod aan accessoires voor heren (zoals stropdassen, manchetknopen, dasspelden, strikken, enzovoort), maar verkopen ook damesstrikken, sjaals en natuurlijk ook kinderstropdassen en -strikken.

baby's eerste kerst

Als je even een kijkje neemt zie je dat er echt super veel leuke items bij zitten. Het fijne aan strikjes en stropdassen is ook dat ze verstelbaar zijn en je er bij elke feestdag of speciale gelegenheid er weer gebruik van kunt maken. Super schattig toch?

Winactie

Wil jij jouw zoontje of dochter ook graag in een vlinderstrikje of in kinderstropdas zien met de feestdagen? Doe dan mee met deze winactie! Je maakt namelijk kans op een vlinderstrikje of stropdas naar keuze. Deze mag je zelf uitzoeken op de website van We Love Ties.

Om mee te doen wil ik je vragen om een reactie hieronder of op Facebook achter te laten. Een extra winkans maak je door iemand te taggen op mijn Facebookpagina.

4 reacties op “Baby’s eerste kerst | De leukste producten (+ winactie)

Reageren is niet mogelijk.