Het uitzoeken van de babymeubels

Al een aantal keer waren mijn man en ik in babyzaken geweest om rond te neuzen. Zo keken we naar kinderwagens, naar schattige kleertjes, boxen,  speelgoed en uiteraard ook naar babykamers. We konden heel goed benoemen wat we nu NIET mooi vonden qua babymeubels, maar als het erop aankwam wat we nu écht heel mooi vonden, dan stond er maar weinig tussen. Af en toe vonden we een babykamertje wel mooi, maar ‘wel mooi’ is niet goed genoeg.

Aangezien er vaak toch wel wat levertijd op de meubeltjes zit en we ruim op tijd het kamertje sowieso af wilden hebben besloten we om samen met mijn ouders naar Babydump te gaan. Daar hadden we al wel een kamertje gezien die we ‘wel mooi’ vonden maar misschien vonden we hem nu wel ‘helemaal geweldig’. Nadat we een hele ronde hadden gelopen kwamen we toch weer terug aan het begin waar een kamertje stond die ik het mooiste vond van alle kamertjes daar. Eigenlijk hadden we al bijna het besluit genomen over het kamertje tot mijn vader ons er opeens op wees dat je ook nog naar boven kon en daar misschien ook nog wel kamertjes waren.

Eenmaal boven bleek dat er nog best veel kamertjes waren en de volgende rond kon beginnen. We zouden eerst rechts beginnen en alleen daar kijken en zo verder gaan naar de linkerkant. Maar plots zag ik hem. In mijn ooghoek. Aan de linkerkant. Ik mocht eigenlijk niet kijken, maar het leek wel of het kamertje me riep. Ik wist niet hoe snel ik langs de andere kamertjes moest lopen om zo aan de linkerkant te belanden en dit kamertje van dichtbij kon bewonderen!!

Geen enkele andere kamer kon me meer boeien, ook dat ene ‘wel mooie’ kamertje van beneden niet, want dit was hem. Dit was het kamertje van ons meisje. Heerlijk romantisch, nét een beetje anders en geweldig goed te combineren. Gelukkig viel hij ook in de smaak bij mijn man, dat zou toch wat geweest zijn haha. En ook mijn ouders vonden hem erg mooi! Gelukkig maar…. een familie met dezelfde smaak. De vrouw van de Babydump werd erbij gehaald en samen met haar hebben we eigenlijk alles uitgezocht. Tussendoor werden we nog verwend met broodjes kaas/ham en koffie/thee en ze gaf werkelijk overal super fijn advies over als we vragen hadden. Een geweldige service dus wat ik ook enorm belangrijk vind.

In januari 2014 worden alle spulletjes geleverd bij ons in De Hei. De levering is gratis en er zit een geweldige garantie op. In januari zullen jullie hem dus ook te zien krijgen, als het kamertje echt af is. Want dat vind ik veel mooier, de meubeltjes in het kamertje waar ze horen. En niet op een foto in een catalogus.

Ps. de foto’s die op deze blog te vinden zijn van een babykamer zijn in ieder geval NIET de babykamer die wij willen/krijgen.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jess op 12 november 2013 om 12:05

  Lastig he! Ik heb ook zoveel gezien en uiteindelijk komen de spullen gewoon bij Ikea vandaan. Wij hebben een schuine wand en we hadden nog zo’n vakkenkast waar alles bij moest matchen. Ons wiegje was trouwens wel van de Baby Dump. Heerlijk om dat allemaal uit te zoeken. Ben benieuwd naar jullie kamertje! Geniet ervan! X

 2. Insoon op 12 november 2013 om 13:51

  Super dat jullie zijn geslaagd voor een babykamer!!

 3. iliveformydreams op 12 november 2013 om 14:16

  Lijkt me super lastig en ben super benieuwd wart het kamertje uiteindelijk gaat worden!

 4. Tamara op 12 november 2013 om 23:19

  Bij ons heeft het ook even geduurd en is gister alles binnen gekomen. Ik ben nu heel benieuwd voor welke jullie gekozen hebben 😉

 5. liefmeisje1988 op 14 november 2013 om 18:19

  Wat fijn dat jullie iets hebben gevonden naar jullie smaak.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje