Babykamer roomtour (jongen) | video + foto’s

De babykamer is (eindelijk) zo goed als klaar! Vooruit, er zijn nog wat details die moeten gebeuren, maar dat kan ook nog als de baby er is. Zo hebben we nog niet echt dekentjes en lakentjes voor het ledikant. Maar de baby komt de eerste maanden toch in een co sleeper te liggen bij ons op de kamer. Verder ontbreekt er nog een kussentje en wil ik nog muurstickers plakken. Maar dat zijn kleinigheden. 

De babykamer roomtour werd toch nog vrij vaak aan me gevraagd en omdat ik een nieuwe camera heb besloot ik om het ook maar direct te filmen. Mocht je echter niet van de filmpjes zijn, scroll gerust door want ik heb uiteraard ook wat foto’s gemaakt!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wil je meer filmpjes zien in de toekomst of zien wat ik al allemaal gemaakt heb, abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Babykamer roomtour in foto’s

De babykamer was eerst de kamer van Fay. Zij heeft er ook als baby geslapen en later ook in haar grote bed. Echter is ze rond haar verjaardag ‘verhuist’ naar een andere (grotere) kamer. Zij heeft nu dus een echt grote meisjeskamer. Mochten jullie daarvan ook een roomtour willen zien, let me know!

De kleuren van de muren die jullie zien zijn niet veranderd. Turquoise is een vrij neutrale kleur die ik voor onze dochter erg leuk vond maar ook nu voor onze zoon. Echter heb ik bij Fay de kamer gestyled met fuchsia erbij en koos ik er nu voor om vooral mint, turquoise, donkergrijs en zwart te gebruiken. Ook de meubeltjes (Baby-Dump) zijn nog van Fay geweest. Ze zijn nog super mooi en ook voor zowel jongen als meisje te gebruiken.

Er hangen momenteel geen gordijnen voor het raam. We hebben namelijk rolluiken boven en bij Fay werkte dat prima. De gordijnen waren vooral stofnesten dus werden al snel weggehaald. Het kan zijn dat we dus nog iets van rolgordijnen neer hangen, maar het kan ook zijn dat we het zo laten. Verder staat er dus een schommelstoel, hier willen we nog een donkergrijs kussentje voor hebben.

En je ziet een gave loopauto. Deze kreeg ik tijdens mijn babyshower van mijn lieve familie/vrienden. Ik ben hier echt super blij mee! Dus nogmaals bedankt lieverds..

Dan de kant met de commode (sorry die staat dus niet goed op de foto, zul je toch het filmpje moeten kijken haha). We hadden eigenlijk een andere wandplank voor erboven, maar ik vond deze stoerder en praktischer. Ook het plankentrapje hadden we al bij Fay maar gebruikten we eigenlijk niet. Nu kan hij fijn dienen als opbergplek. Zo wil ik er luiers neerzetten, de doekjes, wellicht wat hydrofieldoeken en washandjes. Dan kan ik overal meteen bij zonder eerst lades open te trekken.

Aah kijk, toch een betere foto van de commode. Heb je toch geluk. Ik vind het zelf echt super gezellig ogen zo. Echt een kamertje voor een stoer jongetje, waarbij kleur toch wel de overhand heeft. Ondanks dat ik het wel zo strak mogelijk heb proberen te houden.

Op dit moment is dit eigenlijk de enigste wandversiering. Afgezien van een grote poster die nog geen plek heeft gevonden. Maar ik wil ook nog muurstickers plakken ergens. Echter weet ik nog niet zo goed welke en ook niet waar. Ik vermoed toch boven de commode, omdat die slingers die er nu hangen niet bepaald handig zijn met een baby die overal naar grijpt.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vindt!

17 reacties op “Babykamer roomtour (jongen) | video + foto’s

Reageren is niet mogelijk.