Babykamer roomtour (jongen) | video + foto’s

IMG_0070

De babykamer is (eindelijk) zo goed als klaar! Vooruit, er zijn nog wat details die moeten gebeuren, maar dat kan ook nog als de baby er is. Zo hebben we nog niet echt dekentjes en lakentjes voor het ledikant. Maar de baby komt de eerste maanden toch in een co sleeper te liggen bij ons op de kamer. Verder ontbreekt er nog een kussentje en wil ik nog muurstickers plakken. Maar dat zijn kleinigheden. 

De babykamer roomtour werd toch nog vrij vaak aan me gevraagd en omdat ik een nieuwe camera heb besloot ik om het ook maar direct te filmen. Mocht je echter niet van de filmpjes zijn, scroll gerust door want ik heb uiteraard ook wat foto’s gemaakt!

Wil je meer filmpjes zien in de toekomst of zien wat ik al allemaal gemaakt heb, abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Babykamer roomtour in foto’s

De babykamer was eerst de kamer van Fay. Zij heeft er ook als baby geslapen en later ook in haar grote bed. Echter is ze rond haar verjaardag ‘verhuist’ naar een andere (grotere) kamer. Zij heeft nu dus een echt grote meisjeskamer. Mochten jullie daarvan ook een roomtour willen zien, let me know!

De kleuren van de muren die jullie zien zijn niet veranderd. Turquoise is een vrij neutrale kleur die ik voor onze dochter erg leuk vond maar ook nu voor onze zoon. Echter heb ik bij Fay de kamer gestyled met fuchsia erbij en koos ik er nu voor om vooral mint, turquoise, donkergrijs en zwart te gebruiken. Ook de meubeltjes (Baby-Dump) zijn nog van Fay geweest. Ze zijn nog super mooi en ook voor zowel jongen als meisje te gebruiken.

Er hangen momenteel geen gordijnen voor het raam. We hebben namelijk rolluiken boven en bij Fay werkte dat prima. De gordijnen waren vooral stofnesten dus werden al snel weggehaald. Het kan zijn dat we dus nog iets van rolgordijnen neer hangen, maar het kan ook zijn dat we het zo laten. Verder staat er dus een schommelstoel, hier willen we nog een donkergrijs kussentje voor hebben.

En je ziet een gave loopauto. Deze kreeg ik tijdens mijn babyshower van mijn lieve familie/vrienden. Ik ben hier echt super blij mee! Dus nogmaals bedankt lieverds..

Dan de kant met de commode (sorry die staat dus niet goed op de foto, zul je toch het filmpje moeten kijken haha). We hadden eigenlijk een andere wandplank voor erboven, maar ik vond deze stoerder en praktischer. Ook het plankentrapje hadden we al bij Fay maar gebruikten we eigenlijk niet. Nu kan hij fijn dienen als opbergplek. Zo wil ik er luiers neerzetten, de doekjes, wellicht wat hydrofieldoeken en washandjes. Dan kan ik overal meteen bij zonder eerst lades open te trekken.

Aah kijk, toch een betere foto van de commode. Heb je toch geluk. Ik vind het zelf echt super gezellig ogen zo. Echt een kamertje voor een stoer jongetje, waarbij kleur toch wel de overhand heeft. Ondanks dat ik het wel zo strak mogelijk heb proberen te houden.

Op dit moment is dit eigenlijk de enigste wandversiering. Afgezien van een grote poster die nog geen plek heeft gevonden. Maar ik wil ook nog muurstickers plakken ergens. Echter weet ik nog niet zo goed welke en ook niet waar. Ik vermoed toch boven de commode, omdat die slingers die er nu hangen niet bepaald handig zijn met een baby die overal naar grijpt.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vindt!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

17 reacties

 1. Marije op 29 mei 2017 om 06:50

  Wat een toffe jongenskamer is het geworden! Fijn dat je de spullen van Fay kon her gebruiken.

 2. Nicole op 29 mei 2017 om 07:38

  Ziet er heel tof uit! Mooie kleur blauw en die Loopauto is fantastisch!

 3. Nicole op 29 mei 2017 om 07:42

  Wat een super leuke kamer! En een hele gave kleur! Kvind die trap naast de commode heel erg leuk!

 4. Maaike op 29 mei 2017 om 08:21

  Wat een leuk en vrolijk kamertje! Ik hou van die kleur!

 5. Charlotte op 29 mei 2017 om 08:38

  Wat een leuke kamer! Hele gave kleur op de muur! Daar gaat jullie moppie vast lekker in slapen 🙂

 6. Joyce op 29 mei 2017 om 08:50

  Toffe kamer zeg!!

 7. Joyce op 29 mei 2017 om 09:20

  Dat ziet er uit als een hele toffe jongenskamer! Binnenkort kun je daar echt je kleine vent gaan verschonen, heerlijk!

 8. Marguerita op 29 mei 2017 om 09:25

  Heel erg leuk ingericht, mooi met dat turquoise. Ik zou ook de slinger naast het bedje, aan de gordijnrails verplaatsen als je zoontje geboren is. Je moet er niet aan denken dat hij dat te pakken krijgt en per ongeluk om zijn lijfje draait. Tweede kinderen zijn op de een of andere manier veel ondernemender dan de oudste, die van mij haalt nog steeds de gekste dingen uit wat ik zelf vooraf nooit bedacht had…

 9. Janske op 29 mei 2017 om 09:49

  Het is super mooi geworden Nicole! Wat een bofkontje!

 10. Mirjam op 29 mei 2017 om 10:01

  Wat een mooi kamertje! Die auto is echt geweldig 🙂

 11. simpel, met een snufje liefde op 29 mei 2017 om 11:02

  Wat een prachtig kamertje!

 12. Lisette op 29 mei 2017 om 13:05

  Wat een mooi kamertje! Het hoekje zo bij de commode is erg leuk.

 13. Marieke op 29 mei 2017 om 13:41

  Supergaaf kamertje zeg!! Echt heel erg leuk! En die loopauto <3

 14. Kreanimo op 29 mei 2017 om 21:36

  Leuk zeg. Mooie kleurtjes.
  Wat vervelend van die muren.

 15. Fleur op 30 mei 2017 om 00:20

  Wat een mooie kamer en lekker dat hij nu ook helemaal af is! Ik kan me voorstellen dat je graag dat bedje gevuld ziet

 16. Maaike op 30 mei 2017 om 13:41

  Echt heel mooi geworden! Stoer maar ook lieflijk, het is immers een babykamer. Echt leuk gedaan!

 17. Roelina op 31 mei 2017 om 12:23

  Wat een heerlijk kamertje… die wandtrap is idd een goed en stoer alternatief voor een plankje, super leuk bedacht.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje