De babyfoto en meer..

babyfoto PSVIn eerste instantie wilde ik vandaag foto’s delen van de babyfoto bij PSV die we onlangs hebben gehad. Dat is eigenlijk een hele ochtend vol leuke “activiteiten” voor de ouders en baby bij onze voetbalclub PSV. Met als hoogtepunt natuurlijk de gezamenlijke babyfoto. Echter kwam ik tijdens het uitzoeken nog zoveel meer leuke foto’s tegen dat ik besloot naast die foto’s ook nog wat anderen te laten zien.

Vandaar de titel “babyfoto en meer..”!

De babyfoto

babyfoto 1babyfotoDeze papa en mama waren natuurlijk helemaal trots op de kleine PSV fan. En trots dat ze aan hun kleine meid precies de plek konden aanwijzen waar papa en mama getrouwd zijn. Beter nog, we hebben op dezelfde plek gestaan! Dat voelde toch ook wel weer speciaal hoor, ondanks dat er nog 299 anderen waren met hun kleine.. FOTOLIJST_PhoxyBabyfoto_bewerkbaar_DK

Bol AlgemeenBol Algemeen
En meer…

en meerLekker in het gras liggen kijkend naar de wereld om je heen. Dat doe ik heel erg graag, maar deze kleine meid ook. Ze is zo nieuwsgierig.. Deze foto is er eentje uit een reeks van foto’s die ik van haar gemaakt heb toen. Ik experimenteerde met mijn 50mm camera en dan is zij het mooiste modelletje!en meer 3De hond is haar beste vriend en zij zijn beste vriendin. Ook niet zo gek op dit moment want haar handjes zitten regelmatig onder het eten! Dit was overigens de eerste keer dat ze in de stoel zat en we hadden toen nog geen goed kussentje. en meer 2Dit was na het bad. Je ziet het hier niet omdat ik de foto gecropt heb, maar ze had een badcape op/om en was aan het genieten van een heerlijke massage. Is het geen dropje? en meer 1Papa is haar grote vriend. Hij doet vaak gek, maar ze kunnen beide ook uren naar elkaar kijken. Fay ontdekt hier haar grote held met haar handjes. Ze ging heel voorzichtig over zijn hele gezicht, super geconcentreerd. Echt enorm lief om te zien!

Dit waren de foto’s alweer. Ik heb nog véél meer foto’s maar kan ze natuurlijk niet allemaal laten zien!
Welke is je favoriet?

10 reacties op “De babyfoto en meer..

Reageren is niet mogelijk.