De babyfoto en meer..

babyfoto-1

babyfoto PSVIn eerste instantie wilde ik vandaag foto’s delen van de babyfoto bij PSV die we onlangs hebben gehad. Dat is eigenlijk een hele ochtend vol leuke “activiteiten” voor de ouders en baby bij onze voetbalclub PSV. Met als hoogtepunt natuurlijk de gezamenlijke babyfoto. Echter kwam ik tijdens het uitzoeken nog zoveel meer leuke foto’s tegen dat ik besloot naast die foto’s ook nog wat anderen te laten zien.

Vandaar de titel “babyfoto en meer..”!

De babyfoto

babyfoto 1babyfotoDeze papa en mama waren natuurlijk helemaal trots op de kleine PSV fan. En trots dat ze aan hun kleine meid precies de plek konden aanwijzen waar papa en mama getrouwd zijn. Beter nog, we hebben op dezelfde plek gestaan! Dat voelde toch ook wel weer speciaal hoor, ondanks dat er nog 299 anderen waren met hun kleine.. FOTOLIJST_PhoxyBabyfoto_bewerkbaar_DK

En meer…

en meerLekker in het gras liggen kijkend naar de wereld om je heen. Dat doe ik heel erg graag, maar deze kleine meid ook. Ze is zo nieuwsgierig.. Deze foto is er eentje uit een reeks van foto’s die ik van haar gemaakt heb toen. Ik experimenteerde met mijn 50mm camera en dan is zij het mooiste modelletje!en meer 3De hond is haar beste vriend en zij zijn beste vriendin. Ook niet zo gek op dit moment want haar handjes zitten regelmatig onder het eten! Dit was overigens de eerste keer dat ze in de stoel zat en we hadden toen nog geen goed kussentje. en meer 2Dit was na het bad. Je ziet het hier niet omdat ik de foto gecropt heb, maar ze had een badcape op/om en was aan het genieten van een heerlijke massage. Is het geen dropje? en meer 1Papa is haar grote vriend. Hij doet vaak gek, maar ze kunnen beide ook uren naar elkaar kijken. Fay ontdekt hier haar grote held met haar handjes. Ze ging heel voorzichtig over zijn hele gezicht, super geconcentreerd. Echt enorm lief om te zien!

Dit waren de foto’s alweer. Ik heb nog véél meer foto’s maar kan ze natuurlijk niet allemaal laten zien!
Welke is je favoriet?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Petra op 5 september 2014 om 07:33

  Ik ga voor de laatste 2. En dat heeft niets met PSV te maken 😉 maar ik vind de emotie in deze 2 foto’s erg mooi naar voor komen. Op de eerste zie je echt een heel ontspannen meisje. En de 2de is mooi vanwege de liefde tussen vader en dochter.

  • Bernie Adelaars op 5 september 2014 om 10:04

   Mijn favo zijn ook de twee laatste. De daarbij de laatste geweldig. Ben r trots op

 2. Nicky op 5 september 2014 om 10:14

  Nu al een psv- fan 🙂 De 2 foto’s met papa vind ik heel lief!

 3. Vlijtig Liesje op 5 september 2014 om 11:53

  Die met haar vader! Hoewel ik die met de hond ook erg leuk vind.

 4. Miranda op 5 september 2014 om 12:01

  aah die met de hond…zo lief om te zien! Ik vind de psv foto’s ook heel leuk. Tof voor later lijkt me!

 5. Tamara op 5 september 2014 om 15:58

  Leuk! Even pronken 😉

 6. Monique op 5 september 2014 om 21:46

  Aapje die foto in het gras is mooi! Ze kijkt zo dromerig. Je ziet gewoon dat ze geniet!

 7. Loontjepower op 5 september 2014 om 21:54

  Die met de hond! Zooi lief! En de foto’s die gemaakt zijn bij babyfoto zijn ookal zo leuk!

 8. Rory op 6 september 2014 om 15:21

  De foto (close up) in het gras! Zo mooi…

 9. Sas op 7 september 2014 om 20:40

  Die laatste foto, zo lief<3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje