Babyboom in Blogland update #1

Kun je het je nog herinneren? Drie maanden geleden plaatste ik een artikel genaamd “Babyboom in Blogland“. Het leek me leuk om daar een blog aan te wijden omdat er op dat moment opeens 3 dames op dezelfde dag aankondigden dat ze zwanger waren. Het kostte me best wat werk, maar ik vond het enorm leuk om te doen plus… Schijnbaar vonden meer mensen het leuk om te lezen! Naderhand kreeg ik regelmatig de vraag of er nog een vervolg zou komen en dat leek me een goed plan. Dus tadaaaaa, bij deze de update!

Foto van Jesse, zoontje van Milou (Louleeft)
Foto van Jesse, zoontje van Milou (Louleeft)

Als eerste zal ik even bekend maken van welke blogger ik nu wist dat ze zwanger was. Want OMG niet te geloven hoevaak mij wel niet gevraagd werd wie de blogger in kwestie was. En ze maakte het dus ook nog eens vrij laat openbaar, nou ja later dan gemiddeld. Maar inmiddels weet ze ook al wat het wordt en laat ze ons (ja mij ook!) daar weer over in spanning. Degene over wie ik het heb is Cindy van Sunshinecin!

Maar goed, laten we eens gaan kijken naar de bloggers die de vorige keer in het laatste trimester zaten. Wie is er al van bevallen en wie loopt er nu met een wel hele dikke buik rond?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Bevallen

12270545_10153133500532027_1832926054_n
Angela met lieve Jim Nelson

Angela van Great Body & Skin is op 14 september bevallen van een zoon: Jim. Ik vind het echt een geweldige naam, een andere blogvriendin van me heeft haar tweede zoontje ook zo genoemd! Een populaire naam dus ook, maar met recht een populaire naam.

Rosanne van Life by Rosie was ook in verwachting van een jongetje en is op 27 september (ja op haar uitgerekende datum!) bevallen van haar zoontje Flynn.

Milou van Louleeft is een dag later, op 28 september, bevallen van haar zoontje Jesse. Ze geniet enorm van hem, maar vindt het ook wel weer fijn om aan het werk te kunnen. Heel begrijpelijk!

Jessica van Powered by Flowers beviel op 2 oktober van haar dochtertje Ellie. Ellie is nu al enorm fotogeniek dus als je graag wat babyspam ziet, ga dan zeker even naar haar blog.

Schermafbeelding 2015-11-18 om 18.20.34
Het prachtige kindje van Bibian

Bibian, de ene helft van Little Wonder World, heeft een prachtig meisje genaamd Novelle op de wereld gezet op 4 november.

Willemijn van 2WMN is ook bevallen en wel op 12 november van haar zoontje Jelle. Ik heb echt een traantje gelaten bij de video ‘hallo lieve jelle’, echt zo gaaf om te zien en ik ben helemaal niet van de vlogs kijken eigenlijk haha.

En dan Minke, dit is echt een grappig verhaal vanuit mijn kant tenminste. Ik had dit artikel al een paar weken terug half geschreven en Minke had ik bij het derde trimester gezet. Ik had verder niets meegekregen dus ging er vanuit dat ze nog zwanger was, totdat ik een foto wilde zoeken en zo erachter kwam dat ze dus gewoon al bevallen is. Net zoals Willemijn op 12 november! Ze heeft een tweede dochtertje gekregen genaamd Nola.

Alle bevallen dames: gefeliciteerd!

Derde trimester

Marije van Mums the word is de zwangere dame die me tot aan vrijdag toe het meest in spanning heeft gehouden. Zal ze voor publicatiedatum nog bevallen? Moet ik last minute nog iets aanpassen of zal ze toch bij het derde trimester kunnen blijven staan? Haar uitrekendatum is namelijk 17 november en deze blog komt op 20 november online!

Nanka van Ouderwijsheid is uitgerekend op 12-12, momenteel is ze dus ruim 35 weken zwanger. Ze is behoorlijk aan het aftellen want met haar astma is het best lastig zo die laatste loodjes.

En dan Lonneke van Bringing Happiness , momenteel is de happiness ver te zoeken wat betreft haar zwangerschap. Ze heeft zwangerschapsdiabetes en dit gaat echt niet zo lekker. Ze kijkt dus erg uit naar het moment dat haar kindje geboren is, niet alleen omdat elke zwangere vrouw dat heeft, maar ook omdat ze dan hopelijk af is van de diabetes. Ze is nu 32 weken dus nog eventjes te gaan!

Amanda van Kiddowz komt net kijken in het derde trimester, ze is eind januari uitgerekend van haar tweede zoontje en alles gaat eigenlijk wel goed! Ze heeft wel rugklachten en is snel moe, maar ach dat hoort erbij zoals ze zelf zegt.

Collage 2
Mijn eigen buik tijdens de zwangerschap van Fay

Tweede trimester

En dan de dames die de vorige keer tegelijk aankondigden zwanger te zijn. Benieuwd hoe het met ze gaat?

Kelly van Kellycaresse heeft al een dochtertje genaamd Lana en krijgt er weer een meisje bij. Ze is momenteel 26 weken zwanger en had het afgelopen periode even zwaar. Ze heeft sowieso diabetes en tijdens een zwangerschap is dit nog moeilijker onder controle te houden door alle hormonen. Verder geniet ze wel enorm en zijn ze flink bezig met de kamer van Lana en de babykamer.

Elise Joanne is natuurlijk meer een beautyblogger, maar mag van Ouders van nu video updates maken die echt enorm leuk zijn om te zien. Dat is ook wat ik het liefste bekijk bij Elise Joanne, de video’s! Ze is overigens zwanger van een zoontje en heeft een heel lijstje die ze af wil werken voordat hij er is.

Andrea van Trendymommy heeft net zoals Kelly al een dochtertje, echter is zij al ietsjes ouder, en krijgt er nog een meisje bij! Haar dochtertje heeft dit op een hele schattige manier bekend gemaakt in een filmpje. Ze voelt zich overigens kiplekker en geniet enorm van deze tweede zwangerschap!

Nieuw

En als laatste een aantal zwangere bloggers die inmiddels wel in het tweede trimester zitten maar de vorige keer nog niet zwanger waren of waarvan we het nog niet wisten! Ik houd dit stukje wat korter aangezien het anders echt een te lange blog wordt (is hij nu al!).

Milou van Thuis bij Milou is zwanger van een zoontje en 1 maart uitgerekend.

Milou van Lifestylelou zit ook net in het tweede trimester, krijgt ook een zoontje en is heerlijk met de kinderkamer bezig.

Dina van Dinasty is ook zwanger, wauw dit nieuws verraste me enorm maar wel echt heel erg leuk!

Kimberley van Storiesandforever heeft al twee pracht kinderen en is nu zwanger van de derde.

Astrid is het gezicht achter Coole ouders en is zwanger van haar 3e kindje.

Tineke van Mysupersweetlife is zwanger van haar eerste kindje

Viviènne van Myfoodforthought is alweer 6 maanden zwanger.

Yvette van Vettt.nl is alweer toe aan de laatste loodjes, ze is 32 weken zwanger.

Betty van Bettyblogt heeft al een zoontje Nim en is nu zwanger van de tweede.

Neelke van The dutch chronicles blogt nog niet zo lang, maar is ook alweer 28 weken zwanger.

Een hele klus

Zo dit was echt een hele klus en er komen steeds meer bloggers bij lijkt wel! Ook bloggers die nu pas onder mijn aandacht komen bijvoorbeeld. Ik weet niet of ik nog een volgende keer eenzelfde update ga doen, maar wellicht op een andere manier…

Volg jij een van de bevallen/zwangere dames?

30 reacties op “Babyboom in Blogland update #1

Reageren is niet mogelijk.