Babyboom in Blogland update #1

baby-256857_1280

Kun je het je nog herinneren? Drie maanden geleden plaatste ik een artikel genaamd “Babyboom in Blogland“. Het leek me leuk om daar een blog aan te wijden omdat er op dat moment opeens 3 dames op dezelfde dag aankondigden dat ze zwanger waren. Het kostte me best wat werk, maar ik vond het enorm leuk om te doen plus… Schijnbaar vonden meer mensen het leuk om te lezen! Naderhand kreeg ik regelmatig de vraag of er nog een vervolg zou komen en dat leek me een goed plan. Dus tadaaaaa, bij deze de update!

Foto van Jesse, zoontje van Milou (Louleeft)

Foto van Jesse, zoontje van Milou (Louleeft)

Als eerste zal ik even bekend maken van welke blogger ik nu wist dat ze zwanger was. Want OMG niet te geloven hoevaak mij wel niet gevraagd werd wie de blogger in kwestie was. En ze maakte het dus ook nog eens vrij laat openbaar, nou ja later dan gemiddeld. Maar inmiddels weet ze ook al wat het wordt en laat ze ons (ja mij ook!) daar weer over in spanning. Degene over wie ik het heb is Cindy van Sunshinecin!

Maar goed, laten we eens gaan kijken naar de bloggers die de vorige keer in het laatste trimester zaten. Wie is er al van bevallen en wie loopt er nu met een wel hele dikke buik rond?

Bevallen

12270545_10153133500532027_1832926054_n

Angela met lieve Jim Nelson

Angela van Great Body & Skin is op 14 september bevallen van een zoon: Jim. Ik vind het echt een geweldige naam, een andere blogvriendin van me heeft haar tweede zoontje ook zo genoemd! Een populaire naam dus ook, maar met recht een populaire naam.

Rosanne van Life by Rosie was ook in verwachting van een jongetje en is op 27 september (ja op haar uitgerekende datum!) bevallen van haar zoontje Flynn.

Milou van Louleeft is een dag later, op 28 september, bevallen van haar zoontje Jesse. Ze geniet enorm van hem, maar vindt het ook wel weer fijn om aan het werk te kunnen. Heel begrijpelijk!

Jessica van Powered by Flowers beviel op 2 oktober van haar dochtertje Ellie. Ellie is nu al enorm fotogeniek dus als je graag wat babyspam ziet, ga dan zeker even naar haar blog.

Schermafbeelding 2015-11-18 om 18.20.34

Het prachtige kindje van Bibian

Bibian, de ene helft van Little Wonder World, heeft een prachtig meisje genaamd Novelle op de wereld gezet op 4 november.

Willemijn van 2WMN is ook bevallen en wel op 12 november van haar zoontje Jelle. Ik heb echt een traantje gelaten bij de video ‘hallo lieve jelle‘, echt zo gaaf om te zien en ik ben helemaal niet van de vlogs kijken eigenlijk haha.

En dan Minke, dit is echt een grappig verhaal vanuit mijn kant tenminste. Ik had dit artikel al een paar weken terug half geschreven en Minke had ik bij het derde trimester gezet. Ik had verder niets meegekregen dus ging er vanuit dat ze nog zwanger was, totdat ik een foto wilde zoeken en zo erachter kwam dat ze dus gewoon al bevallen is. Net zoals Willemijn op 12 november! Ze heeft een tweede dochtertje gekregen genaamd Nola.

Alle bevallen dames: gefeliciteerd!

Derde trimester

Marije van Mums the word is de zwangere dame die me tot aan vrijdag toe het meest in spanning heeft gehouden. Zal ze voor publicatiedatum nog bevallen? Moet ik last minute nog iets aanpassen of zal ze toch bij het derde trimester kunnen blijven staan? Haar uitrekendatum is namelijk 17 november en deze blog komt op 20 november online!

Nanka van Ouderwijsheid is uitgerekend op 12-12, momenteel is ze dus ruim 35 weken zwanger. Ze is behoorlijk aan het aftellen want met haar astma is het best lastig zo die laatste loodjes.

En dan Lonneke van Bringing Happiness , momenteel is de happiness ver te zoeken wat betreft haar zwangerschap. Ze heeft zwangerschapsdiabetes en dit gaat echt niet zo lekker. Ze kijkt dus erg uit naar het moment dat haar kindje geboren is, niet alleen omdat elke zwangere vrouw dat heeft, maar ook omdat ze dan hopelijk af is van de diabetes. Ze is nu 32 weken dus nog eventjes te gaan!

Amanda van Kiddowz komt net kijken in het derde trimester, ze is eind januari uitgerekend van haar tweede zoontje en alles gaat eigenlijk wel goed! Ze heeft wel rugklachten en is snel moe, maar ach dat hoort erbij zoals ze zelf zegt.

Collage 2

Mijn eigen buik tijdens de zwangerschap van Fay

Tweede trimester

En dan de dames die de vorige keer tegelijk aankondigden zwanger te zijn. Benieuwd hoe het met ze gaat?

Kelly van Kellycaresse heeft al een dochtertje genaamd Lana en krijgt er weer een meisje bij. Ze is momenteel 26 weken zwanger en had het afgelopen periode even zwaar. Ze heeft sowieso diabetes en tijdens een zwangerschap is dit nog moeilijker onder controle te houden door alle hormonen. Verder geniet ze wel enorm en zijn ze flink bezig met de kamer van Lana en de babykamer.

Elise Joanne is natuurlijk meer een beautyblogger, maar mag van Ouders van nu video updates maken die echt enorm leuk zijn om te zien. Dat is ook wat ik het liefste bekijk bij Elise Joanne, de video’s! Ze is overigens zwanger van een zoontje en heeft een heel lijstje die ze af wil werken voordat hij er is.

Andrea van Trendymommy heeft net zoals Kelly al een dochtertje, echter is zij al ietsjes ouder, en krijgt er nog een meisje bij! Haar dochtertje heeft dit op een hele schattige manier bekend gemaakt in een filmpje. Ze voelt zich overigens kiplekker en geniet enorm van deze tweede zwangerschap!

Nieuw

En als laatste een aantal zwangere bloggers die inmiddels wel in het tweede trimester zitten maar de vorige keer nog niet zwanger waren of waarvan we het nog niet wisten! Ik houd dit stukje wat korter aangezien het anders echt een te lange blog wordt (is hij nu al!).

Milou van Thuis bij Milou is zwanger van een zoontje en 1 maart uitgerekend.

Milou van Lifestylelou zit ook net in het tweede trimester, krijgt ook een zoontje en is heerlijk met de kinderkamer bezig.

Dina van Dinasty is ook zwanger, wauw dit nieuws verraste me enorm maar wel echt heel erg leuk!

Kimberley van Storiesandforever heeft al twee pracht kinderen en is nu zwanger van de derde.

Astrid is het gezicht achter Coole ouders en is zwanger van haar 3e kindje.

Tineke van Mysupersweetlife is zwanger van haar eerste kindje

Viviènne van Myfoodforthought is alweer 6 maanden zwanger.

Yvette van Vettt.nl is alweer toe aan de laatste loodjes, ze is 32 weken zwanger.

Betty van Bettyblogt heeft al een zoontje Nim en is nu zwanger van de tweede.

Neelke van The dutch chronicles blogt nog niet zo lang, maar is ook alweer 28 weken zwanger.

Een hele klus

Zo dit was echt een hele klus en er komen steeds meer bloggers bij lijkt wel! Ook bloggers die nu pas onder mijn aandacht komen bijvoorbeeld. Ik weet niet of ik nog een volgende keer eenzelfde update ga doen, maar wellicht op een andere manier…

Volg jij een van de bevallen/zwangere dames?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

30 reacties

 1. Josan op 20 november 2015 om 06:33

  Ik moest lachen bij Astrid. Volgens mij wil je laten weten dat ze zwanger is en je niet weet van haar hoeveelste kind. Maar zoals het er nu staat, is het eh…grappig 🙂

  • Nicole op 20 november 2015 om 08:07

   Oh help! Ik had t wel nagevraagd maar niet meer ingevuld ?

 2. Channa op 20 november 2015 om 06:46

  Leuk zeg! Ik volg Kelly maar ook van de andere dames zie ik regelmatig dingen voorbij komen!

 3. iooon op 20 november 2015 om 08:32

  Ik volg meerdere van de dames maar niet allemaal. Ook kan ik de mi-ma-mi-ma-Milou’s niet uit elkaar houden. (Sorry!)

 4. Fleur op 20 november 2015 om 08:57

  Leuk zo’n overzicht. Tessa van http://www.dewereldvantess.com is ook bevallen van dochter Kate (leuk naam he ?)

 5. Vlijtig Liesje op 20 november 2015 om 09:08

  Wat een handig overzicht! sympathiek dat je daar je tijd en energie in hebt gestoken.

  Een aantal dames ken ik inderdaad wel.

 6. Marjon op 20 november 2015 om 09:18

  Wat een leuk overzicht! Wat een schatjes! 🙂

  Liefs xx

 7. Wilmaaa op 20 november 2015 om 09:30

  Leuk bij om te lezen! Leer ik ook direct weer wat nieuwe blogspot kennen;)

 8. Tineke op 20 november 2015 om 09:34

  Jaaa! Ik sta er ook tussen 😉 Wat leuk dat je dit zo op een rijtje hebt gezet. Ik ga eens kijken of ik ze allemaal al volg. Hier heb je vast veel moeite ingestoken, erg lief dat je dit artikel hebt gemaakt!
  Liefs

 9. Malou op 20 november 2015 om 10:05

  Leuk zeg! Ik volg een aantal van deze bloggers al een hele tijd 🙂

 10. janske op 20 november 2015 om 10:48

  Wat leuk zeg al dat babygeluk.gefeliciteerd mama’s (to be)?

 11. Jenn op 20 november 2015 om 10:56

  Leuk om te lezen, ik volg er een paar 🙂

 12. Cindy op 20 november 2015 om 13:07

  Leuk om andere mommy to be bloggers te volgen! Ik ben uitgerekend op 23 maart, zit nu in mijn tweede trimester (dus voor de dames die mij ook willen volgen: Jullie zijn welkom, ook al sta ik niet in het lijstje)

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 20 november 2015 om 13:09

   Je bent juist de eerste Cindy, helemaal bovenaan vertel ik over jou… de mysterie blogger 😉

   • Cindy op 20 november 2015 om 17:09

    Ooh ja, ik zie het. Sorry sorry sorry, ik scrolde gelijk door naar het lijstje, want jij wist inderdaad eerder van mijn zwangerschap dan de rest. Dus bij deze: Dank je, dank je wel voor deze eervolle vermelding. Superlief van je! ♥

 13. Milou | Thuis bij Milou op 20 november 2015 om 13:18

  Ah wat leuk om in het lijstje te mogen staan zeg! Van sommige bloggers wist ik het nog niet. Die ga ik nu zeker even volgen want het is echt leuk om samen zwanger te zijn!

 14. Angela | Great Body & Skin op 20 november 2015 om 14:08

  Wat leuk! Gefeliciteerd bevallen mama’s!

 15. Bregje op 20 november 2015 om 20:10

  Wat een leuk overzicht, vruchtbare wereld, dat blogland! Ik volg er een aantal, maar lang niet allema, leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken!

 16. lin mommysworld op 20 november 2015 om 22:39

  Wat leuk dat je het op een rijtje hebt gezet!

 17. Anouk op 20 november 2015 om 23:11

  Wat leuk deze blog! Ik ken er een paar.
  Aanvulling: Lisette van Kiwi&zo heeft een zoontje gekregen : Markus

 18. Priscilla op 21 november 2015 om 05:27

  Wat leuk om te lezen! Er zijn zo veel zwangere dames, haha. Zelf ben ik bevallen op 5 november van een meisje, sofie Nora 🙂

 19. Vivienne op 21 november 2015 om 09:11

  Wow wat veel baby’s en zwangeren! Leuk overzicht en superleuk dat je me op het lijstje hebt gezet. Ben pas net een paar maanden begonnen met bloggen en nu 27 weken zwanger van mijn eerste kindje, een meisje. Fijn overzicht want het is altijd leuk om mede-zwangeren te volgen 🙂

 20. Sonja op 21 november 2015 om 09:16

  Leuk om te lezen, en heeeele leuke naam Jesse ( 😉 )

 21. Sas op 21 november 2015 om 09:19

  Ja er zijn echt een hoop zwangere dames.. Vind het een leuk overzichtje en heb er zeker even een paar aangeklikt 🙂

 22. Mama's Jungle op 21 november 2015 om 14:06

  Zo daar zit een hoop werk in! Wel grappig om even te kijken en hoppen van hier naar daar. Leuk dat je dit hebt gedaan 🙂

 23. Neelke | The Dutch Chronicles op 21 november 2015 om 17:54

  Wauw wat een prachtig lijstje zo, met al die zwangere en nieuwe mama’s. Heel leuk om zo’n zwangerschapsupdate van bloggersland te lezen. Een paar kende ik (en volg ik ook) maar verder is er ook een hoop (voor mij) nieuwe dames. Leuk om ook in dit lijstje te mogen staan!

 24. IJlien op 22 november 2015 om 07:23

  Hihi wat een leuke post! Zal je idd een hoop gespeur hebben gekost 🙂 alle dames heel veel geluk en novemberbaby’s zijn de leukste 😉
  Oh enne voor mij nog f niet hoor hihi

  • IJlien op 22 november 2015 om 07:24

   Sorry, dat waren wel veel hihi’s :S

 25. Yvette op 17 januari 2016 om 23:28

  Ow wat leuk en wat lief dat je mij ook noemt. Ik ben inmiddels bevallen van een meisje: Coco. Liefd, Yvette

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 18 januari 2016 om 08:30

   Wat leuk, gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje