Babyboom bloggers part 3

20160527_194843_HDR

Aangezien er in mijn app-groepje inmiddels drie zwangeren zijn en er in blogland toch ook weer een aantal bij kwamen vonden mijn mede blogmama’s het wel weer tijd voor een nieuwe babyboom. En ik geef ze groot gelijk! Het is namelijk gewoon erg leuk om een overzicht te hebben van alle zwangere bloggers en ik vind het ook leuk om te maken. Zowel de eerste babyboom in blogland blog als de tweede babyboom zijn ook goed gelezen dus het is de tijdsinvestering ook wel waard.

Ik blik echter dit keer niet uitgebreid terug op de zwangeren van de vorige keer aangezien er zoveel tijd tussen zit dat vrijwel iedereen al bevallen is op een aantal na, plus het zou de blog echt veel te lang maken. Overigens loopt Betty van Betty blogt op haar allerlaatste loodjes, zij is inmiddels de veertig weken grens gepasseerd.

Kijk je mee naar alle ‘nieuwe’ zwangeren?

Janske van Janske.nl

Janske is van de gelijknamige site Janske.nl! Je kent haar wellicht beter onder de naam Jansyluvzu, maar sinds 1 januari heeft ze de overstap gemaakt naar een eigen domein. Janske volg ik al een tijdje en ze hoort inmiddels ook echt bij mijn blogvriendinnen. Ze is inmiddels 26 weken zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft al een dochter van (net) twee jaar genaamd Lola en ook haar tweede kindje gaat een meisje worden. Super leuk! Echt makkelijk heeft ze het deze zwangerschap helaas weer niet, ze heeft namelijk een soort van zwangerschapsjeuk, om gek van te worden. Weten hoe haar zwangerschap verloopt? Op haar blog houdt ze wekelijks een dagboek bij.

echo baby

Foto is van Janske.nl

Laura van LauraCollin.nl

De Limburgse Laura hoort ook bij ons Whatsapp groepje van de Blogmama’s in het zuiden. Zij heeft al een zoon van bijna 10 genaamd Damiën en een dochter van bijna 7 genaamd Daelyn. Samen met haar man hebben ze een lange tijd een onvervulde wens gehad om een derde kindje te krijgen en na een aantal miskramen was het dan nu eindelijk weer zover! Laura is ruim 18 weken zwanger inmiddels en binnenkort krijgt ze te horen of ze zwanger is van een jongen of een meisje.. Spannend!!

Marjon van Mama to the Max

Marjon van Mama tot the max maakte pasgeleden bekend voor de tweede keer zwanger te zijn. Ze is momenteel 13 weken zwanger en heeft daarnaast al een dochtertje van drie jaar oud, Maxime. Ondanks dat ze nog niet zo lang zwanger is merkt ze nu al verschil met haar eerste zwangerschap. Ze geeft regelmatig een update op haar blog over haar zwangerschap.

Jessica de Fantastic Mom

Een andere verrassende zwangerschap was die van Jessica van de Fantastic Moms. Dat ze graag een tweede kindje wilde dat wist ik, maar ze heeft een tijd terug ook met een zwaar verlies te maken gehad. Daardoor verwachtte ik eigenlijk het goede nieuws niet, maar des te leuker is het dan! Ze is momenteel 13 weken zwanger van haar tweede kindje.

Monique van Moonoloog

Dan Monique van de blog Moonoloog. Ook Monique volg ik al langere tijd en reken ik tot mijn blogvriendinnen. Haar dochtertje Lise is een half jaartje ouder dan mijn dochter, maar ook daarbij is een klik. Monique is inmiddels ruim 17 weken zwanger en heeft vorige week ons allemaal in spanning gehouden met haar Gender Reveal. Wat was het leuk om door middel van het filmpje te ontdekken dat ze dit keer zwanger is van een jongetje! Dat wordt een geheel nieuwe garderobe en dus veel shopsessies…. Ook Monique houdt wekelijks een update bij over haar zwangerschap.

DSC_9046

Joyce van MamaKletst

Joyce van MamaKletst is inmiddels ook alweer 19 weken zwanger. Ook voor haar is het niet haar eerste kindje, maar heeft ze ook al een tweejarig zoontje rondlopen, Luuk. Joyce heeft helaas weer zwangerschapssuiker en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Haar update kun je lezen op haar blog.

Marije van Mrs Mama

Marije van Mrs Mama is aan het aftellen tot aan haar verlof, aankomende donderdag gaat haar verlof in en ze heeft al een aantal leuke dingen gepland. Het verhaal van Marije is wel bijzonder want zij is door middel van een gastric bypass voor haar zwangerschap maar liefst 55 kg afgevallen. Ze vertelt veelvuldig over haar zwangerschap en alles wat erbij komt kijken dus kijk vooral ook even op haar blog.

Thea van het voormalige Bampraat

Thea is bijna een fenomeen in blogland. Zij heeft lange tijd een blog gehad genaamd Bampraat en vertelt nu haar verhaal over de zwangerschap op de blogs van MamaKletst en Moonoloog. BAM staat voor Bewust Alleenstaande Moeder en Thea is na herhaaldelijke pogingen begin december zwanger geraakt. Ze is nu dus al ruim over de helft en zwanger van een meisje.

Malou van Made by Malou

Een andere blogmama die inmiddels al in het derde trimester zit is Malou van Made by Malou. Zij heeft al een dochtertje, Nomi, en is nu zwanger van haar tweede kindje. Dit keer krijgt ze een zoontje dus ook voor haar zal het weer even wennen zijn. Ook Malou vertelt op haar blog graag over haar zwangerschap..

Jennifer van Nice to be out

En ook Jennifer is zwanger. Zij is van de blog Nice to be out en is naast zwanger van haar eerste kindje ook een poezenmama. Jennifer heeft de 29 weken al bereikt en haar verlof komt al in zicht. Ze heeft helaas wel last van een urineweginfectie en veel bandenpijn. Wil je meer weten over haar zwangerschap, lees dan snel haar blog.

Sanne van Huisje vol liefde

Ook Sanne is zwanger van haar tweede kindje. De foto helemaal bovenin die je als uitgelichte foto ziet is ook haar babybuik, echt prachtig. Ze is ook onlangs getrouwd en heeft op haar Instagram echt pracht foto’s staan. Niet alleen van haar buik of de bruiloft maar ook van haar mooie dochtertje Sophia. Het tweede kindje van Sanne wordt een jongetje.

Hanneke van Fitte Vrouwen

Dan een zwangerschap die ik bijna gemist had, nou ja ik denk dat ik er toch wel achter was gekomen uiteindelijk. Maar ik wist het in ieder geval nog niet toen ik aan deze blog begon. Hanneke van Fitte Vrouwen is namelijk ook zwanger! Ze is momenteel 17 weken zwanger van haar tweede kindje. Op haar blog lees je over haar zwangerschap maar ook over sporten, eten & drinken en nog veel meer.

img_4077

Lori van Mama’s Jungle

Nog een zwangerschap die ik bijna vergat terwijl ik hem wel was tegengekomen is die van Lori. Zij blogt op Mama’s Jungle en dat is echt een hele leuke blog over eco dingetjes en nog veel meer. Inmiddels is ze alweer 18 weken zwanger en heeft ze behoorlijk last van horromonen. Ook op Instagram is ze te volgen onder Lori Fisscher waar je ook haar mooie zwangere buik kunt bewonderen…

Leonie van MamaKraamt

Leonie is 25 en woont samen met de liefde van haar leven. Daar komt echter binnenkort nog een liefde bij want ze is zwanger van haar eerste kindje. Ze is alweer bijna 31 weken zwanger en heeft (vind ik) hele mooie buikfoto’s op haar blog staan. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel even een kijkje..

Carmelina van Door mama getest

Carmelina ken ik eigenlijk zelf meer door haar Instagram account dan door haar blog. Dat komt waarschijnlijk omdat ze een blog heeft samen met Joyce waar ze allerlei mama gerelateerde producten op testen. Wel erg handig, want zo kun je meteen zien of bepaalde producten het kopen waard zijn ja of nee. Wil je meer over Carmelina en haar zwangerschap weten dan kun je dus beter even kijken op haar Instagram.

Machteld blogt op MamaMinke

Dan als laatste Machteld. Zij heeft geen eigen blog, maar blogt wel op de website van MamaMinke. Ze is momenteel 14 weken zwanger (als ik het goed heb) en heeft in het begin heel erg veel last gehad van misselijkheid. Ik ben heel erg benieuwd hoe het nu met haar gaat dus ik hoop dat ze snel weer een update plaatst.

Volg jij één van deze zwangere bloggers?

* Update: er zijn nóg meer zwangere bloggers, deze vul ik in de loop van de dag aan in een kort lijstje. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

44 reacties

 1. Nathalie op 31 mei 2016 om 07:26

  Ja ik volg er ook een aantal! Mijn medeblogger Sandy is bijna 13 zwanger en haar zwangerschapsavontuur kun je bijna wekelijks op Volgmama volgen 😉

  • Nicole op 1 juni 2016 om 07:36

   Oke leuk, gefeliciteerd voor Sandy!

 2. Nathalie op 31 mei 2016 om 07:26

  Vanaf morgen 😉

 3. Wilmaaa op 31 mei 2016 om 07:32

  wow wat en lijst 😉 Ik volg er wel veel ja 🙂

 4. Shannon Sheila op 31 mei 2016 om 07:37

  Wow! Dat zijn er veel. Straks maar even een bezoekje brengen aan de mama’s die ik nog niet volg 😉

 5. Simpel, met een snufje liefde op 31 mei 2016 om 07:42

  Wat een lijst is het! Ik had wel door dat er een babyboom was de laatste weken, maar had niet door dat het er zoveel waren.

  • Nicole op 1 juni 2016 om 07:37

   Ik in eerste instantie ook niet!

 6. mama van dijk op 31 mei 2016 om 07:44

  Ik ook. 14 weekjes:) Wat een hoop zeg! En Corrinne ook van echtmama 18 weekjes. Een heuse babyboom weer dus. Gezellig! -x- Mama v Dijk

  • Nicole op 31 mei 2016 om 08:16

   Oke leuk zal aan eind Vd dag de ontbrekende nog even kort noemen. Had een oproepje gedaan want zag zelf t overzicht niet haha. Gefeliciteerd!

   • Mama van Dijk op 1 juni 2016 om 11:46

    aah super leuk! En jaa, thanks! Ik heb je oproepje gemist, shame on me! 🙂

 7. Malou op 31 mei 2016 om 07:59

  Heel leuk, zo’n overzichtje. En natuurlijk ook heel leuk dat je me genoemd hebt 🙂

 8. Elise op 31 mei 2016 om 08:12

  Ik ken er nog 1! Corrinne van echtmama.nl! Ze is zwanger van haar tweede kindje!??

  • Nicole op 1 juni 2016 om 07:38

   Oke leuk ik ga haar er straks even bijzetten!

 9. Marijke op 31 mei 2016 om 08:17

  Ja ik volg er een heleboel van. Een paar ken ik er maar niet. Echt weer een babyboom hoor!

 10. Joyce op 31 mei 2016 om 08:30

  Wat leuk dat ik nu in het overzicht sta 😉 Op de een of andere manier vind ik dat nog onwerkelijk ofzo. Bedankt voor de vermelding en heel handig zo’n lijstje 🙂

  • Nicole op 1 juni 2016 om 07:38

   Ja lijkt me ook heel gek hihi..

 11. Charlotte op 31 mei 2016 om 08:41

  Het is net Oprah Winfrey; and you get a baby and you get a baby… 😉 Super leuk!

 12. Marije op 31 mei 2016 om 08:51

  Wat superleuk dat ik in het lijstje sta! En je hebt er een leuk begeleidend schrijven bij gemaakt 🙂 Thanks!

 13. Mama Minke op 31 mei 2016 om 09:02

  Wat veel! Leuk zeg. Ik volg een aantal van wel, maar er zitten ook nieuwe tussen. Super leuk!
  Aankomende zondag staat er weer een blog ingepland van Machteld.

 14. Shirley op 31 mei 2016 om 09:30

  Wow, dat zijn er wel heel veel haha! Leuk lijstje 🙂

 15. Vlijtig Liesje op 31 mei 2016 om 09:31

  Wauw wat een indrukwekkende lijst! Leuk om zo allemaal in dezelfde fase te zitten denk ik!

 16. Nesrin op 31 mei 2016 om 09:39

  Wat een lijst zeg! Wow. Bijzonder om alle persoonlijke verhalen over de zwangerschap zo lezen.

  • Nicole op 1 juni 2016 om 07:40

   Ja heeft me wat tijd gekost maar dan heb je ook wat ?

 17. Janske op 31 mei 2016 om 09:49

  Wat fijn, zo veel zwangere mama’s (to be) …fijne zwangerschap allemaal!
  Bedankt voor het mooie stukje Nicole! xxx

 18. Hanneke op 31 mei 2016 om 10:17

  Haaaa daar sta ik Nicole, onderdeel van dit babyboomlijstje, superleuk. Er zijn best veel bloggers net als mij ongeveer op de helft, leuk om ze te gaan volgen!

 19. Bregje op 31 mei 2016 om 10:22

  Oh zo leuk, al die zwangeren! Ik zou er bijna rammelende eierstokken van krijgen…bijna!

 20. Monique op 31 mei 2016 om 10:28

  Leuk overzichtsartikel is het geworden Nicole! En bizar eigenlijk, zoveel zwangere bloggers onder elkaar 😀

 21. Leonie op 31 mei 2016 om 10:30

  Wat leuk dat je mij hebt genoemd! En met zo’n leuk stukje erbij, super lief, dankje!

 22. Nicole op 31 mei 2016 om 10:42

  Wat een zwangerschappen joh! Babyboom inderdaad!

 23. Lori (Mama's Jungle) op 31 mei 2016 om 12:19

  Ik zat al uit te kijken naar je nieuwe overzicht! Zo leuk om te zien hoeveel er gelijk met mij zwanger zijn. Hoe leuk 😀

 24. MetMirjam op 31 mei 2016 om 12:19

  Wat zijn het er veel zeg! Ik volg er wel een aantal uit het lijstje 🙂

 25. Stefanie op 31 mei 2016 om 13:15

  Dat zijn er veel! Leuk hoor! Ik volg al een aantal van de dames. Altijd leuk om te lezen.

 26. Jodi - liefthuis op 31 mei 2016 om 14:32

  Wauw wat een lijst super leuk om te zien, ik kende er al veel maar nog niet allemaal. Ik weet wat ik vanavond doe, met m’n voeten op de bank….

 27. Rachel Kromdijk op 31 mei 2016 om 16:53

  Wat onwijs leuk om te zien haha

 28. Lonneke op 1 juni 2016 om 13:35

  Blijft grappig zoveel zwangeren! En leuk dat je de overzichten maakt, zit toch veel werk in!

  • Nicole op 2 juni 2016 om 11:13

   Ja zit zeker heel veel werk in, daarom heb ik het nu denk ik ook iets langer laten liggen en ook niet meer terug gekeken naar de vorige zwangeren 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje