Baby pakket Jan Linders

Via een kennis hoorden we dat je na de geboorte van je kind een leuk baby pakket op kunt halen bij de Jan Linders. Het is geen winkel waar ik zelf boodschappen doe maar ik zou geen Nederlander zijn als ik niet dat pakket zou gaan ophalen. Het enige wat je hoeft te doen is na de geboorte van je kindje op de website van Jan Linders te melden dat je bevallen bent en je krijgt vanzelf een kaartje in de brievenbus om hem op te halen. En ik ben er blij om want er zaten toch best wel leuke en nuttige dingen in.

IMG_6283Ik vond de doos van buiten al erg mooi. Hij was niet al te zwaar dus ik dacht van te voren dat er vast niet zoveel in zou zitten. Nou ‘never judge a box by it’s weight’ haha! Hieronder een aantal foto’s van de inhoud..
IMG_6290Op deze foto zie je allemaal dingetjes die weinig met de baby te maken hebben maar wel erg handig zijn. De koffie kun je trouwens wel voor je kraamvisite gebruiken, net als het water en de snack cups. De thee trouwens ook en de verkade koekjes.. Hmmz, toch beter over nagedacht dan ik dacht haha! De peperkoek is meegegaan naar manlief zn werk, ik lust het namelijk niet en voor hem is het een lekker tussendoortje. De wasknijpers zijn handig voor de babywasjes, de appelstroop lekker voor op de pannenkoeken en de douche crème is om mama te verwennen haha!  IMG_6285Deze producten zijn sowieso allemaal voor de baby. Echte beschuit van bolletje, met van die handige inkepingen. Een bon om gratis muisjes in de winkel te “kopen” (best slim trouwens omdat je vaak dan toch nog extra dingen in je mandje gooit!). Shampoo speciaal voor de kleinste telg in huis, billendoekjes van Zwitsal, een leuk bordje met een lepel voor wanneer de baby oud genoeg is om zelf te eten en potjes babyvoeding. Twee stuks van olvarit en 2 bio potjes. Ik zal waarschijnlijk veel vers maken maar zo af en toe is een potje wel handig!

Nou al met al toch wel leuke producten die erin zitten! We kunnen in ieder geval alles gebruiken.. zelfs de billendoekjes want Fay kan daar gewoon goed tegen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Heb jij een baby pakket gehaald bij de Jan Linders?

6 reacties op “Baby pakket Jan Linders

  • Ik ken die winkel helemaal niet. Is dat een supermarkt ofzo? Fijn pakket in ieder geval. Absoluut dingen die gewoon van pas komen. Ik ben ook zo’n Hollander die alle gratis pakketten scoort haha.

  • Nette inhoud. Volgens mij zit Jan Linders hier totaal niet in de buurt. Heb bij de eerste bijna alle gratis babypaketten gehaald, bij de tweede niet.

  • Flink pakket!
    De Jan Linders zit sowieso alleen in het zuiden des lands, ik ken ‘m hier in elk geval niet!

  • Leuk zijn die dozen toch he.. volgens mij zijn er trouwens ook andere supermarkten die dit doen, dat was in ieder geval een paar jaar geleden wel zo. De ontbijtkoek kan trouwens ook met muisjes he, dat zette mijn kraamzorg mij continue voor omdat ik het met beschuit niet zo lekker vond ;D

Reageren is niet mogelijk.