Baby pakket Jan Linders

IMG_6283

Via een kennis hoorden we dat je na de geboorte van je kind een leuk baby pakket op kunt halen bij de Jan Linders. Het is geen winkel waar ik zelf boodschappen doe maar ik zou geen Nederlander zijn als ik niet dat pakket zou gaan ophalen. Het enige wat je hoeft te doen is na de geboorte van je kindje op de website van Jan Linders te melden dat je bevallen bent en je krijgt vanzelf een kaartje in de brievenbus om hem op te halen. En ik ben er blij om want er zaten toch best wel leuke en nuttige dingen in.

IMG_6283Ik vond de doos van buiten al erg mooi. Hij was niet al te zwaar dus ik dacht van te voren dat er vast niet zoveel in zou zitten. Nou ‘never judge a box by it’s weight’ haha! Hieronder een aantal foto’s van de inhoud..
IMG_6290Op deze foto zie je allemaal dingetjes die weinig met de baby te maken hebben maar wel erg handig zijn. De koffie kun je trouwens wel voor je kraamvisite gebruiken, net als het water en de snack cups. De thee trouwens ook en de verkade koekjes.. Hmmz, toch beter over nagedacht dan ik dacht haha! De peperkoek is meegegaan naar manlief zn werk, ik lust het namelijk niet en voor hem is het een lekker tussendoortje. De wasknijpers zijn handig voor de babywasjes, de appelstroop lekker voor op de pannenkoeken en de douche crème is om mama te verwennen haha!  IMG_6285Deze producten zijn sowieso allemaal voor de baby. Echte beschuit van bolletje, met van die handige inkepingen. Een bon om gratis muisjes in de winkel te “kopen” (best slim trouwens omdat je vaak dan toch nog extra dingen in je mandje gooit!). Shampoo speciaal voor de kleinste telg in huis, billendoekjes van Zwitsal, een leuk bordje met een lepel voor wanneer de baby oud genoeg is om zelf te eten en potjes babyvoeding. Twee stuks van olvarit en 2 bio potjes. Ik zal waarschijnlijk veel vers maken maar zo af en toe is een potje wel handig!

Nou al met al toch wel leuke producten die erin zitten! We kunnen in ieder geval alles gebruiken.. zelfs de billendoekjes want Fay kan daar gewoon goed tegen!

Heb jij een baby pakket gehaald bij de Jan Linders?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Debbie op 30 mei 2014 om 07:22

  Dat is nog eens een leuk pakket. En veel zit erin. Naar mijn weten hebben wij niet zo,n winkel in de buurt.

 2. Jess op 30 mei 2014 om 08:24

  Ik ken die winkel helemaal niet. Is dat een supermarkt ofzo? Fijn pakket in ieder geval. Absoluut dingen die gewoon van pas komen. Ik ben ook zo’n Hollander die alle gratis pakketten scoort haha.

 3. Petra op 30 mei 2014 om 08:47

  Nette inhoud. Volgens mij zit Jan Linders hier totaal niet in de buurt. Heb bij de eerste bijna alle gratis babypaketten gehaald, bij de tweede niet.

 4. Joyce op 30 mei 2014 om 10:02

  Flink pakket!
  De Jan Linders zit sowieso alleen in het zuiden des lands, ik ken ‘m hier in elk geval niet!

 5. Priscilla op 30 mei 2014 om 16:16

  Leuk zijn die dozen toch he.. volgens mij zijn er trouwens ook andere supermarkten die dit doen, dat was in ieder geval een paar jaar geleden wel zo. De ontbijtkoek kan trouwens ook met muisjes he, dat zette mijn kraamzorg mij continue voor omdat ik het met beschuit niet zo lekker vond ;D

 6. Michelle op 30 mei 2014 om 18:11

  Wat een leuk pakket, daar is over nagedacht 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje