Baby Milo | 3 weken oud

Wat is onze babyboy toch alweer groot geworden! Ik krijg nog zo vaak te horen dat hij nog zo klein is maar eigenlijk vind ik dat hij alweer veel te groot wordt haha. Hij past zelfs sommige onesies (met voetjes) niet meer. Weer een week voorbij dus. We zitten nu al op drie! Nog even en hij is al een maand.. een maand!!

Inhoudsopgave

Voeding

Aangezien wij voeding op verzoek geven zit er totaal geen regelmaat in de voedingen van Milo. Wel merken we nu dat hij meer gaat drinken. Zo kan hij nu steeds vaker 85-90 ml drinken in plaats van de 60-70 zoals vorige week. Hij komt wel nog zo’n 8x per dag maar daarvan is er maar eentje midden in de nacht. Doorgaans dan. Want zijn eerste echte regeldag heeft hij ook al gehad waarbij hij dus wel 2x midden in de nacht kwam en zelfs vaker om de 2 uur kwam. Dan dronk hij ook kleinere hoeveelheden.

Slapen

Het slapen gaat de ene keer goed en de andere keer niet. Soms is het drinken zo vermoeiend dat hij aan het eind in slaap valt en dat zijn de makkelijke momenten. Minder makkelijk wordt het wanneer hij lekker wakker is na het drinken. Want dan komt hij dus niet goed zelf in slaap. Meestal heeft hij dan onze warmte nodig om bij in slaap te vallen en kunnen we hem na een half uur in zijn eigen bedje leggen. Maar soms helpt dat zelfs niet. Best lastig.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hij is erg druk met zijn armpjes en beentjes waardoor hij zichzelf wakker houdt ook. Daarom zijn we aan het kijken voor een inbakerdoek. Het consultatiebureau raadde de Pacco aan dus daar gaan we waarschijnlijk voor.

Ontwikkeling

  • Je volgt ons met je ogen en je hoofdje
  • Je grijpt al goed naar dingetjes
  • Wat ben je al super sterk in je nekje
  • Je bent in een week tijd bijna 400 gram aangekomen!

Volgende week zaterdag wordt onze kleine man gewoon alweer één maand oud. De update zal dan ook niet meer standaard op vrijdag online komen, maar dit keer op de zondag.

* De mijlpaalblokken komen van Lifestyle2Love en de mijlpaalkaarten van Demico Kids

6 reacties op “Baby Milo | 3 weken oud

Reageren is niet mogelijk.