Baby Milo | 3 weken oud

milo-3-weken

Wat is onze babyboy toch alweer groot geworden! Ik krijg nog zo vaak te horen dat hij nog zo klein is maar eigenlijk vind ik dat hij alweer veel te groot wordt haha. Hij past zelfs sommige onesies (met voetjes) niet meer. Weer een week voorbij dus. We zitten nu al op drie! Nog even en hij is al een maand.. een maand!!

Voeding

Aangezien wij voeding op verzoek geven zit er totaal geen regelmaat in de voedingen van Milo. Wel merken we nu dat hij meer gaat drinken. Zo kan hij nu steeds vaker 85-90 ml drinken in plaats van de 60-70 zoals vorige week. Hij komt wel nog zo’n 8x per dag maar daarvan is er maar eentje midden in de nacht. Doorgaans dan. Want zijn eerste echte regeldag heeft hij ook al gehad waarbij hij dus wel 2x midden in de nacht kwam en zelfs vaker om de 2 uur kwam. Dan dronk hij ook kleinere hoeveelheden.

Slapen

Het slapen gaat de ene keer goed en de andere keer niet. Soms is het drinken zo vermoeiend dat hij aan het eind in slaap valt en dat zijn de makkelijke momenten. Minder makkelijk wordt het wanneer hij lekker wakker is na het drinken. Want dan komt hij dus niet goed zelf in slaap. Meestal heeft hij dan onze warmte nodig om bij in slaap te vallen en kunnen we hem na een half uur in zijn eigen bedje leggen. Maar soms helpt dat zelfs niet. Best lastig.

Hij is erg druk met zijn armpjes en beentjes waardoor hij zichzelf wakker houdt ook. Daarom zijn we aan het kijken voor een inbakerdoek. Het consultatiebureau raadde de Pacco aan dus daar gaan we waarschijnlijk voor.

Ontwikkeling

 • Je volgt ons met je ogen en je hoofdje
 • Je grijpt al goed naar dingetjes
 • Wat ben je al super sterk in je nekje
 • Je bent in een week tijd bijna 400 gram aangekomen!

Volgende week zaterdag wordt onze kleine man gewoon alweer één maand oud. De update zal dan ook niet meer standaard op vrijdag online komen, maar dit keer op de zondag.

* De mijlpaalblokken komen van Lifestyle2Love en de mijlpaalkaarten van Demico Kids

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Charlotte op 30 juni 2017 om 07:11

  Wij hebben toevallig ook de Pacco besteld. Komt denk ik vandaag binnen. Fijn dat Milo het zo goed doet en goed groeit!

 2. Bregje op 30 juni 2017 om 07:16

  Lief kereltje! Hopelijk geeft het inbakeren heb wat meer rust!

 3. Nicole op 30 juni 2017 om 07:45

  Gaat echt idioot hard! Je plaatste toch gister pas de blog dat hij geboren is??? ? hopelijk helpt inbakeren!

 4. Angela - Mama met passie op 30 juni 2017 om 08:23

  Knappe Milo! Wat gaaf flesvoeding op verzoek. Top dat dat ook gewoon kan. Jullie zijn toppers!

 5. Maaike op 30 juni 2017 om 09:13

  Wat gaat de tijd snel hè! 🙂
  Wat heeft hij een leuk pakje aan!

 6. Karin op 30 juni 2017 om 17:30

  Heerlijk! Wij gebruikten de Puckababy Piep en dat hielp hier goed. Mijn zusje gebruikte ook de Pacco en dat beviel ook prima! Dat babynestje: wauw! Wij hebben ‘m ook en Suus vond ‘m zo fijn. Wat gaat het snel he, een heerlijk mannetje! Prachtig.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje