Avondje uit..

collage-2014-02-09-07_50_19

Zoals ik al zei gisteren, mijn verlof begon dus dat mocht gevierd worden. Ik had ook gewoon heel erg de behoefte aan een avondje uit. Want ondanks dat ik amper energie heb en de laatste loodjes echt zijn tol eisen van mijn lichaam, was het echt nodig. Even weg van huis, een avondje wat anders dan op de bank hangen en toegeven aan de vermoeidheid. Daar was ik klaar mee, ik heb tenslotte verlof en nu kunnen we nog zomaar een avondje weg zonder dat we allerlei oppas en dergelijke moeten regelen dus toen schoonvaders opbelde dat we samen naar een wedstrijd van PSV konden grepen we die kans gelijk aan!

Sommige van jullie weten het al, de wat nieuwere bezoekers wellicht niet. Maar ik ben een die-hard voetbalchick. Ik hou er zelf van een potje voetbal te spelen maar het leukste vind ik nog het kijken naar voetbal. Het is me met de paplepel ingegoten door mijn ouders (voornamelijk door mijn moeder) en ik weet gewoon niet beter. PSV is mijn club, daar ik geboren en getogen ben in Eindhoven en die club heeft veel voor me betekent.

Want niet alleen heb ik van jongs af aan genoten van wedstrijden, trainingen, foto’s met de spelers en handtekeningen verzamelen. Nee ook leerde ik er hele leuke mensen kennen waarvan de allerleukste nog Boudewijn Zenden is. Haha, nee geintje. Die heb ik wel “leren kennen” maar het beste wat PSV mij nog gebracht heeft is Bart. Dáár, op diezelfde tribune als dat ik gisteren zat,  ontmoette ik hem. Op dat moment wist ik dat nog niet want stiekem vond ik hem niet zo interessant. Maar vanaf dat moment was hij wel in mijn leven…

En op het groene gras, waar PSV gisteren won van FC Twente, trouwde ik ook met Bart, de man van mijn leven!
Super speciaal voelde het dus om weer in het stadion te zijn en ik genoot echt elke seconde. Ik zag mijn oude collega’s weer (helaas niet iedereen, maar ja ik was toch niet zo mobiel als ik hoopte dus heb voornamelijk op 1 plek gezeten), ik proefde de sfeer en de spanning van de supporters en de spelers op het veld.. Ik rook bijna het gras, haha. Ons meisje in de buik was ook blij met dit uitje want telkens vlak voordat PSV scoorde (3x in totaal) begon zij te trappelen. Ze is nu al de mascotte geworden dus!!

Manlief heeft ook een klein beetje kunnen ervaren hoe ik in de wedstrijd kan zitten en lekker fanatiek mee kan roepen, maar over het algemeen heb ik me heel rustig gehouden. Ik had tenslotte genoeg te bekijken en op te snuiven. Dat ik nu in heel mijn lichaam voel dat ik gisterenavond een uitje heb gehad dat neem ik voor lief.. Want wat heb ik genoten en wat ben ik blij dat ik dit nog gedaan heb zo voor de bevalling!
Collage 2014-02-09 07_50_19

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. peetjew79 op 9 februari 2014 om 09:24

  Fijn dat je dit nog heb kunnen doen!

 2. Linda op 9 februari 2014 om 12:17

  Lekker hoor zo’n avondje uit.

 3. Amarins op 9 februari 2014 om 15:46

  Wat heerlijk voor je. Kan me voorstellen dat het weer even thuis komen was. En dan ook nog winnen. Das natuurlijk helemaal top!

 4. jennn op 9 februari 2014 om 19:48

  FIjn dat je er van genoten hebt!

 5. CrazyGreatLife op 15 februari 2014 om 08:42

  Wow getrouwd in het psv stadion?? Wat gaaf zeg! Dan is zo’n avondje weg wel weer heel fijn zeg!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje