Spuit 11: Ask me anything

Waarom spuit 11 zal je wellicht denken?

Nou dat komt omdat ik nu al zo vaak bij andere bloggers een ‘ask me anything’ of een ‘Q&A’ langs zie komen dat het onderhand eens tijd wordt dat ik daar ook iets mee ga doen. Misschien is het wel een dead end en hebben jullie helemaal geen vragen voor me. Dan is het ook gelijk de laatste keer, haha. Maar misschien heb je toch nog wat brandende vragen voor me liggen en dan is nu je kans om ze te stellen! Hoe ik de vragen ga verwerken weet ik nog niet. Dat ligt aan de soort vragen. Misschien in een filmpje, maar het kan ook zomaar zijn dat jouw vraag voer is voor een apart artikel. Wie weet…

Dus ga je gang. Stel die ene vraag waar je al weken mee rond loopt. Of zuig er ter plekke eentje uit je duim, dat mag natuurlijk ook. Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden!

Bol AlgemeenBol Algemeen

8 reacties op “Spuit 11: Ask me anything

 • Wat uit je eigen opvoeding neem je zeker mee in de opvoeding van Fay?
  En als ik er nog een mag stellen 🙂 wie heeft er een grote rol gehad in de manier hoe je nu in het leven staat en hoe?

 • Hoe bevalt het moederschap je en zou je (ooit) een tweede willen (als je hersteld bent)?

  Hoe bevalt het bloggen, wat zou je nog willen op dat gebied? Aangezien je éérste filmpjes een feit zijn.

 • Wat vind je het leukste en minst leuke aan het moederschap?

  Welk land zou je nog eens willen bezoeken
  en wat is je grootste wens?

 • Ook wel wat Linda vraagt, of er in de toekomst nog een tweede kinderwens is. En ik ben wel benieuwd wat je meeste ideale baan zou zijn?

Reageren is niet mogelijk.