Spuit 11: Ask me anything

Waarom spuit 11 zal je wellicht denken?

Nou dat komt omdat ik nu al zo vaak bij andere bloggers een ‘ask me anything’ of een ‘Q&A’ langs zie komen dat het onderhand eens tijd wordt dat ik daar ook iets mee ga doen. Misschien is het wel een dead end en hebben jullie helemaal geen vragen voor me. Dan is het ook gelijk de laatste keer, haha. Maar misschien heb je toch nog wat brandende vragen voor me liggen en dan is nu je kans om ze te stellen! Hoe ik de vragen ga verwerken weet ik nog niet. Dat ligt aan de soort vragen. Misschien in een filmpje, maar het kan ook zomaar zijn dat jouw vraag voer is voor een apart artikel. Wie weet…

Dus ga je gang. Stel die ene vraag waar je al weken mee rond loopt. Of zuig er ter plekke eentje uit je duim, dat mag natuurlijk ook. Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden!

8 reacties op “Spuit 11: Ask me anything

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *