Favorieten: artikelen van mezelf

Nadat ik hier al mijn favorieten artikelen van andere bloggers deelden vond ik het ook wel eens tijd om mijn eigen favoriete artikelen te plaatsen. Niet om arrogant te doen of om te pronken, want ik zie zeker nog veel verbetering in mijn blog. Maar ik ben toch soms ook wel stiekem trots op bepaalde artikelen. En omdat het nu eenmaal, vooral voor nieuwe volgers, niet altijd even makkelijk is om alle artikelen van een blog te lezen deel ik hierbij de favoriete artikelen van mezelf.

Als eerste een artikel in één van de eerste weken van babyeagles (mijn voormalige blog): what to wear #1.
Ik ben trots op dit artikel omdat ik het altijd erg moeilijk vond en nog steeds vind om een outfit bij elkaar te zoeken. Juist om dit tegen te gaan in mijn zwangerschap probeerde ik door middel van deze blogjes ook mezelf te inspireren om leuke outfits aan te trekken en te zoeken. Uiteindelijk heb ik 4 blogjes in dezelfde trant geschreven!

Mijn eerste brief die ik schreef aan Fay, al wist ik toen nog niet dat ze zo ging heten: my letter to you.
Tijdens de zwangerschap schreef ik mijn allereerste brief aan ons lief klein meisje. Ik hield toen al zoveel van haar en kon me niet voorstellen dat ik nog meer van haar kon houden. Wat had ik het mis haha, ik hou elke dag weer een beetje meer van haar, al denk ik telkens dat het niet kan! Deze brief vind ik heel bijzonder en daarom hoort hij ook in dit lijstje thuis! Ik schreef overigens ook nog een tweede brief.

Deze blog geeft me nog steeds rillingen. Niet de blog zelf maar de gebeurtenis: rillingen over mijn lijf.
Nog steeds heb ik hier “last” van, ik vind het doodeng om op provinciale, slecht verlichtte, wegen te rijden in het donker. Maakt niet uit of ik rijd of mijn man, continu ben ik alert en kijk ik op de weg voor me… als je de blog gelezen heb snap je waarom!

Zoals ik hiervoor al zei schreef ik ondertussen 2 brieven voor Fay. Echter schreef ik tijdens de zwangerschap ook een gedicht: a little poem.
Stiekem lees ik dit gedicht nog regelmatig als ik dat bijzondere gevoel van de zwangerschap niet meer boven kan halen…

Dit artikel is het begin van een reeks artikelen ziekenhuisverhalen: van controle naar opname.
Hiermee begon de ellende. Even een controle bij de verloskundige, naar het ziekenhuis moeten voor extra controle en gewoon niet meer eruit komen voorlopig. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten…

Bij deze reeks mag dit blogje uiteraard niet ontbreken: meet baby eagles!Collage

Voor nu even 2 blogjes bij elkaar, want ze horen gewoonweg bij elkaar:  vreugdedansje en stuiterdestuiter.
Ze zijn op dezelfde dag online gekomen en hebben beide super goed nieuws over de ziekenhuisopname van Fay!

Voor nu hou ik het even bij deze artikelen, het zijn allemaal redelijk oudere artikelen maar geven wel heel goed onze “geschiedenis” weer.
Zaten er nog artikelen bij die jij niet gelezen hebt?

12 reacties op “Favorieten: artikelen van mezelf

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *