Favorieten: artikelen van mezelf

Nadat ik hier al mijn favorieten artikelen van andere bloggers deelden vond ik het ook wel eens tijd om mijn eigen favoriete artikelen te plaatsen. Niet om arrogant te doen of om te pronken, want ik zie zeker nog veel verbetering in mijn blog. Maar ik ben toch soms ook wel stiekem trots op bepaalde artikelen. En omdat het nu eenmaal, vooral voor nieuwe volgers, niet altijd even makkelijk is om alle artikelen van een blog te lezen deel ik hierbij de favoriete artikelen van mezelf.

Als eerste een artikel in één van de eerste weken van babyeagles (mijn voormalige blog): what to wear #1.
Ik ben trots op dit artikel omdat ik het altijd erg moeilijk vond en nog steeds vind om een outfit bij elkaar te zoeken. Juist om dit tegen te gaan in mijn zwangerschap probeerde ik door middel van deze blogjes ook mezelf te inspireren om leuke outfits aan te trekken en te zoeken. Uiteindelijk heb ik 4 blogjes in dezelfde trant geschreven!

Mijn eerste brief die ik schreef aan Fay, al wist ik toen nog niet dat ze zo ging heten: my letter to you.
Tijdens de zwangerschap schreef ik mijn allereerste brief aan ons lief klein meisje. Ik hield toen al zoveel van haar en kon me niet voorstellen dat ik nog meer van haar kon houden. Wat had ik het mis haha, ik hou elke dag weer een beetje meer van haar, al denk ik telkens dat het niet kan! Deze brief vind ik heel bijzonder en daarom hoort hij ook in dit lijstje thuis! Ik schreef overigens ook nog een tweede brief.

Deze blog geeft me nog steeds rillingen. Niet de blog zelf maar de gebeurtenis: rillingen over mijn lijf.
Nog steeds heb ik hier “last” van, ik vind het doodeng om op provinciale, slecht verlichtte, wegen te rijden in het donker. Maakt niet uit of ik rijd of mijn man, continu ben ik alert en kijk ik op de weg voor me… als je de blog gelezen heb snap je waarom!

Zoals ik hiervoor al zei schreef ik ondertussen 2 brieven voor Fay. Echter schreef ik tijdens de zwangerschap ook een gedicht: a little poem.
Stiekem lees ik dit gedicht nog regelmatig als ik dat bijzondere gevoel van de zwangerschap niet meer boven kan halen…

Dit artikel is het begin van een reeks artikelen ziekenhuisverhalen: van controle naar opname.
Hiermee begon de ellende. Even een controle bij de verloskundige, naar het ziekenhuis moeten voor extra controle en gewoon niet meer eruit komen voorlopig. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten…

Bij deze reeks mag dit blogje uiteraard niet ontbreken: meet baby eagles!Collage

Voor nu even 2 blogjes bij elkaar, want ze horen gewoonweg bij elkaar:  vreugdedansje en stuiterdestuiter.
Ze zijn op dezelfde dag online gekomen en hebben beide super goed nieuws over de ziekenhuisopname van Fay!

Voor nu hou ik het even bij deze artikelen, het zijn allemaal redelijk oudere artikelen maar geven wel heel goed onze “geschiedenis” weer.
Zaten er nog artikelen bij die jij niet gelezen hebt?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Bianca op 28 juli 2014 om 07:09

  Leuk dat je zo’n artikel over jezelf maakt nu kan ik ook artikelen lezen die ik nog helemaal niet had gezien x

  • Nicole (misseagles) op 28 juli 2014 om 08:22

   Ja leek me wel een keertje handig! Ben ook wel trots op deze artikelen.. Zijn er nog wel meer, die meer recentelijk zijn maar die komen nog wel een ander keertje!

 2. Joyce op 28 juli 2014 om 07:19

  Ja, ik ken er niet 1!
  Ik kan hieraan merken dat ik echt in mijn eigen bubbel heb geleefd omdat het niet goed met me ging.
  Erg eigenlijk, volgens mij had ik me zoveel beter gevoeld als ik lekker met het bloggen aan de gang was gegaan.

  Ik ga alles nog eens rustig nalezen 🙂

  • Nicole (misseagles) op 28 juli 2014 om 08:23

   Oh dat herken ik wel! Ik las toen ook bijna nergens, maar moest deze dingen voor mezelf opschrijven!

 3. Jess op 28 juli 2014 om 07:42

  Volgens mij ken ik ze allemaal. Jeetje, ik volg je al superlang haha. Leuk om oude blogjes terug te zien. Vanwege de overstap naar WP moet ik mijn oude blogjes even aanpassen qua vormgeving en ik verbaas me echt over wat ik toen publiceerde.

 4. Gwen op 28 juli 2014 om 07:58

  Ik kan ze me bijna allemaal nog herinneren hihi. Die vd rillingen en dat bijna auto ongeluk, kreeg er ook echt kippenvel van toen!

 5. Petra op 28 juli 2014 om 08:17

  Ik heb ze allemaal gelezen, maar reageer pas sinds ik zelf blog. Stuk voor stuk mooie artikelen. Je brieven aan Fay en het gedicht zijn ook mijn favoriet. En natuurlijk je posts met het goede nieuws over Gay.

 6. Linda op 28 juli 2014 om 08:40

  De meesten had ik gelukkig al gelezen, alleen de eerste what to west nog niet. Stuk voor stuk mooie blogjes, mag je zeker trots op zijn.

 7. Jenn op 28 juli 2014 om 12:20

  Ik kende ze allemaal, leuk om ze zo terug te zien! Mag je zeker trots op zijn.

 8. Tamara op 28 juli 2014 om 13:47

  Ik ken ze ook allemaal 🙂 erg leuk om te lezen!

 9. De Zuinige Student op 28 juli 2014 om 22:40

  Mooi om die artikelen te lezen die al langer op je blog staan.
  Ik kende ze nog niet.

 10. Sas op 29 juli 2014 om 14:00

  Leuk overzichtje, ik heb ze allemaal al gelezen 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje