Favorieten: artikelen die ik afgelopen week las

Eigenlijk was ik van plan om deze week mijn favorieten over te slaan. Totdat ik me bedacht dat ik al een tijd een blogje wilde maken met mijn favoriete artikelen. En dan niet mijn eigen artikelen, maar die van mijn mede bloggers! Tijdens #blogpraat hadden we het er namelijk over op welke manieren je andere bloggers kunt helpen en dit lijkt mij een hele leuke manier om dat te doen… Ik heb gekeken naar de artikelen van afgelopen week en daar een aantal artikelen uit gepikt. Ik had er overigens nog veel meer in het zonnetje kunnen zetten want ik volg zulke leuke bloggers! Maar dat komt wellicht in een volgend artikel wel 🙂

Nieuwsgierig geworden naar welke artikelen ik vandaag in het zonnetje zet? nieuw

Als eerste de “build your own hamburger party” van Bymirandaa! Ik vond het echt een super leuke manier om een verjaardag te vieren. Wij doen ook wel regelmatig een BBQ of iets, maar eigenlijk nooit in thema. Dit vind ik echt een super thema en ondanks dat wij het niet zo groots gaan aanpakken gaan wij wel naar haar idee ook een eigen thema BBQ houden voor mijn man zijn verjaardag! Super leuk!2014_28_di01_zps2d32e94e

Om dan toch even in het ‘food’ wereldje te blijven gaan we door naar het artikel van Bibian en Manon oftewel, littlewonderworld! Zij deden samen met Kelly een Food Challenge en konden het niet laten om het filmpje niet te delen (Kelly deelde hem uiteraard ook). Omdat ik van Kelly sowieso al een ander artikel had uitgekozen kwam het voor mij extra goed uit dat deze twee dames de video ook deelden want het is de moeite waard om te kijken hoor!food

En aangezien ik Kelly, van KellyCaresse net toch al genoemd heb vertel ik jullie maar gelijk welk artikel van haar ik echt de leukste vind van afgelopen week. Het kan er eigenlijk maar eentje zijn en dat is het huwelijksaanzoek van Yannick. Kelly droomt namelijk al erg lang van trouwen met haar Yannick en nu is het eindelijk zo ver.. Hij vroeg haar ten huwelijk. Hoe dat ging kun je lezen & vooral zien op de blog van Kelly! Let op, tranentrekker!!goede-huwelijksaanzoek-still-450x350

 

Als laatste Lori, van mamajungle. Lori is een echte ECO mama en ik leer zo ontzettend veel van haar. Ze schrijft hele goede informatieve artikelen en zij zoek uit waar ik te lui voor ben. Daarom staat haar artikel over de “juiste ingrediënten in cosmetica” vandaag ook op mijn blog. Het is echt de moeite waard om daar een kijkje te nemen…Lori

Heb jij één van deze artikelen gelezen en welke artikelen zijn volgens jou de moeite waard?

 

7 reacties op “Favorieten: artikelen die ik afgelopen week las

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *