Favorieten: artikelen die ik afgelopen week las

favorieten-e1416553093819

Eigenlijk was ik van plan om deze week mijn favorieten over te slaan. Totdat ik me bedacht dat ik al een tijd een blogje wilde maken met mijn favoriete artikelen. En dan niet mijn eigen artikelen, maar die van mijn mede bloggers! Tijdens #blogpraat hadden we het er namelijk over op welke manieren je andere bloggers kunt helpen en dit lijkt mij een hele leuke manier om dat te doen… Ik heb gekeken naar de artikelen van afgelopen week en daar een aantal artikelen uit gepikt. Ik had er overigens nog veel meer in het zonnetje kunnen zetten want ik volg zulke leuke bloggers! Maar dat komt wellicht in een volgend artikel wel 🙂

Nieuwsgierig geworden naar welke artikelen ik vandaag in het zonnetje zet? nieuw

Als eerste de “build your own hamburger party” van Bymirandaa! Ik vond het echt een super leuke manier om een verjaardag te vieren. Wij doen ook wel regelmatig een BBQ of iets, maar eigenlijk nooit in thema. Dit vind ik echt een super thema en ondanks dat wij het niet zo groots gaan aanpakken gaan wij wel naar haar idee ook een eigen thema BBQ houden voor mijn man zijn verjaardag! Super leuk!2014_28_di01_zps2d32e94e

Om dan toch even in het ‘food’ wereldje te blijven gaan we door naar het artikel van Bibian en Manon oftewel, littlewonderworld! Zij deden samen met Kelly een Food Challenge en konden het niet laten om het filmpje niet te delen (Kelly deelde hem uiteraard ook). Omdat ik van Kelly sowieso al een ander artikel had uitgekozen kwam het voor mij extra goed uit dat deze twee dames de video ook deelden want het is de moeite waard om te kijken hoor!food

En aangezien ik Kelly, van KellyCaresse net toch al genoemd heb vertel ik jullie maar gelijk welk artikel van haar ik echt de leukste vind van afgelopen week. Het kan er eigenlijk maar eentje zijn en dat is het huwelijksaanzoek van Yannick. Kelly droomt namelijk al erg lang van trouwen met haar Yannick en nu is het eindelijk zo ver.. Hij vroeg haar ten huwelijk. Hoe dat ging kun je lezen & vooral zien op de blog van Kelly! Let op, tranentrekker!!goede-huwelijksaanzoek-still-450x350

 

Als laatste Lori, van mamajungle. Lori is een echte ECO mama en ik leer zo ontzettend veel van haar. Ze schrijft hele goede informatieve artikelen en zij zoek uit waar ik te lui voor ben. Daarom staat haar artikel over de “juiste ingrediënten in cosmetica” vandaag ook op mijn blog. Het is echt de moeite waard om daar een kijkje te nemen…Lori

Heb jij één van deze artikelen gelezen en welke artikelen zijn volgens jou de moeite waard?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Bianca op 14 juli 2014 om 07:38

  De food challenge en het huwelijks aanzoek zijn ook hier favoriet 🙂 x

 2. Miranda op 14 juli 2014 om 08:45

  Ah! Dat is nog eens leuk wakker worden:) word ik zomaar in de spotlights gezet! Bedankt. Wat leuk dat jullie ook een hamburgerfeestje geven, ik ben benieuwd!:)

  Het huwelijksaanzoek van Kelly, wat romantisch he:) dat heeft haar Yannick toch maar mooi gedaan!

 3. Monique op 14 juli 2014 om 11:22

  Leuk idee, je favoriete artikelen delen! Heb ook even gezwijmeld hoor, bij dat aanzoek 🙂

 4. Petra op 14 juli 2014 om 11:22

  Die food challenge was inderdaad geweldig. En wat goed dat Kelly alles at…ik had boterhamworst met honing echt niet gegeten.

 5. Sophie op 14 juli 2014 om 15:47

  Inderdaad super leuk voor Kelly! Ik zet volgend weekend ook een artikel online over blogs die ik leuk vind! X Sophie

 6. Nicky op 14 juli 2014 om 16:19

  De meeste kende ik nog niet maar het huwelijksaanzoek heb ik wel gezien, heel leuk vond ik het!

 7. Maai op 14 juli 2014 om 22:00

  Leuk zo’n artikeltje met tips. Ga de laatste nog even lezen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje