Winactie: Ockyz Sweakers | Antislip zwemsokken

Ik heb natuurlijk al vaker geschreven over waterschoenen. Je hebt tegenwoordig hele leuk maar het nadeel aan die schoenen is: ze gaan maar 1 maat mee. Daarom was ik ook erg blij toen ik de Ockyz Sweakers® zwemsokken mocht uittesten. Want deze antislip zwemsokken gaan maar liefst vier maten mee. Niet elk jaar weer nieuwe kopen dus. Maar dit zijn niet de enige voordelen van de Sweakers®.

Waarom Ockyz Sweakers®?

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar. Daarom zijn de Sweakers® ontwikkeld. De voordelen op een rijtje:

  • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
  • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
  • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
  • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
  • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa

De Sweakers® getest

Op het moment dat de zwemsokken binnen kwamen waren wij op vakantie. Best balen want op vakantie hebben we veel gezwommen. Plus Fay is dus een keer goed gevallen in het zwembad doordat ze uit was gegleden. Toen we thuis kwamen vond ik ze dus in de brievenbus maar daarna was het lange tijd niet zo’n goed weer. Gelukkig was het vorige week erg mooi en warm weer dus de sokjes gingen voor het eerst aan. Nu moet ik meteen zeggen dat mijn dochter dus weigert om teenslippers te dragen. Die trekt ze meteen uit want ze zitten niet fijn tussen haar tenen. Ik was dus best huiverig met deze sokjes. Maar zonder reden, want ze vond ze super!

ockyz sweakers

Zoals je ziet zijn ze wel iets te groot. Ze passen in principe prima, maar Fay heeft maat 22 en ze zijn pas vanaf maat 23 – 26. Omdat de sokken zo rekbaar zijn is dat verder dus geen probleem. Het profiel zit van voor naar achter dus grip en balans heeft ze zeker. De Sweakers® zijn er in drie kleuren, waarvan ik er zelf twee heb ontvangen. De turquoise die je hierboven ziet en de pink pump versie. Er is ook nog een blue sport versie. De antislip zwemsokken zijn te koop via de website van Ockyz en kosten €19,95 per paar.

Winactie Ockyz Sweakers®

Niet alleen mocht ik zelf twee paar Sweakers® uitproberen, ook mag ik twee volgers blij maken met een paar van deze hele handige en fijne zwemsokken. Wat je moet doen en wat je mag doen om kans te maken dat vertel ik je hieronder.

Laat een reactie achter op de blog dat je graag kans maakt om deze mooie prijs te winnen.

Meer ga ik je niet verplichten. Want zeg nou zelf, al die regels bij winacties daar wordt niemand blij van.

Natuurlijk vind ik het leuk als je meer reclame maakt voor mijn blog en/of deze winactie. Dus een reactie achterlaten op mijn Facebookpagina waardeer ik zeer. Verder zijn er nog zoveel verschillende manieren om te laten weten hoe blij je bent met mijn blog en deze winactie. Maar zoals eerder al gezegd, niets is verplicht.. Behalve een reactie hier op de blog zodat ik weet dat je meedoet!

ockyz sweakers zwemsokken

Deze winactie loopt van 25 juli 2016 t/m 31 juli 2016 en op maandag 1 augustus maak ik de gelukkige winnaars bekend via mijn winactie pagina. 

31 reacties op “Winactie: Ockyz Sweakers | Antislip zwemsokken

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *