Winactie: Ockyz Sweakers | Antislip zwemsokken

ockyz-sweakers

Ik heb natuurlijk al vaker geschreven over waterschoenen. Je hebt tegenwoordig hele leuk maar het nadeel aan die schoenen is: ze gaan maar 1 maat mee. Daarom was ik ook erg blij toen ik de Ockyz Sweakers® zwemsokken mocht uittesten. Want deze antislip zwemsokken gaan maar liefst vier maten mee. Niet elk jaar weer nieuwe kopen dus. Maar dit zijn niet de enige voordelen van de Sweakers®.

Waarom Ockyz Sweakers®?

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar. Daarom zijn de Sweakers® ontwikkeld. De voordelen op een rijtje:

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa

De Sweakers® getest

Op het moment dat de zwemsokken binnen kwamen waren wij op vakantie. Best balen want op vakantie hebben we veel gezwommen. Plus Fay is dus een keer goed gevallen in het zwembad doordat ze uit was gegleden. Toen we thuis kwamen vond ik ze dus in de brievenbus maar daarna was het lange tijd niet zo’n goed weer. Gelukkig was het vorige week erg mooi en warm weer dus de sokjes gingen voor het eerst aan. Nu moet ik meteen zeggen dat mijn dochter dus weigert om teenslippers te dragen. Die trekt ze meteen uit want ze zitten niet fijn tussen haar tenen. Ik was dus best huiverig met deze sokjes. Maar zonder reden, want ze vond ze super!

ockyz sweakers

Zoals je ziet zijn ze wel iets te groot. Ze passen in principe prima, maar Fay heeft maat 22 en ze zijn pas vanaf maat 23 – 26. Omdat de sokken zo rekbaar zijn is dat verder dus geen probleem. Het profiel zit van voor naar achter dus grip en balans heeft ze zeker. De Sweakers® zijn er in drie kleuren, waarvan ik er zelf twee heb ontvangen. De turquoise die je hierboven ziet en de pink pump versie. Er is ook nog een blue sport versie. De antislip zwemsokken zijn te koop via de website van Ockyz en kosten €19,95 per paar.

Winactie Ockyz Sweakers®

Niet alleen mocht ik zelf twee paar Sweakers® uitproberen, ook mag ik twee volgers blij maken met een paar van deze hele handige en fijne zwemsokken. Wat je moet doen en wat je mag doen om kans te maken dat vertel ik je hieronder.

Laat een reactie achter op de blog dat je graag kans maakt om deze mooie prijs te winnen.

Meer ga ik je niet verplichten. Want zeg nou zelf, al die regels bij winacties daar wordt niemand blij van.

Natuurlijk vind ik het leuk als je meer reclame maakt voor mijn blog en/of deze winactie. Dus een reactie achterlaten op mijn Facebookpagina waardeer ik zeer. Verder zijn er nog zoveel verschillende manieren om te laten weten hoe blij je bent met mijn blog en deze winactie. Maar zoals eerder al gezegd, niets is verplicht.. Behalve een reactie hier op de blog zodat ik weet dat je meedoet!

ockyz sweakers zwemsokken

Deze winactie loopt van 25 juli 2016 t/m 31 juli 2016 en op maandag 1 augustus maak ik de gelukkige winnaars bekend via mijn winactie pagina. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

31 reacties

 1. elisabeth maria martina op 25 juli 2016 om 07:26

  ideaal voor kleinzoon tije

 2. Anne-Marie van Oostenrijk op 25 juli 2016 om 07:30

  Dit is ideaal voor mijn zoontje. Hij gaat altijd op maandag naar ouder en kind zwemmen met papa en vliegt alle kanten op, doodeng vind ik dat haha. Deze sweakers zouden ideaal zijn!

 3. Heleen op 25 juli 2016 om 08:51

  Het lijkt mij echt ideaal! Ook ik houd mijn hart elke keer vast als er in het zwembad gelopen moet worden. Vooral mijn oudste is een brokkenpiloot, dus ik zou ze graag voor hem willen winnen ☺️

 4. Aukje op 25 juli 2016 om 08:52

  Ik doe graag mee, het ziet er handig uit!

 5. Marian Zw. op 25 juli 2016 om 09:48

  Super uitvinding! Ik hoef eindelijk niet meer de hele dag te roepen dat ze niet mogen rennen in het zwembad. Ik loot heel graag mee

 6. Kim op 25 juli 2016 om 12:00

  Ik wilde reageren “zeg, hebben ze deze ook in maat 39?”… Nam ik even snel een kijkje op de website, blijkt dat ze ze echt ook in maat 39 hebben. Hoe handig! Misschien moet ik ze maar eens voor mezelf gaan aanschaffen, onhandig als ik ben, haha.

  • Nicole op 26 juli 2016 om 06:28

   Ja ik zat zelf ook al te denken dat ik misschien beter in de maat van m’n dochter en mezelf had kunnen pakken ipv 2 paar voor haar haha..

 7. Annelies Pietens op 25 juli 2016 om 12:36

  wat een fantastische uitvinding!! zaterdag was ik met mijn dochter aan het zwemmen.. de hele tijd angstig dat ze zou vallen en zich zou gaan bezeren.. dus deze mama, hart in der keel al roepende .. niet rennen, loop rustig, pas op straks glij je uit. Dus deze moeder doet graag mee. En de kleuren vind ik ook mooi lekker vel..

 8. Lisanne Boem op 25 juli 2016 om 13:58

  Heel leuk en ook erg handig zo kunnen vervelende valpartijen worden voorkomen 🙂 Ik ben er heel benieuwd naar en zou er erg blij mee zijn.

 9. jessie op 25 juli 2016 om 14:04

  ohh ik waag héél graag mijn kans. Ik was net aan het uitkijken naar zoiets, voor onze grote Australië reis binnenkort.
  Ik vind het ook altijd moeilijk omdat die dingen zo snel te klein zijn altijd weer.
  Héél benieuwd om dit te ontdekken dus….

 10. Bodil op 25 juli 2016 om 15:31

  Handig? Voetig!!! Scheelt weer een overbezorgde moeder die zit te stressen bij het zwembad! 😉

 11. MetMirjam op 25 juli 2016 om 22:20

  Wij hebben ze pas ook getest en zijn ook erg enthousiast over de sweakers! Leuk om jouw ervaringen ook te lezen 🙂

 12. Josine op 25 juli 2016 om 22:22

  Die zien er goed uit! Lijkt me echt ideaal die sokken, bedankt voor de tip! Liefs Josine – thebiggerblog

 13. Jan op 25 juli 2016 om 22:28

  Super leuk voor ons dochtertje !

 14. Esmee Cnossen op 25 juli 2016 om 22:40

  Heel handig, ik doe graag mee!

 15. Cindy - levenalsmama.nl op 25 juli 2016 om 22:55

  Dit ziet er erg handig uit! Ik was laatst met mijn dochtertje in het zwembad, voor het eerst sinds ze zelf kan lopen, en dat ging dus meteen mis. Gelukkig had ik haar hand vast. Maar zo’n setje zwemsokken zou goed van pas komen! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie.

 16. Romy op 25 juli 2016 om 23:10

  Ideaal voor mijn hyperactieve nichtje! Ik maak graag kans.

 17. michael noo op 25 juli 2016 om 23:47

  Doe heel graag mee.. Stuk veiliger met mijn dochtertje als we naar het zwembad gaan

 18. anica aarts op 26 juli 2016 om 00:15

  Doe super graag mee met deze leuke winactie

 19. Linda op 26 juli 2016 om 00:49

  Ik doe graag mee voor Elaiza. Zijn superleuk en zeker handig dat ze een paar maten meegaan

 20. Puck op 26 juli 2016 om 10:31

  Ik doe niet vaak mee met winacties, alleen als ik ook echt denk dat ik er iets aan ga hebben. Maar deze wil ik dolgraag winnen! Sterker nog, als ik ze niet win dan ga ik ze waarschijnlijk toch zelf kopen voor onze vakantie in september. 2 kleintjes die veel te gemakkelijk vallen (en voor mama ook een paar, zodat ik me ook wat stabieler voel op die gladde vloeren)!

  • Nicole op 6 augustus 2016 om 15:31

   Je hebt gewonnen. Neem je aub even contact met me op via de mail?

 21. Joyce Zwarts op 26 juli 2016 om 15:54

  Ik maak graag kan om deze mooie prijs te winnen voor mijn kleine prinsesje!

 22. Joyce Zwarts op 26 juli 2016 om 15:55

  Ik maak graag kans om deze mooie prijs te winnen voor mijn kleine prinsesje!

 23. Alicia Hofman-Voshol op 26 juli 2016 om 22:50

  Ik doe graag mee, ze lijken me super handig. Ik hou altijd mijn hart vast als ik kindjes zie rennen langs het zwembad

 24. Anneliese de Waal op 27 juli 2016 om 20:17

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, heel erg handig voor in het zwembad, zo kan ze niet zo makkelijk uitglijden.
  Ik waag graag een kansje !! 🙂

  Groetjes van Anneliese

 25. Fleur op 29 juli 2016 om 13:28

  Lijkt me super handig!

 26. Meryll op 29 juli 2016 om 16:01

  Ik doe graag mee!

 27. Kitty op 30 juli 2016 om 23:15

  Super handig deze zwemsokken! Ik doe graag mee!

 28. Marian op 31 juli 2016 om 12:52

  Leuk en handig voor mijn nichtje! We gaan vaak samen zwemmen en dan glibbert het soms behoorlijk, dit zou een veiliger gevoel geven!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje